Bijna goed!

Mooie armband, prima prijs en snel bezorgd. Echter, ik had volgens mij op de vraag die gesteld werd, aangegeven een tekst op het doosje te willen. Helaas is dat niet gebeurd. Wellicht is het ook handig nog een derde, grotere, maat toe te voegen. Voor een man is de grootste maat net aan! Al met al tevreden!

Wat een mooi product! Super blij mee. Netjes en mooi ingepakt, snelle levering!

Mooi product

Duidelijk site, snel verstuurd en mooi product ontvangen. Maatvoering wel lastig in te schatten

Snel, helder en netjes

Product op afgesproken tijd binnen. Ook is de gravering erg mooi en duidelijk. Ik heb elders weleens iets laten graveren, dat was niet te lezen. Verder heel mooi verpakt

Mooie producten

Hele mooie pen ontvangen die je kon laten graveren. Heel erg blij mee.

Ik vond het enorm spannend om, zonder voorbeeld, te bestellen maar de armband met tekening is echt perfect geworden. Wat een leuk cadeau om te geven :)

Geweldig kado

Wat mooi om deze armband set kado te mogen Deze infinity armbanden staan symbool voor de onvoorwaardelijke moeder-dochterliefde

Super blij mee

Erg blij met de sieraden voor mijn bruiloft. Ze zijn prachtig. En een hele snelle levering en goed verpakt.

Super tevreden en top klantenservice

Heel mooi en goede kwaliteit. Ook heel mooi gegraveerd en wat een vlotte levering. Ik had mij gemist van huisnummer en dit werd direct rechtgezet en zoals omschreven op de site voor 17 u besteld volgende dag in huis. Top gewoon

Top Cadeau!

Mijn verloofde was heel erg blij met de armband, mooi gegraveerd en de maat is perfect!

Heel mooi product afgeleverd

Heel mooi product afgeleverd. Snelle verzending en service.

Snelle bezorging

Mooie sieraden zeer netjes

Mooie, betaalbare sieraden.

Snel geleverd. Leuke sieraden voor mijn grote dag.

Mooi product , ondanks graveren een dag later in huis!!

Taartschep laten graveren voor een dierbare vriendin, die al 12,5 haar eigen succesvolle taart winkel heeft. Ze was er mega blij mee!

Goed product snel geleverd / perfect

Product precies zoals gewenst. Mooi verpakt en snel geleverd thanks

Goede bereikbaarheid en snelle levering

Na een bestelling aan het einde van de dag, omdat de betaling steeds niet lukte, werd het product toch al dezelfde dag opgestuurd.

Een prachtig kado voor mijn dochters en mijzelf

Snelle afhandeling en mooi ingepakt.

Sierraad was zoals op de website en super snel geleverd

Het bestellen ging heel gemakkelijk en had beetje de angst dat het niet dezelfde zou zijn zoals op de website maar tegendeel is waar! Super mooie ketting gekocht met tekst erbij en heel erg luxe en leuk ingepakt Ik ga vaker bij jullie bestellen !

Super goed

Ik werd goed geholpen, snel geleverd. Goed eindproduct

Erg tevreden met de producten

Het was even wachten, maar ben erg blij met het resultaat.

Mooi armbandje

Snel geleverd, mooie kwaliteit, uiteindelijk heb ik hem zelf gehouden en niet weggeven zo blij was ik er mee :)

Het was een top ervaring. Kreeg mijn bestelling supersnel binnen.

Mooi verpakt en perfect op tijd geleverd? :)

Mooie kwaliteit materiaal en smaakvol verpakt!

Mooie producten en een goede klantenservice

Ik had meerdere producten besteld en ontzettend snel geleverd gekregen. Helaas was er bij een product iets mis gegaan en had ik mijn free gift ook niet ontvangen. Na een mail naar de klantenservice gestuurd te hebben binnen 2 dagen het juiste opgestuurd gekregen en de free gift. Erg fijn dat probleem zo snel wordt opgelost!

Alles is naar wens verlopen.

Alles wat ik opgegeven heb, is heel goed uitgevoerd. Ook snel geleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst