Snelle levering, mooie producten, goede klantenservice!

Aantal producten gekocht voor mijn bruiloft. Mooie kwaliteit, snelle verzending! En zelfs mijn vraag aan de klantenservice werd snel en correct behandeld. Dus erg tevreden, bedankt!

Super snelle levering!

Snelle levering, heb het resultaat nog niet gezien, want zit mooi ingepakt.

Super mooi

Snel geleverd en super mooi geworden Viel goed in de smaak bij me man

Snelle levering, mooie sieraden

Sieraden snel ontvangen. Netjes verpakt. Mooie sieraden. Helemaal wat ik er van verwacht had, komt 100% overeen met de afbeelding op de website.

Mooi maar klein

Ik had verwacht dat het plaatje waar de tekst opstaat toch wel wat groter ging zijn. Maar op zich wel mooi gemaakt

Topservice

Met liefde gemaakt en zeer snelle service

Super mooi en kwalitatief

Super mooi en kwalitatief

Wat een snelle levering en supermooie Armbanden Ben heel tevreden

Snelle levering!

Voor een bruiloft een gegraveerd hangslotje besteld. Zeer snel in huis en ontzettend leuk!

Een geweldige site met een snelle verzending!!

Leuke site waar veel keuze is. Word snel verzonden en ziet er netjes uit. Een echt aanrader!!

Aanrader

Ben heel erg blij met mijn aankoop, echt een aanrader

Snelle verzending, spullen van goede kwaliteit.

De verzending gaat supersnel, de artikelen die ik besteld heb zijn naar volle tevredenheid. Ik ga zeker opnieuw iets bestellen.

Echt super

Echt super service, volgende dag lag het gewoon al in de brievenbus! En ziet er ook erg goed uit!

Awesome gifts to give and get

So nice. I bought a few gifts for my family. They were so happy.

Mooie bruidssieraden

Super blij met service

Heel goede hulp en mooie prosuxten

Snelle levering, kreeg snel antwoord op mijn vraag en is t product super!

Helemaal naar verwachting, eigenlijk nog beter zelfs!

Heel mooi gegraveerd, erg blij met de bestelling. Ook volgende dag al thuis bezorgd! Heel fijn!

Super mooi armband

Super blij met mij armband! Ik ga trouwen en pas super mooi Bij mij jurk Goeie service blij mee

Prachtig gegraveerd en origineel mooie kado voor bruilof. Echt een aanrader en snelle levering . Top

Ik ben super blij met jullie

Heel mooie armband, snel geleverd, duidelijk site. Heel tevreden!xo

Super vriendelijk en service!

Hoop nu dat mijn aankoop even van even goede kwaliteit zal zijn als beschreven

Mooie kwaliteit

Mooi product zeker aan te raden

Slijt snel

Ik had voor mijn vriend een leren armband besteld en laten graveren. Ondanks weinig dragen slijt t leer erg snel en enkele letters niet meer leesbaar (oppervlakkig graveren). Voor 35 euro had ik iets betere kwaliteit verwacht.

Prachtige oorbellen

Snelle levering van bruidsoorbellen in een mooi persoonlijk doosje.

Buskesdries 3

6673DP Andelst