Goede kwaliteit armband snel in huis

Mooie armband laten graferen als cadeautje. De armband in een doosje met persoonlijk test en mooi ingepakt ontvangen. Armband was iets te groot. Telefonisch contact gehad en instructiefilmpje gekregen om de armband iets in te korten. Het inkorten ging heel makkelijk.

Mooie oorbellen, snelle bezorging

Oorbellen komen overeen met het plaatje. Zien er mooi uit. Leuk detail dat je een eigen teks mag in het doosje

Snelle levering, mooi product

Collega heel blij gemaakt met de gepersonaliseerde taartschep met gegraveerde tekst. Heel erg leuk en origineel. De snelle levering en mooie verpakking ook een pluspunt. We hadden het cadeautje binnen een dag in huis.

Uitstekende service

In de avond een slotje besteld. Daarbij mijn adres verkeerd ingevuld, maar na een mailtje ben ik de volgende ochtend al geholpen en heb het slotje diezelfde dag nog binnengekregen! Perfect.

Top !

Vriendelijke klantenservice en goed advies, snelle levering

Gigantisch.

Simpel en heel snel.

Ziet er mooi uit .

Zag er mooi uit, snelle levering .

Zeer snelle levering en prima verzorgd .

Snelle service, mooie bedrukking

Mooi juweel, vlotte service.

Snelle service, alleen net te duur voor welk materiaal ze gebruiken

Ontroerend mooi!

Mijn schoonzus heeft recent haar dochter verloren, en door een ketting met de namen van haar 2 andere kinderen en haar overleden kindje te geven heeft ze hen altijd dichtbij haar.. Toen ik het kettinkje gaf, kreeg ze tranen in haar ogen! Ze was erg blij met het kettinkje. Goed materiaal en van onschatbare waarde.

Super mooie armband!

Super mooie armband besteld voor mijn man met de namen van de kinderen! Heel blij mee! Ziet er mooi en stevig uit! En super snelle levering!

Goede kwaliteit, het graveren mooi gedaan. Bedankt

Super mooi en snel in huis.

Een aanrader, zeer mooie sieraden mooi verpakt en snel in huis.

Mooie armband, snelle levering

Mooie armband met naam van onze zoon voor mijn man gekocht. Snelle levering en paste mooi door de brievenbus.

Schitterende juwelen! Prima service

Super mooi geschenk

Ik had een hele mooie leren armband besteld en deze laten graveren. Super mooi gedaan , leuk ingepakt en hele snel bezorgd

Een geweldige leuke en betaalbare site

Ik heb hier al heel wat leuke spullen besteld, en het is ook nog eens super snel geleverd en gratis!

Snelle levering en armbandjes ( moeder en dochter(s) zien er schattig uit. Mijn dochters krijgen ze met Kerst en ik hoop dat ze net zo enthousiast zijn als ik !

Prachtig cadeau

Geweldig cadeau snel geleverd

Love it!

Tweede keer dat ik bestel en de producten zijn iedere keer mooi afgewerkt en super persoonlijk.

Niks ontvangen

Helaas niks ontvangen

Mooi product! Gegeven als cadeautje, ontvangers waren er heel blij mee!

Goed!

Heel goede en snelle service

Super goed!

Super snelle verzending! En een erg mooie ketting met de namen van onze 3 dochters.

Buskesdries 3

6673DP Andelst