Mooier dan verwacht!

De bestelling was binnen 24uur in huis en aangezien ik te laat was met een cadeau kopen kwam dit erg goed uit! Eenmaal binnen was ik hartstikke verast met hoe mooi de taartschep en vorken waren! Paar dagen erna heb ik vrienden van ons geadviseerd ook bij jullie hetzelfde product te bestellen en dat hebben zij gedaan omdat wij zo tevreden waren!

Goede service en snelle levering

Super professioneel en mooi!

Bestelde een gegraveerde ketting in de avond en 2 dagen later kreeg ik hem al binnen. Super goede kwaliteit en mooie cadeauverpakking, een echte aanrader!

Helemaal tevreden.

Snelle levering, prachtig resultaat!

Wat je ziet is wat je krijgt.

Snelle levering, mooi product in relatie tot de prijs. De ontvanger was er dolblij mee.

Mooie armband

Ik vindt het een mooie armband, ik heb het gekocht voor mijn vriend en die was er ook erg blij mee alleen jammer dat er een soort aanslag al opzat bij het ontvangen( de helft van het plaatsje was grijs)

Enorm positief!

Vreselijk blij met het eindresultaat!

Mooie en snelle service

Na mijn verloving wist al snel hoe ik mijn getuige en bruidsmeisjes wou vragen. Met een mooi, simpel en persoonlijk juweel. Eentje waarbij het duidelijk is dat we samen horen op deze ontzettend mooie dag. Na wat referenties te lezen kwam ik uit bij DRKS uit. Mijn getuige en bruidsmeisjes waren heel verrast en gelukkig met dit gebaar! Bedankt alvast voor deze mooie start van een spannend hoofdstuk uit mijn leven!

Precies zoals ik dacht!

Super snel bezorgd en van goede kwaliteit!

Snelle levering, mooie afwerking

Ik bestelde 2 gepersonaliseerde kettinkjes en een paar oorbellen. Dezelfde dag nog kreeg ik bevestiging dat ze verzonden waren en de dag nadien kreeg ik alles al geleverd. Alles was prachtig gemaakt en afgewerkt! Ook eerder bestelde ik hier al heel wat zaken. Nog nooit ben ik teleurgesteld geweest!

Helemaal top

Site is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en realistisch. Helemaal top dus.

Zeer snelle levering!

Ik ben zeer content met de snelheid van leveren, al de volgende dag makkelijk en dat terwijl er ook een kleine tekst afdrukt werd in een sieradendoosje. Artikel paste door de brievenbus en was goed aangekomen zonder beschadigingen! Ketting en de tekst ziet er goed uit!

Echter uw extra bijlage ontbreekt.

Prachtige armband besteld voor mijn man. Levering was supersnel en prachtig ingepakt voor ons 11 jarig huwelijksjubileum. Zeer tevreden.

Erg goed!

Recent een liefdesslotje besteld met inscriptie. Zeer snelle levering (volgende dag)! Had een verzoekje erbij gedaan en dat is perfect uitgevoerd. Bedankt!

Het was super fijn om hier te bestellen, heel erg snel en niet heel prijzig

Super makkelijk en super mooi!

Heel erg blij met de gegraveerde flask. Fijne website, makkelijk en duidelijk. Super snelle levering en het resultaat is geweldig!

Aandacht

Nadat ik een DRKS-armband cadeau had gekregen, kocht ik de bijbehorende DRKS-ketting erbij (birthstone collectie). Mooi hoe de sierraden echt met aandacht waren verpakt. En de sierraden zelf zijn prachtig!

Zeer snelle levering. Mooie ketting.

Mooie gegraveerde ketting. Ontzettend snel thuis ontvangen. Vraag werd zeer snel beantwoord.. leuk verpakt. Kortom: aanrader!

Geweldige ketting met namen

De kwaliteit van de ketting met namen is super! Hele snelle levering g waardoor ik de kersverse mana van 4 kindjes snel kon verrassen. Wat is ze er blij mee!

Snelle bezorging en mooie producten

Gepersonaliseerde sieraden zijn van mooie kwaliteit en heel snel geleverd. Top!

Mooie prijs kwaliteit verhouding! Snelle levering en alles duidelijk aangeven

Zeer mooi persoonlijk cadeau

Ik ben erg blij met de sleutelhanger die ik Met mijn eigen tekst heb gegraveerd, ziet er netjes uit precies zoals ik in mijn gedachten had. Snel verzonden.

Helemaal top

Echt een aanrader. Goede kwaliteit en super verpakt en bezorgt.

Uitstekend geholpen door de meedenkende klantenservice

Ik had vragen over de leesbaarheid van mijn bedachte tekst. Kreeg een foto van een vergelijkbaar aantal karakters, maar wel de mededeling dat hoe. Meet karakters hoe kleiner de tekst. Dus geen valse verwachtingen. Prima

Buskesdries 3

6673DP Andelst