Altijd super

Al een aantal x op besteld en steeds content. Voor elke gelegenheid een cadeautje!

Ben heel tevreden met mijn pakketje!

Ik heb niks negatief te melden over DRKS.

Super goede ervaring, snelle levering, en product mooi afgewerkt.

Snel, verzorgd en sieraad naar 100% tevredenheid

Meer dan tevreden over het bestelde item. Snelle en traceerbare levering. In leuke verpakking ontvangen. In één woord: HULDE!

Uitstekend!

Top bedrijf! Snelle leveringen

mooi maar niet perfect

ik liet een afbeelding drukken op een plaatje. afbeelding kwam heel mooi door maar is in mijn ogen niet mooi gepositioneerd of gecentreerd.

Super armbandjes, goede kwaliteit en leuke prijs!

2x een armbandje met naam besteld als cadeautje. Super leuk met persoonlijk kaartje zo kan je het ook naar iemand direct toe sturen. Kwaliteit is goed, heel fijn dat het niet verkleurd als je het draagt met douchen/water, het is nogal irritant als je bij een kleintje continue zo’n armbandje aan/uit moet doen. Dus top! Mooi gegraveerd ook. Leuke prijs, tov echt goud zeker. Nu als het kwijt raakt of kapot gaat bestel je sneller een nieuwe, helemaal top! Ook zeker voor die kleintjes want die groeien snel uit de kleine armbandjes. Echt een aanrader!!

Mooi zakhorloge

Voor mijn petekind gekocht, met inscriptie. Mooi verpakt en goe in doos verpakt en snelle verzending. Top!

Super snel en duidelijk

Super snel en duidelijk via de site, mooie producten en snelle levering! Mij zie je er zeker terug

Leuke producten en van goede kwaliteit, mooie prijs-kwaliteitsverhouding

De ketting is perfect.

De ketting was makkelijk te bestellen en de volgende dag gelijk in huis, ben er erg blij mee.

Persoonlijke gravering snel maar anders dan verwacht

Ik bestelde een hanger met persoonlijke gravering. Op de foto leek de tekening in het zwart gegraveerd te worden of donker grijs, echter was dit in het zilver waardoor deze totaal niet goed zichtbaar was. Het hangertje viel ook kleiner uit dan verwacht. Ik koos deze site vanwege de 'vandaag besteld, morgen in huis' belofte. Echter door postNL kreeg ik deze wat later toe. Verzending door website zelf was wel zelfde dag bij de post geleverd. Maar helaas toch te laat ontvangen, heel jammer.

Zag er allemaal prachtig uit, goed verzorgd! Super blij mee. 22-12-22 is onze trouwdag en gelijk mijn 64 verjaardag. Ik ga zekerssssss weer bestellen bij jullie. Fijne en snelle service. Top bedrijf. Groet Mary

Heel erg tevreden!

Prachtige (bruids)oorbellen besteld, super snelle service en goede kwaliteit oorbellen. Ik kan deze winkel iedereen aanbevelen!

Hele snelle service

Prachtig artikel ontvangen. Snelle levering. Prachtig verpakt

Goed geholpen door de klantenservice

Fijn geholpen, fijne service.

Zie bovenstaande. Kleine tip. In de winkelmand kun je geen aankopen verwijderen. Tevens zou het leuk zijn en voorbeeld te zien van je gravure.

Super snel en is perfect

Het was de volgende dag al in huis! En het is echt precies zoals ik gehoopt had, erg mooi. Ik ben er ontzettend blij mee!

Viel tegen

Ik had een sleutelhanger met qr code besteld. Als je de QR code scant krijg je een google zoekopdracht. Ik had eigenlijk gehoopt op de tekst leuk in beeld. De tekst kan je nu niet eens in zijn geheel lezen op je scherm maar moet je met een cursor verplaatsen om helemaal te lezen. De sleutelhanger en de service zijn top maar ik had echt iets anders verwacht als je de QR code scant

Top product, top service

OK, Dit gaat klinken als een verkoopgesprek. Alvast excuses daarvoor. Maar ben gewoon nieuwe klant. Als zzp-er grafisch vormgever kan ik het hele proces van zoeken, vinden en aanschaffen, product ontwerp, de presentatie, supersnelle levering en de website check out heel erg waarderen. Van het bedrijfslogo, de stijl van alle visuele zaken als ook de prijs en het product: Dikke 99% score! (Nooit 100, hè? Altijd nog een beetje ruimte voor groei laten ;) ). DRKS, blijf zo doorgaan en deze vorm van naast een razendsnel geleverd product ook een 'klein feestje' in een verpakking aanbieden. (Item gebruikt tijdens onze bruiloft afgelopen donderdag. Was een groot succes. Dank jullie wel. Dikke aanrader.

Snel geleverd en erg mooi

Mooie spulletjes besteld om onze getuigen mee te vragen. Kwaliteit goed en erg snel geleverd. Ik ga zeker nog meer voor onze bruiloft bestellen!

Ik had mijn bestelling donderdag geplaatst, zaterdag ontvangen (eigenlijk zou het vrijdag bezorgd worden maar door vertraging bij PostNL ontving ik het zaterdag). Verder komt de ketting zeker overeen met de afbeeldingen/omschrijving. Hele mooie ketting. Zeer tevreden met mijn ketting en zeker een aanbeveling!

Beste cadeau wat ik ooit heb gegeven.

Me vriend en ik hadden bijna een jaar samen en wou een cadeau geven. Zelf wist ik niet wat de perfecte cadeau was. Tot dat ik deze leuke website online zag wat perfect uit kwam. Me vriend was er heel blij van en draag de ketting iedere dag. Ook kwam me pakketje binnen een dag binnen. Ik ga zeker nog wat bestellen, maar dit keer voor mezelf natuurlijk.

Schitterend

Heel mooi netjes gegraveerd Naam goed leesbaar Snelle bezorging Top

supersnel

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd, en de kwaliteit van de gegraveerde pennen is super!

Buskesdries 3

6673DP Andelst