What u see is what u get!

Heel tevreden met het sieraad dat ik speciaal voor mijn man heb laten maken. De graveerde tekst ziet er mooi strak uit en is ondanks dat het kleine lettertjes zijn erg goed leesbaar! Kwaliteit prijsverhouding is prima. Wat ik al aangaf, je krijgt wat je ziet!

Mega blij met het vaderdag cadeautje ♡

Simpel bestellen met duidelijke omschrijving hoe of wat. Besteld en de volgende dag al in huis!! Geweldig mooi ingepakt, echt een feestje om cadeau te geven. Maar zelfs al hou je het zelf is het enorm leuk om zo te ontvangen. De optie voor een persoonlijk berichtje is ook echt een toegevoegde waarde hoor. Zo leuk. Het Armbandje ziet er prachtig uit, van mooie kwaliteit. De sluiting werkt makkelijk en gaat soepel. De kleuren zijn mooi en de maat is ook helemaal goed in orde

Super snelle verzending en goede service

Vaderdag cadeau was na bestellen de volgende dag in huis. Super snel en mooi gegraveerd.

Geweldige producten

Sieraden en accessoires zagen er precies uit zoals ik had verwacht, tevens een snelle Service dus al met al super !

Slechte ervaring

Armband met de kids hun naam is aan het vervagen Namen zijn er aan het afgaan Gaat m’n man in bad doet hy hem uit en toch gaan de namen eraf Spijtige zaak voor dit geld

Helemaal top

Precies zoals en beschreven en snelle levering

Helaas is het bandje wat tot 19.5 cm polsomtrek zou moeten passen zelfs voor een 18cm pols te strak

Het armbandje is echt veel te strak. Zou goed zijn tot 19.5 cm polsomtrek maar zelfs voor een pols van 18 cm zit hij veel te strak. Erg jammer!

Snelle reactie op vraag, na bestelling levering de volgende dag

De set sleutelhangers zien er mooi uit.

Mooie hanger en goede service

Leuke sleutelhanger! Nadat de sleutelhanger, al heel vlot, geleverd was hebben wij een bericht gestuurd dat we de gegraveerde tekst erg klein vonden. Binnen 48 uur een telefoontje met het verzoek om een foto te sturen. En wederom zeer snel, binnen 24 uur weer een telefoontje.....ze waren het volledig met mij eens, er was iets mis gegaan met graveren. En nu, nog geen 12 uut later hebben wij de nieuwe sleutelhanger al binnen! En dit keer met een duidelijk, leesbare tekst! Bedankt voor de supersnelle en goede service!

Netjes afgeleverd en snelle bezorging

Mijn pakket was snel binnen en is heel mooi gedrukt.

Snelle verzending met een resultaat dat aan de verwachtingen voldoet.

Het plaatsen van mijn bestelling ging heel vlot. Ik bestelde op vrijdag en kreeg meteen een mailtje dat de levering zaterdag ging plaatsvinden. Helemaal wat de website beloofde! Jammer genoeg leverde PostNL niet helemaal zoals beloofd en duurde het lang vooraleer mijn pakje in het afhaalpunt beschikbaar was. Hier kan DRKS echter niets doen! Hun service was top! Ik kocht mijn trouwoorbellen en ik ben absoluut tevreden! Heel mooi verpakt in een mooi doosje dat je nog eens gratis kon laten personaliseren. Prachtig resultaat, ik ben heel tevreden! Ik bestel hier zeker nog eens!

Toffe ketting, snelle service en zeer tevreden!

Precies zoals ik het me had bedacht! Nu nog hopen dat hij het net zo tof vindt...

Supersnel en mooi resultaat

Zelfs in het weekend erg snel! Kreeg mijn ketting gegraveerd binnen en was erg blij met het resultaat. Leuk verpakt ook!

Super kwaliteit

Hele fijne levering en super goede kwaliteit !

Snelle levering!

Mooi product en super snel geleverd! Helemaal top ♥️

Fast and easy delivery

It was a pleasure to shop with DRKS. My order arrived the next day and landed through my mailbox. Neatly and softly packed.

Heel mooi gemaakt

Hele snelle bezorging en hele mooie verpakking!!

Hele mooie en fijne site+product

Het is een heel mooi doosje met een goede kwaliteit armband erin. Het gegraveerde is netjes gedaan en goed te lezen!

Super snel!

Ik heb een bestelling gedaan van een armband met gegraveerde naam. Deze was de volgende dag al verzonden! Echt super snel en de armband is heel gaaf!! Enige opmerking: misschien goed om de verpakking er los bij te doen. Nu moest ik het ‘cadeautje’ eerst zelf open maken om te controleren of de armband goed was, en weer dicht plakken ;) ging goed! Maar had ook niet goed kunnen gaan en dan was de verpakking kapot gegaan. Zonde, want die bestel je er extra bij :)

Snelle goede service

Goede snelle service, snel geleverd mooi product.

Snelle service!

Tijdens mijn bestelling heb ik een verkeerde datum aangegeven en vervolgens heb ik per e-mail deze opgepakt. Wat een top service! Snelle reactie! Heel snel geholpen! En uiteindelijk ben er super blij mee met wat ik heb besteld! Nogmaals dank jullie wel voor de TOP service en snelle reacties!

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering. Het product ziet er goed uit ik zal zeker nog een keer bestellen

top service prachtig artikel vlot geleverd

goede service. heel mooi artikel en heel vlot geleverd. mooi verpakt

Mooie armband en snelle levering

De armband is nog mooier dan op de foto en ook de gravering erin is mooi gedaan. Niks op aan te merken. Dit is dan ook al het 2e armbandje wat ik bij DRKS heb besteld en de staat van het vorige armbandje is na 2 jaar nog exact hetzelfde als hoe hij binnen kwam.

Ideale cadeau, snelle levering en goede service!

Bestelling last-minute geplaatst als vaderdagcadeau, heel snelle levering! Het armbandje en de sleutelhanger werden beide perfect gegraveerd, geen krassen of uitloop. Heel mooi gedaan! De jongens hun papa was er alvast super blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst