De service van DRKS was perfect. Snel afgewerkt, ookal was het een gepersonaliseerd product. Slechte ervaring met postnl weliswaar, maar DRKS was bereid om tussen te komen. Top!

Mooie kwaliteit sieraden voor een goede prijs.

Een leren heren armband besteld met namen gegraveerd. Ziet er erg mooi en degelijk uit. Ook de kralenarmband is erg mooi. Snel verzonden dus dat is ook helemaal top! Papa helemaal blij.

In 1 woord geweldig!

Alle sieraden hadden voor mij een emotionele waarde. Er is pas geleden een goedaardige hersentumor bij mij verwijderd en God zei dank heb ik het er meer dan goed vanaf gebracht. Nu nog steeds wel herstellende, maar komt goed. Ik wilde vooral mijn kinderen en man iets moois en tastbaars geven en dankzij jullie snelle levering en de teksten die jullie in de sieraden en de doosjes konden zetten gaven mij die kans. Echt mega dankjewel!

Super leuke gepersonaliseerde items

Super leuke gepersonaliseerde items, ook voor een housewarming!

Geweldig!

Mooie armband met gravering ontvangen. Geslaagd cadeau voor mijn vriend.

Erg mooi en origineel kado!

Hele snelle levering, de volgende ochtend gegraveerd en al in huis! Mooie kwaliteit en origineel kado, heel blij mee ☺️

De gepersonaliseerde bestelling was binnen een half uur verzonden en de volgende dag al binnen. Goede kwaliteit en helemaal naar wens!

Snelle bezorging en mooi product

Ik heb een zakhorloge gekocht en laten graveren. Deze was binnen 2 dagen bezorgd. Alles doet het en ziet er top uit.

Super snel maar ook gewoon goed en mooi!

Snel en keurige service

Na telefonisch wat informatie te hebben gevraagd. Hele mooie gegraveerde sleutelhanger ontvangen. Precies zoals afgesproken. Complimenten aan de telefonische hulp. Was duidelijk en erg vriendelijk!

Doen wat ze beloven

Mooie sieraden en super snel geleverd

Goede kwaliteit oorbellen

Ik ben zo blij met deze oorbellen Het is mooi het is vrouwelijk Het is alles wat een vrouw nodig heeft

Snelle levering goede kwaliteit

Leuk cadeautje. Vandaag besteld, morgen in huis, helemaal top!

Teleurgesteld

De bestelling ging soepel echter de sleutel hanger viel in het echt erg tegen. Had verwacht dat het metaal dikker zou zijn en de puzzel stukjes groter. De text is niet te lezen . Voor zo’n bedrag had ik absoluut meer kwaliteit verwacht.

Wat een super sieradensite

PRACHTIG zei mijn kleinzoon Lev van 10 over de lederen armband met gegraveerde naam die hij kreeg van zijn oma voor zijn goede rapport. Het woord PRACHTIG definieert alles.

prachtig

makkelijk te bestellen, mooi dat je een eigen boodschap kan toevoegen en de sieraden zijn prachtig. heb ze besteld voor mijn bruiloft.

Top service!

En nog is snel ook!

Heel mooi en snel geleverd

Echt super mooi, super snelle levering.

DRKS is top! Mooie producten voor een betaalbare prijs!

Ik bestel geregeld op deze site en ben altijd tevreden. Nog nooit iets gemankeerd aan de producten. Mooie kwaliteit die goed blijft. Graveringen zijn netjes. Verder is de prijs kwaliteit verhouding top! Zeker een aanrader dus.

Heel fijn

Ze waren super snel lieten alles weten ik zal hier zeker vaker bestellen

Mooie artikelen en snelle levering

Zo prettig

Voor mijn bruiloft hen ik sieraden gekocht. Product komt overeen met de foto en er zat zelfs een gratis armband bij! Mooi ingepakt in losse tasjes zodat het niet door elkaar gaat zitten. Heel tevreden!!!

Top !

Snel ontvangen en ziet er heel mooi uit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst