Mooie ketting, snelle levering

Mooie ketting, netjes gegraveerd en super snel binnen

Topservice!

Heel mooie collecties met goede kwaliteit! Zeker qan te raden!

Mijn bestelling met drankflesje

Was niet leesbaar de andere cadeaus waren wel oké

super

Een super fijne services met een mooie producten. Ik heb hier mijn haarstukje voor de bruiloft besteld, en krijg alleen maar lovende reacties

Een hele mooie armband

Het was goed verpakt en het armbandje voor mijn kleinkind zag er mooi uit

Klantvriendelijk webshop met snelle levering

Fijne, duidelijke webshop! Voor mijn bruiloft aantal dingen met persoonlijke teksten besteld. Erg tevreden over, netjes en snel geleverd. Op de website staan realistische weergave van hoe het geleverd wordt. Aanrader!

Mooi en super snel

Zelfs de gepersonaliseerde artikelen in 1 dag geleverd. Top! En het ziet er super uit.

Snelle en prima service

Mooie producten en goede service. Prima communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd en super mooi!

Zeer snel en netjes geleverd. De gravering was zoals ik had gehoopt dat het zou zijn, écht heel mooi!

Geweldige snelle service!

Mooie overzichtelijke website. Snelle service. Op afgesproken datum ook daadwerkelijk geleverd. Prachtige sieraden die precies er uit zien zoals op de foto’s met goede kwaliteit. Zeer tevreden met de bestellingen die ik hier gedaan heb. Zullen er zeker meerdere nog volgen!

Goede kwaliteit producten en bijzonder snel geleverd.

Goede kwaliteit!

De opdruk is goed gelukt. Precies zoals ik gehoopt had!

Mooie gepersonaliseerde items

Ik bestel hier altijd als ik iets gepersonaliseerd wil hebben. Bij Drks besteld is morgen, ideaal als je nog snel een cadeautje moet hebben. Alle items zijn betaalbaar, waterproof en ik ben altijd tevreden over het eindresultaat. Zeker een aanrader!!

Snelle levering en product zoals verwacht!

Het bestelde, gepersonaliseerde ringdoosje werd de volgende dag al geleverd. Kwaliteit is echt super en de gravering helemaal zoals gehoopt!

super ervaring!!!

Producten zijn van top kwaliteit! Mijn zus en schoonbroer waren enorm blij met hun huwelijkscadeau. <3

snelle levering en mooie artikelen

Super snelle service

Super snelle service en goeie kwaliteit!

Dezelfde dag nog verzonden! Volgende dag gegraveerd en wel in huis! En supernetjes!

Heel snelle levering en mooi gegraveerd slotje

Prettige overzichtelijke website en ik kreeg heel snel mijn bestelling geleverd. Ik had een slotje besteld en laten graveren. Het is keurig netjes verpakt en echt een mooi slotje. De enige opmerking die ik heb was dat ik een iets groter slotje had verwacht.

Prima, zeker aan te bevelen

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Super op tijd geleverd

Mijn man was super blij met de sieraden en vond ook het graveren super mooi gedaan.

Prachtig!

Prachtige ketting....heel subtiel. Ik heb het als cadeau gegeven....de tranen kwamen bij het openen van het doosje... geslaagd cadeau dus!

Leuke producten, goede klantenservice !

Via de site leuke armbandjes gevonden. Via de mail overleg met de klantenservice gehad. Kreeg een snelle en vriendelijke reactie terug. Gelijk de bestelling geplaatst en een hele snelle levering.

Super service!

Hele mooie oorbellen besteld. Precies zoals verwacht. Snel geleverd in een mooi doosje. Een echt cadeautje aan mezelf! ♡

Snelle levering, prachtige sierraden

Hetzelfde als bovenstaande. Mooie sierraden, snelle levering. Heel blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst