heel leuk en netjes bedrijf die snel reageert en mooie dingen maakt

Hij is heel erg netjes verpakt en een mooie sleutelhanger!

Prima!!

Mijn bestelling is exact zoals besteld geleverd en komt overeen met de foto o de website. Super snelle levering en mooi ingepakt!!

Top snelle levering

Duidelijke website en zeer snelle levering. Enige wat eventueel nog beter kan is dat je tijdens het invoeren van een tekst misschien een afbeelding kan zien hoe het eruit komt te zien.

Mooie gravering

Snelle levering Prachtig gegraveerd en snel ontvangen

Top product!

Ik heb een mooie gouden ketting voor mijn moeder haar verjaardag gekocht. Ze was er zo blij mee! Heel erg veel dank naar dit bedrijf en ik denk dat ze de ketting nooit meer af gaat doen!

Correcte levering. Product zoals op de foto

Correcte levering, mooi product. Gevraagde teks was in orde

Geweldig, zeer tevreden.

Twee keer besteld, allebei de andere dag binnen en zo mooi. Uiterst tevreden, ik ga hier veel vaker een presentje kopen.

Perfect!!

De service is super snel, en heel mooi kwaliteit ik zeg zeker bestellen bij DRKS.

Zeer prettig

Top levering en heel netjes verpakt

Mooi

De oorbellen snel gevonden en een vlotte levering.

Mooier dan verwacht!

Snelle levering, supermooi product en mooi ingepakt (incl. Cadeauverpakking gekozen). Mijn vriend is heel blij met zijn gegraveerde armband.

snelle bezorging , en een mooi kado !!!!

mooi kado , ben er blij mee!

Prima eerste ervaring

De armbandjes zijn echt stevig en goed qua kwaliteit. Het is alleen jammer als ze gegraveerd zijn dat je ze niet terug kan sturen omdat het best wel prijzig is.

Erg snelle levering en duidelijke website. Wel vond ik dat er bijvoorbeeld bij kan staan hoe de armband er van verschillende kanten uit kan zien. Ik vond de armband namelijk breder dan verwacht omdat ik niet begreep dat de foto op de site de foto van een andere kant was.

Perfecte service

Bestellen ging heel makkelijk nadat ik de bestelling hebt geplaatst kreeg ik vrij snel een verzendbevestiging en inderdaad de andere dag lagen de armbandjes in de brievenbus maar na het openen was de gravering schuin gezet normaal maak dat niet uit maar wel als je twee hartjes naast elkaar heb ik stuurde direct foto's en de andere dag kreeg ik een berichtje terug dat dit zeker niet de bedoeling was en dat er al nieuwe armbandjes onderweg waren dus perfecte service van dit bedrijf en ga ik zeker vaker bestellen

Weer uitstekend!

Moeder & dochter steel infinity besteld en ben weer verrast! Zoals ik al gewend was van mijn vorige bestelling, ben ik zeer tevreden over deze bestelling! Nu hebben mijn moeder en dochter en ook zo een en we zijn er helemaal blij mee! Zoals ik gewend ben: helemaal top!

Zo’n snelle service en topp kwaliteit ben zo tevreden. En dit was mijn eerste bestelling bij jullie en op naar meer!!

Ik heb besteld bij jullie. Jullie website is heel overzichtelijk. Je kunt makkelijk betalen. En hele leuke service. Het kwam ook heel snel binnen.

Heel tevreden

Prachtig juweel! Mooie ingepakt en de texte is goed geprint.

Snelle en correcte levering van een kwaliteitvolle armband.

Heel blij met de armband die snel geleverd is. Mooie kwaliteit armband voorzien van de juiste ingegraveerde letter en symbool. Zal zeker vaker gebruik maken van jullie site en producten. Met vriendelijke groet, Melanie

Topppp

Zeer snel geleverd ! Ziet erg mooi uit !

Perfect!

Hele snelle levering, mooi verpakt, goeie kwaliteit, gewoon weg heel te vrede mee! Mijn huwelijksnacht kan niet meer stuk!

Snelle service, heel fijn meegedacht

De volgende dag had ik mijn gepersonaliseerde bestelling al in huis. Fijn contact met de klantenservice omdat ik een speciaal verzoek had. Ze denken goed met je mee. Helemaal tevreden !

Net en mooi verpakt

Buskesdries 3