Perfect!

Super mooie kwaliteit en het was ook heel snel geleverd, ik ben zeer tevreden !

Ik heb het sieraad besteld en ik had het erg snel al in huis. Prachtig sieraad zoals de foto's en omschrijving. Heel erg blij mee!

Mooie cadeautjes om te geven

Leuke cadeautjes voor goede prijzen

Snelle levering,mooi product,goede prijs!

Bestellen ging heel makkelijk en je hebt een mooi product voor een goede prijs. Ik had de ketting snel in huis,met 2 dagen. Goede evaring dus met DRKS.

Snelle levering en goede service

Ik had en spiegeltje besteld met een persoonlijke tekst en ik was daarbij wat vergeten. Ik kreeg vrij snel een reactie van hun terug naar aanleiding van mijn email of ze het wilde aanpassen.

Niks aan op te merken

lovely jewellery

so in love with my bridal jewellery. i'm gonna shine like a bride. i will send you pictures!

Super service en snelle levering

Geweldig en snel

Ik had twee armbandjes gekocht met gegraveerde letters als kado voor mij en en mijn moeder en ze was er super blij mee de levering was ook heel snel en de kwaliteit is mooi!

Top!!

Altijd spannend een persoonlijk cadeau online bestellen, maar dit overtrof mijn verwachting op zeer positieve manier. Super netjes ingepakt leuke cadeau verpakking en super mooi en netjes cadeau zelf. Kortom erg tevreden en zeker tot ziens.

Super service!

Het was een ketting voor een vriendin die dr zoon ongeneeslijk ziek is en niet weet hoelang hij nog heeft. Door jullie snelle service heeft hij hem zelf nog kunnen geven aan zijn moeder! Super bedankt hiervoor

zeer goede ervaring

Behulpzame en aardige klantenservice en heel snelle levering.

Heel erg mooie ketting

Mijn zus wou altijd een ketting met naam van haar 2 kindjes. Toen ze haar cadeau kreeg was ze zo overdonderd en zo blij. Ze vond het echt heel erg mooi Een fijn subtiele ellegante ketting

Uitgebreid assortiment en een snelle levering . Was een cadeau voor iemand . Jullie hadden het ook leuk verpakt . Degene die het kreeg was zeer verrast . Ga zo door !!

Klantvriendelijk bedrijf

Zeer tevreden met mijn nieuwe ketting, snelle levering en een mooie kwaliteit. Prijs-kwaliteit verhouding in orde. Wat me het meeste opviel is de klantvriendelijkheid van het contact met een medewerker die me belde om mijn wensen goed uit te vragen.

Snelle levering, prima service.

Mijn. bestelling werd snel geleverd en was mooi ingepakt. Een feestje om te geven.

Geweldige service en erg klantgericht

Armband laten maken. En gegraveerd met een graveertype dat eigenlijk niet voor dat type sierraad beschikbaar was. Na een mail met de klantenservice kreeg ik de productcode voor de gewenste gravering door die ik als opmerking bij mn bestelling kon plaatsen. En binnen 24 uur had ik hem om mijn pols!!! Snelle service. Sierraad naar wens van de klant. En een supersnelle productie en levering.

Super top

Heb afgelopen week een slotje besteld en ben der zo tevreden mee ben benieuwd wat me vriend er van vind

Mooie producten en snelle levering

Voor mijn trouwdag heb ik prachtige oorbellen besteld, online sieraden bestellen blijft spannend, maar ik was heel tevreden en blij toen mijn bestelling binnen kwam!

Zeer mooi en op tijd geleverd!

Sleutelhanger laten graveren en dit was zeer mooi gedaan. De vriendin had traantjes in haar ogen! Mooi op tijd geleverd.

Prachtige armband

Ik wou al langer een persoonlijke armand, maar kon nooit iets vinden wat ik echt mooi vond. Tot ik deze tegen kwam en in het echt is hij nog veel mooier! Ik ben er heel erg blij mee

Snelle reactie, snel gemaakt en supersnelle bezorging !!

Ik had wat wensen wat betreft de gravering en dit kon zondermeer gemaakt worden zoals ik t graag wilde. Bestelling werd dezelfde dag gemaakt en werd de dag erna thuis bezorgd.

Mooi materiaal en goede klantenservice!

Heel originele ideetjes! Wij zochten een cadeau voor getuigen van ons huwelijk. Op de website van DRKS vonden we heel originele cadeaus tegen een degelijke prijs. We ontvingen twee dagen later onze bestelling al en het zag er exact uit zoals op de website. Heel goede kwaliteit, mooi ingepakt en veilig in een doos. Top! We zijn heel tevreden!

Goed aangekomen

Buskesdries 3