Hoge en letterlijk "schitterende kwaliteit"

Prachtig verpakt, de kwaliteit en pracht van het sieraad was boven verwachting en de levering was uiterst snel. Wat zal ik van deze prachtige sieraden genieten op onze bruiloft!!

Fijn!

Mijn bestelling werd ondanks de personalisatie snel opgestuurd! Erg tevreden met het eind resultaat.

Het sierraad bracht vreugde

Het beacht vreugde zoiets unieks laten maken . Goed geleverd heel goed kwaliteit super prijs

Top, heel mooi gegraveerd en het is ook van heel goeie kwaliteit.

Mooi op tijd geleverd en goeie kwaliteit heel mooi.

Goede service super mooi

Ik ben heel tevreden met het artikel en de prijs zeker voor herhaling vatbaar

Fantastisch!

De armbanden die ik heb besteld en laten graveren zien er super netjes uit! Het resultaat is prachtig in combinatie met de tekst in de sieradendoosjes. Heel blij mee!

Wauw!

Heel erg mooi de gravering is netjes en voelt niet goedkoop aan! Ben super tevreden!

Perfect!!

Snelle levering, goede communicatie. Product zoals omschreven. Zal hier zeker vaker bestellen

Super!!!

Ondertussen al het 6e armbandje voor de getuigen en de kinderen. Niet goedkoop, maar wel erg mooi en uniek.

Bestel mijn sieraden altijd hier. Kwaliteit is toed en service is super! En niet te vergeten de leuke doosjes met persoonlijke tekst!

Heel fijn contact! En snelle levering!

Twee maal manchetknopen besteld voor onze bruiloft. Hadden wat speciale wensen en hier mailcontact over gehad. Was super fijn en werd heel snel opgepakt. Alles mooi gegraveerd en enorm snel geleverd! Dankjulliewel DRKS!

Mooi verpakt goede kwaliteit

Had een kimono besteld beide Mooi ingepakt Goede kwaliteit van kimono Super snelle levering binnen 2 werkdagen

Vlotte verzending mooi gegraveerd

Super snel en mooi product!

Goede prijs, snel geleverd, mooi product. Blij mee!

Supersnelle service, vriendelijk,super mooi juweeltje waar mijn dochter zeker heel blij mee gaat zijn! Alsook mooie verpakking... Ga ik zeker nog bij bestellen!

Super snelle service en goede kwaliteit

Erg tevreden met een armbandje die ik heb laten graveren. Zo snel gemaakt en de volgende dag bezorgd! Gekozen voor de inpak service en het zag er goed uit. Erg tevreden, ik zou zo weer bestellen!

Kort maar krachtig

Voor mijn pak heb ik manchetknopen nodig en kwam op deze site terecht, ik mailde hun met een vraag met wat ik wilde ook mogelijk was. En dat kon waargemaakt worden. Super natuurlijk. Nadat ik mijn vraag had gemaild kreeg ik de volgende dag in de ochtend gelijk bericht, na mijn werk de manchetknopen besteld en de dag erna verzonden. Waarna ik ze ook snel thuis bezorgd gekregen heb. Snelle reactie op de mail maakte de keuze gelijk te bestellen. Bedankt voor de snelle service, gebeurt vandaag de dag niet overal meer!!

Netjes te werk en snelle bezorging

Ben heel tevreden ze bezorgen snel en ook voor goeie kwaliteit.

Uniek cadeau voor elke gelegenheid.

Snelle levering en heel tof zo één gepersonaliseerd cadeau.

Super snelle levering

Super snelle levering

Mooie ketting super levering

Goed bedrijf mooie producten

Elegante juwelen.

Toen ik mijn bestelling had ontvangen was is echt verrast van deze mooie juwelen. Ik kan niet wachten om deze te dragen op mijn huwelijk.

Geweldig product en geweldige service!

Wat een fantastisch prettige telefonische service en wat een fantastisch mooi product! Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop. Een prachtig gepersonaliseerde trouwringen doosje.. een herinnering voor altijd!

Heel snelle levering van een afgewerkt product

Ik was erg verschoten van de snelle levering. Het product zag er perfect uit. Heel tevreden van de service

Mooi sieraad van de juiste afmetingen, mooie afwerkingen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst