Topbedrijf

Mega mooie sieraden

Een geweldige ervaring opgedaan!

Ik bestelde een armband en kreeg deze heel snel geleverd. Ik kon altijd DRKS contacteren en kreeg hulp waar nodig! Een geweldige ervaring hier opgebracht.

Geweldig!

De ketting is precies gegraveerd zoals ik wilde en het werd snel geleverd. De ketting is van goede kwaliteit!

Mooi.

Zeer verzorgd én super snelle levering.

Geweldig!!!

Snelle levering! Leuke producten, zal er zeker vaker bestellen

Uitstekend !

Afgelopen week de derde armband in ontvangst genomen van DRKS. Mooi en bijzondere cadeautjes om weg te geven. Snelle verzending en super vriendelijk contact. Dus ook deze keer enorm bedankt ! Heel erg blij mee !

Snel en keurig in orde ontvangen.

Helemaal geweldig. Top

Ik ben erg blij met de site zijn erg snel en nauwkeurig cadeau kwam zeer goed verpakt product is zeer goed gemaakt dank je

Snelle levering, mooi product!

Mooi product en leuk cadeau om te geven!

Leuk uitnodigend doosje, leuk dat je er tekst in kunt plaatsen.

Heb al meerdere malen besteld en ben ook altijd zeer tevreden geweest van jullie product

Goed, snel, erg tevreden

Bestellingen zijn altijd snel binnen en helemaal naar wens. Graveringen zijn ook heel mooi!

Mooie sieraden, snelle levering

Voor mijn bruiloft was ik nog op zoek naar oorbellen. Ik kwam hierbij uit op de website van DRKS, de oorbellen lijken precies op de foto. Het personaliseren van het doosje is ook een leuke toevoeging.

Dat was wat ik zocht

Ik ben helemaal blij mee met die mooie cadeau. Hartelijk bedankt ☺️

Perfecte service

Snelle levering en prachtig gravering

Precies zoals het eruit ziet op de foto

Snelle levering, die exact hetzelfde is zoals het er op de foto uit ziet.

Snelle levering en netjes verpakt

Heel snelle levering en netjes bezorgd, mooi verpakt en zowel Moeder als dochter zijn er zeer blij mee.

Top service Snelle zending Mooi

Super snelle service en goede kwaliteit!

Al meerdere bestellingen geplaatst. Super goede service en kwaliteit. Snelle levering!

Uitstekende service!

Mijn bestelling werd dezelfde dag na nog geen 2 uur al verzonden! Super snel! Een hele mooie armband ontvangen!

Snelle service!

Mijn bestelling zag er top uit!

Mooier dan verwacht

Super mooie juwelen en heel snel geleverd ik raad het iedereen aan

Goede ervaring

Het was een aangename ervaring. Fijn dat er vlot word gehandeld naar adviseur omdat het huis snel te koop komt te staan.

Betaalbaar Top cadeautje!

Mooi product, snelle levering en mooi verpakt. Daar wordt je blij van!

Oké

Redelijk snel en netjes bezorgd, product viel echter tegen (was erg groot en scheen enorm door).

Buskesdries 3

6673DP Andelst