Prachtige armband

Ik ben heel erg positief over de armband. Een prachtig (eerste) vaderdagscadeau voor mijn vriend en snel in huis. Niet meteen de volgende dag zoals ze op de site aangeven maar twee dagen later. Wat voor mij ook prima was, het was nog op tijd voor vaderdag!

Heel erg goed

perfecte ervaring

Mijn ervaring is in één woord super! Genoeg keuze online, snelle levering, mooie kwaliteit en goede prijs!

Goeie kwaliteit aan een mooie prijs met supervlotte levering!

Goeie kwaliteit aan een mooie prijs met supervlotte levering!

Snel geleverd, mooi gegraveerd

Top producten & Mega snelle levering!

Inmiddels meerdere keren besteld en ben enorm tevreden! Het zijn mooie producten en ze worden ontzettend snel geleverd, zelfs gegraveerd! Echt super!

Fijn product

Mijn man is erg tevreden met de armband die hij gekregen heeft. Een mooie herinnering en top service!

Zeker voor herhaling vatbaar

Goede service, goed product en snelle levering

Top service en snelle levering

Heel snel geleverd voor vaderdag! Binnen 1 dag al in huis!

Fantastisch aanbod

Ik ga bijna trouwen en kon nergens mooie sieraden vinden. Ben bij DRKS geslaagd en kan niet wachten tot de grote dag. Snelle levering.

Waardevol geschenk

Leuk, waardevol cadeau! Door de tekst die je op de sleutelhanger kunt plaatsen wordt het nog persoonlijker. Tip geef aan dat een hartje bijv niet rood wordt verwerkt in de tekst.

Precies zoals we wilde

Voor onze getuigen van onze bruiloft wilde we een uniek cadeau. Wij hebben een sleutelhanger laten graveren met de tekst, ons huis is jouw huis. De sleutelhangers zijn super mooi en strak en het belangrijkste, de getuige vonden het echt een mooi cadeau! Helemaal top! Als we weer een persoonlijk cadeau nodig hebben weet ik waar ik moet zijn! Heel erg bedankt!

Snelle service en leuk verpakt

Cadeau is super bevallen voor Vaderdag! Erg blije papa hier en armband past perfect en ziet er goed uit

goed gedaan

was er snel en zijn heel mooi

Mooie armband!

Leren armband besteld met gravering voor vaderdag. Deze is supersnel geleverd en de gravering was ook prachtig! Papa is er erg blij mee!

Mooi en snelle levering

Voor een bruiloft een Mr. & Mrs. vorkje laten graveren met de (nieuwe) achternaam van het bruidspaar. Super snelle levering in een mooi doosje. Ga zeker vaker iets bij DRKS bestellen!

Mooi product, goede snelle service

Mooi product, goede snelle service. Snelle reactie op vragen en zeer vriendelijk

Super mooi gedaan, het was zelfs beter dan verwacht en mijn echtgenoot was super blij met het cadeau voor zijn verjaardag

Mooie spullen, snel geleverd

Voor Vaderdag een leuke sleutelhanger met ingegraveerde tekst besteld. En een mooie leren armband met tekst. Mooi verpakt, volgende dag al in huis via een brievenbuspakketje. Kortom heel tevreden!

Top service en kwaliteit

Niks op aan te merken - snelle levering - mooie armband - kwalitatief - mooie verpakking - gravering van goede kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met DRKS je sieraad komt keurig aan ook in een mooi doosje verpakt en sn

Ik heb een goede ervaring met DRKS keurig verpakt en in een mooi doosje en een snee levering echt top.

Mooi! Snelle levering

Volgende dag in huis! Mooie kwaliteit wel wat prijzig.

Geweldig, super blij mee!

Nu een hele mooië hondenpenning voor mijn nieuwe pup Jara, heel mooi afgewerkt en ziet er zeer netjes uit en zo met de bijbehorende karabijhaak. Zeker voor herhaling en aanrader bij anderen dierenliefhebbers .

Topmerk

Fijne klantenservice

heel mooi

De ketting is heel mooi, een minpunt is dat er op het web stond dat de levering de dag erna gebeurde. Dat was jammer genoeg niet zo. Maar voor de rest was alles prima!

Buskesdries 3

6673DP Andelst