Prachtige sieraden!

De sieraden die ik besteld heb waren in het echt nog mooier dan op de foto! Ik ben heel blij met mijn bruidssieraden :)

Heel snelle en mooie service , we kopen zeker nog opnieuw bij jullie!

Snel en simpel

Snel en simpel bestellen En snel in huis! Super blij mee

Super service

Snel geleverd en product is zoals beschreven. Heel blij mee

Supermooi, supersnel

Erg makkelijk te bestellen. Heel erg mooi en supersnelle levering.

Ik heb nu al twee keer besteld bij jullie en telkens was alles in orde! De levering is super snel en alles ziet er goed uit, beide bestellingen waren met iets in gegraveerd en het is zo mooi gedaan en dit allemaal voor een zeer goede prijs! Ik zal zeker en vast hier nog bestellen!

Goede kwaliteit

Goede levering, snelle service, gebruiksgemak van de website is zeer goed!

Snelle levering en foutloos product

Vriend mee blij gemaakt ♥️

Snelle levering en leuk produkt en leuk verpakt

Ideal werkt niet vanaf tablet, kon alleen via telefoon bestellen/betalen. Verder snel afgehandeld, mooie produkten zoals omschreven.

zeer tevreden

al een aantal keren afscheidscadeautjes besteld voor mijn werknemers. meteen de volgende dag in huis! mooie kwaliteit en zelfs mooi ingepakt. Vooral met de feestdagen zeker een aanrader !

Mooi product en snelle service

Snelle bezorging en het product was mooi gemaakt en netjes verpakt.

De sleutelhanger is heel mooi. Het graveren is heel goed gedaan. Ik had gevraagd om te centreren en dat was ook gedaan. Ook had ik een & teken tussen de namen dat kan dus ook. Verder was hij mooi verpakt in een sieradendoosje en mooi papier er om heen. Hij kwam in een stevig brievenbus doosje binnen. We hebben opa heel gelukig gemaakt met de sleutelhanger van zijn kleinkinderen.

Mooi sieraden en snelle levering, wat wil je nog meer!

Ik vind het een mooie en overzichtelijke site. Veel mooie sieraden en setjes erg leuk ook om kado te doen. Hele snelle levering en geen verzendkosten heel fijn!!

Leuke producten,snelle levering

Erg leuke producten en snel in huis. Website werkt erg gemakkelijk

Heel vriendelijk geholpen

Ik had een bestelling geplaatst maar toen ik die had geplaatst wilde ik toch de ketting met hanger nog veranderen dus had gelijk gemaild. Sochtends werd ik gelijk terug gebeld en was het geregeld. Heel fijn en snel gehandeld dankjewel voor de snelle levering

Voldoet helemaal aan m’n verwachtingen

Mijn pakje werd tijdig geleverd en in een mooi doosje overhandigd. Helemaal zoals ik het voor ogen had. ☺️ Dikke Merci! Mijn getuigen gaan blij zijn!

Mooi , snelle levering

Top kwaliteit, super mooie producten, goede prijs en snelle verzending!

De eerste keer dat ik bij DRKS heb besteld en ik blijf het zeker doen!

Goede service, snelle levering super

Mooi pennen, maar erg klein voor de prijs.

We vinden de pennen erg mooi. Maar vergeleken met de prijs vinden we ze erg duur. Ze zijn erg klein en daardoor niet handig in gebruik.

Snelle, uitstekende service en product.

Ik ben zeer tevreden over wat ik heb gekocht. Het slotje zag er prachtig uit, mooi verpakt. Echt een sierraad. Snel geleverd, zeer tevreden.

Supermooi product en goede levering

Heel mooi product, super blij mee. Netjes verpakt opgestuurd en snel geleverd.

Snel geleverd en leuk cadeau om te geven.

Leuk origineel cadeau. Super snel in huis.

Buskesdries 3

6673DP Andelst