Goede webshop, volgende dag in huis. Hulde.

Prachtige armband, snelle en keurige levering. Ik was er super blij mee, want ik had het daardoor nog net op tijd voor mijn bruiloft.

Tevreden maar foutje

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de juwelen. Ze zijn zeer mooi. Spijtig genoeg staat de tekst die ik typte voor op het kaartje waarop de juwelen liggen, er niet volledig op. Het belangrijkste, namelijk de trouwdatum, staat niet genoteerd op het kaartje. Eerst dacht ik dat ikzelf fout was, maar na het bekijken van de bestelbon (die mooi meegeleverd is in de doos), heeft de firma wel degelijk gemist. Dit doet niet teniet aan dat het juweel prachtig is.

De gekochte oorbellen zien er goed uit en ook de bezorging ging supersnel.

Prima ervaring met bestellen via deze site.

Mooie keuze in artikelen Verzorgde afwerking en snelle service En goeie verpakking! Zeer tevreden

Perfecte service

Nog nooit zo een service geweten die zo snel en correct werd uitgevoerd! Het bandje dat ik heb aangekochht is oprecht prachtig! Dank jullie wel

Wat ik heb besteld zag er net zo uit als op het plaatje. De levering was best snel

Snel aangekomen, prima kwaliteit

Super mooi. Perfect gegraveerd. Super snel klaar en geleverd!

Snelle service, goed materiaal

Zeer tevreden ermee

Het was heel mooi ingepakt en de armband zelf vond ik heel mooi als cadeautje ben er helemaal blij mee!!

Perfect!

Alles was super snel en perfect geleverd zoals gevraagd! Geweldig!

S’avond bestelling geplaatst, volgende dag geleverd

Supper snelle levering, Product zo als omschrijving. Voldoet totaal aan mijn verwachting.

Hele mooie sieraden!

Precies zoals verwacht. Mooi verpakt. Leuk om een tekst er in te zetten, zeker als het een cadeautje is. Het graveren ziet er ook erg netjes uit!! Vlotte levering. Een aanrader

Top en snelle service

Had een sleutelhanger besteld met gravering, was de volgende dag al verstuurd en de sleutelhanger was mooi ontwerp en ook precies hoe ik de gravering had aangevraagd. Top service!

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ik heb zelf nu al een armbandje van drks en heb nu een voor mij beste vriendin gekocht. Top kwaliteit!!

Was niet de eerste keer dat ik bij DRKS Bestelling heb geplaatst zal ook niet de laatste zijn ! Mooie sieraden snelle levering zeer tevreden.

Mooie kwaliteit, voor relatief kleine prijzen

Snelle levering, mooi product

Top product

Heb hier al verschillende juwelen op gekocht en blijf verbaast van de kwaliteit, ideaal voor elke gelegenheid te geven.

Super mooie juwelen, een echte aanrader.

Snelle leveringen, juwelen zijn zoals op de site, heel mooi.

Heel mooi pen, mijn meissie was er heel blij mee!

Heel mooi pen, mijn meissie was er heel blij mee!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Bestelling snel mogen ontvangen. Mooie armband en het gegraveerde plaatje is heel mooi geworden. Leuk ook dat je de persoonlijke boodschap in het sieradendoosje kan laten zetten.

Heb sleutelhanger met gravure besteld en dit werd supersnel bezorgd. Helemaal top!

Snelle levering, mooi sieraad.

Mijn bestelling was heel snel binnen. Heel erg tevreden over de bestelde armbanden.

Nog niet ontvangen

Ik heb het pakketje nog niet ontvangen, weet niet of dit aan post nl ligt maar goed oordelen kan ik nu dus nog niet

Super mooie sieraden

Kan niet wachten om ze volgend jaar op mijn bruiloft te dragen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst