Mooie armband en snelle levering

De armband is nog mooier dan op de foto en ook de gravering erin is mooi gedaan. Niks op aan te merken. Dit is dan ook al het 2e armbandje wat ik bij DRKS heb besteld en de staat van het vorige armbandje is na 2 jaar nog exact hetzelfde als hoe hij binnen kwam.

Ideale cadeau, snelle levering en goede service!

Bestelling last-minute geplaatst als vaderdagcadeau, heel snelle levering! Het armbandje en de sleutelhanger werden beide perfect gegraveerd, geen krassen of uitloop. Heel mooi gedaan! De jongens hun papa was er alvast super blij mee!

Snelle levering van een super mooi product. En ook heel mooi ingepakt. Aandacht en tijd aan besteed en dat zie je

Snel en mooi

Ik wilde een leuk cadeau voor mijn vader en dit is een super mooi cadeau. Ook erg snel geleverd

Super kwaliteit en snelle levering

Top service snelle levering

Het sieraad is vsn goede kwaliteit - prijsverhouding. Bij een gepersonaliseerd cadeau verwacht je een aantal dagen levertijd maar dit cadeau werd een a twee dagen later al bezorgd. Top service.

Kinderservice

De levering was tiptop en het kinderservice is waanzinnig mooi en duurzaam gegraveerd! Ik ben er erg blij mee en mijn zoontje ook!

Mooi en goed verzorgd

Heb het nog niet omgehad ivm bruiloft wat nog moet komen maar het ziet er heel goed en verzorgd uit

Snelle levering van een top product

De regen hoes is precies zoals omschreven. Ziet er heel de gelijk uit en makkelijk met de trekkoorden aan te spannen.

Was snel, en erg mooi

Super mooi!

Duidelijke site, mooie artikelen! Bestelling ging vlot, mooie tekst laten graveren in een sleutelhanger. Precies zoals ik had opgeschreven! Ik ben mega tevreden, ik hoop de ontvanger ook!

Super snelle bezorging en goedkoop voor de kwaliteit die je krijgt

Heel mooi!

Was gemakkelijk te bestellen, veel keuze, en de gratis oorbellen passen bij mijn bestelling. Ook heel blij met het resultaat!

GEWELDIG!!

Super goed aangegeven op de website hoe en wat je met de letters wilt, en je kan de maat goed kiezen door de arm die je kan meten en zien! Je werd goed op de hoogte gehouden en snel binnen in een mooie verpakking! Ik ben er mega blij mee!!

Fantastisch mooi en persoonlijk Cadeau!

Het graveren is super professioneel gedaan! Één woord! Fantastisch! Ik ga hier vaker bestellen!

Heel tevreden met het resultaat de kwaliteit is perfect!

Ondertussen voor de 3de keer besteld en elke keer super tevreden!!!!

Geweldig mooi!

Erg mooi gemaakt. Strakke gravering en van goede kwaliteit. Ideaal sieraad voor de man. Weinig onderhoud nodig vanwege het stainless steel materiaal en perfect dat ze ook grotere maten aanbieden van de armbanden.

Super mooi!

Aan mijn vader gegeven als cadeautje. Hele mooie lavasteentjes! En de gravering op het muntje vond ik heel subtiel, mooier dan ik had verwacht na de foto's op de site waarop het sieraad wordt gedragen.

Perfect quality and gift!

I was very surprised by the quality and how beautiful and quick my personalized bracelet came! I will definitely purchase again and recommend it to anyone

Super mooie producten En goede service!

Zie onderstaande tekst voor mijn ervaring

Het was ontzettend leuk om de vorkjes te bestellen en te bewerken. Het zou mooi zijn als er meer tekst en/of sjablonen op het vorkje gezet kon worden. Alhoewel de kortingscode werkte niet. Dit.vond ik wel jammer.

Prima service, zeer snel geleverd

Ik had een armbandje besteld voor m'n kleindochter. Meteen de volgende dag on huis. Heel mooi ingepakt Al met al top!!

Snel geleverd en ontzettend mooi product! Kortom heel blij mee.

Mooie armbandjes, maar levering duurde iets langer dan aangegeven.

De sieraden die ik had besteld waren mooi ingepakt en netjes gegraveerd. Alleen de levering duurde langer dan aangegeven en de track en trace code klopte niet. Hierover heb ik gebeld met de klantenservice en ik werd vriendelijk geholpen.

Heldere omschrijving en goede service

De site is erg handig en er staat goed omschreven wat je mag verwachten van het product. Ja een bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden. Het product wordt netjes bezorgd, erg fijn!

Buskesdries 3

6673DP Andelst