Het ziet er prachtig uit. Zelfs de verpakking

Goede service.

Mooi!

De perfecte oorbellen voor mijn trouw gevonden!

Heel mooi

Mooie gouden hondenpenning voor Boyke!

Heel mooi ingepakt verzonden, en héél erg tevreden over de kwaliteit!

Super vlotte service en een prachtig resultaat !

Armband besteld , zeer mooi resultaat en snelle service!

Snelle levering Mooi produkt Mooi gegraveerd Gweoon top

Goed snel duidelijk

Alles was goed duidelijk aangeven verzending was snel en goed geregeld

Snel en uniek

Toevallig zag ik een advertentie voor een gepersonaliseerde sleutelhanger met namen van kindjes. Een ideaal cadeautje voor vaderdag! De snelle levering heeft me positief verrast :-)

Super Tevreden

Mooi,maar kleine rondjes.

Ik ben er blij mee,maar is wel kleiner dan de foto op de site.

Boven verwachting

Top afgeleverd en gegraveerd zoals ik het in gedachten had.

Zeer goed en mooi product

Er werd een mooie armband afgeleverd, heel erg blij mee!!

Super leuk product en goede service

Wij kregen 3 erg mooie armbanden geleverd, helaas was er eentje vrij snel kapot. Door uitstekende service is er nu een nieuwe naar ons onderweg! Wij zijn erg tevreden met het product en de service die ze leveren.

Persoon in kwestie was er superblij mee dus ik ben er ook superblij mee dat jullie die persoon blij hebben kunnen maken !!

Zeer mooie en originele sleutelhanger

Super mooi gemaakt

Eerder al armband, kimono en make up tas besteld voor de bruid, nu een taartschep en laten graveren Super mooie spulletjes Alles Perfect ingepakt! Echt een mooie gravering op de taartschep! Had wat zorgen over de levering, mail gestuurd en super snelle reactie gekregen Uiteindelijk ruim op tijd bezorgd Aanrader op t gebied van persoonlijke cadeau’s!

Super leuk!

Een slotje met namen van het bruidspaar. Erg mooi gedaan en snel binnen gekregen.

Hele snelle levering.Super mooie armband gepersonaliseerd

Fijne en goede levering

Zo blij met ons mooie ringen doosje voor onze bruiloft. Precies wat we zochten voor onze grote dag!

Geweldig, zo mooi geworden

Een armbandje voor mijn dochter die nog geboren moet worden en voor mijzelf besteld, Tranen in mijn ogen zo mooi en blij ben ik er mee! Echt super armbanden!!

Perfect!!

Heel mooi,subtiel

Mooi product, goede service, blij mee.

Veel keuze, goede omschrijving, fijne prijzen. Aangegeven met cadeauverpakking, werd ook netjes zo geleverd. Leuk die persoonlijke tekst erbij. Nette ketting met leuke hanger, viel erg in de smaak.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering product voldoet aan verwachting

Buskesdries 3

6673DP Andelst