Prachtig!

Mooi en zeer snel geleverd ❤️

Snelle levering, goed product

Het bestellen was makkelijk, product snel geleverd. Het product ziet er ook goed uit en js mooi ingepakt, inclusief mooi doosje. Niets op aan te merken!

Super leuke sieraden en een onwijs goede service

Ik vind de sieraden superleuk en betaalbaar. Het zijn sieraden met een herinnering dat maakt ze bijzonder.

Geweldigggg mooie armband

Voor mijn schoonzoon die net papa is geworden van mijn mooie kleinzoon, dankbaar dat ik hem dit mag geven !

Perfect!

Super snelle levering en prachtige ketting! Klaar voor een volgende aankoop!

Super service

Hele goede ervaring. Snelle reactie, snelle levering. En het product ziet er erg mooi uit. Heel tevreden klant hier.

Echt top!

Ik moet ze nog cadeau geven maar vind ze geweldig!

Een perfecte herinnering aan onze opa!

We vroegen om armbandjes te graveren. Jullie waren zeer vlot bereikbaar om onze vragen te beantwoorden aangezien we de combinatie van een tekening en een woord wilden. Het resultaat is meer dan dat we gewild hadden, het is een prachtig aandenken aan onze opa die we jammer genoeg niet meer in ons midden hebben, maar door het armbandje wel steeds kortbij!

Heel leuk!

Heb het armbandje voor mijn vriend gekocht, staat hem goed!

Gewoon prachtig

Was op zoek naar cadeau voor uitnodiging getuigen huwelijk...Toevallig tegen gekomen...Was verbaasd over de prijs en kon nog gratis tekst toevoegen en laten graveren..Bovendien mooi verpakt...Gemakkelijk te bestellen,snelle verzorgde levering...Was verbaasd bij het openen gewoon prachtig...

Snelle service en uitstekende kwaliteit van producten. Groot assortiment ook.

Fantastisch! Duidelijke website en snelle levering.

Ik kende de website niet, heb eerst 1 product besteld en de levering en alles zag er zo goed uit dat ik de dag erna meteen meer producten heb gekocht! De website is uitgebreid met een goeie zoekfunctie. De prijzen zijn net iets goedkoper dan van het merk zelf en de levering is super snel! Heel erg tevreden :)

Mooie en snelle levering

Hele snelle levering. Ook heel fijn dat er over nagedacht is om een van de pakketjes te markeren met een X zodat je, zonder de verpakking te openen, weet welke voor wie is. Ben erg tevreden

Mooi maar goedkoop

Altijd snelle service. Een ruim aanbod. Goedkoop. Juist nog enkelbandjes en dan is alles compleet.

Zeer snelle verzending

De verzending zeer snel, vandaag bezorgd, maandag in huis! De armband ziet er ook zeer mooi uit, nu maar hopen dat het past

Makkelijk, snel en goed.

Een gepersonaliseerde leren armband hier besteld. Het personaliseren op de website ging heel gemakkelijk en het is duidelijk. Goede communicatie over wanneer het pakketje zou komen via PostNL en de armband kwam snel ondanks dat het een gepersonaliseerd item was. Armband zelf is mooi, geen spelfouten en het doosje met tekst is een super leuke toevoeging. Top!

Mooie keuze, snel geleverd.

Mooie keuze, snel geleverd.

Super mooi! Net een cadeautje voor jezelf

Ik bestelde een kettinkje voor mijn bruiloft. Kwam binnen al de volgende dag! Erg mooi, mooier dan op de foto, goede kwaliteit. Erg zorgvuldig en mooi ingepakt. Het voelde alsof ik een cadeautje door de brievenbus kreeg! En natuurlijk een zacht prijsje.

Prima product en leverling

Het product was er de volgende dag en zag er mooi uit, zoals op de afbeeldingen.

uitstekend

uitstekende service en super mooie producten

Prima en snel

Alles naar wens

Super mooi!

Ik heb een super leuke ketting met de naam van mijn beste vriendin besteld en hij was echt zooooo mooi! Ze was er super blij mee en draagt hem elke dag. Fijn dat het de volgende dag al thuis kwam <3

Snelle mooie levering

Ketting ontvangen zoals voorbeeld op de site. Ik had een vraag en werd gelijk de volgende ochtend beantwoord. 1 dag na bestelling al bezorgd ! Heel fijn Ook het doosje zo mooi ingepakt emmer een mooie persoonlijke tekst

Buskesdries 3

6673DP Andelst