Snel en makkelijk

De bestelling was heel makkelijk. Het kwam ook heel snel erna dus ik ben tevreden

Ik had een gepersonaliseerde sleutelhanger besteld voor mijn zusje met gravering(een goud hartje) Alles zag er super mooi uit..mooi gegraveerd en super snelle levering Een minpuntje was:: ik had aangevinkt dat het ingepakt mocht worden en had er voor betaald maar helaas was het niet ingepakt dat vond ik wel jammer. Ondanks dat was ik er wel echt super tevreden mee!! En mijn zusje was echt super blij! Jullie hebben er een nieuwe member bij ik ga vaker bij jullie bestellen. Leuke producten voor een mooie prijs!! Jullie zijn toppertjes!!

Tiptop in orde

Heel snelle levering en mooi resultaat

Mooi product!

Ik heb manchetknopen besteld en laten graveren voor mijn vriend. Het ziet er geweldig uit en de levering was top! Mooi ingepakt en heel leuk dat je een persoonlijk bericht toe kan voegen.

Snelle levering en prachtig artikel. Ik zal kunnen uitpakken met mijn partner zijn eerste vaderdagscadeau!

Wat een top bedrijf!

Makkelijke website om te bestellen, de bestelling is super snel verzonden en meteen mooi verpakt!! Ontzettend tevreden met het eind resultaat!! We hebben een mooie sleutelhanger laten graveren en echt heel tevreden met het resultaat!!!!

zeer mooie armbandjes

er werd mij goed op de hoogte gehouden van de mogelijkheden

Was zwaar top

Geen problemen of irritaties!

mooi!

Mooie producten. 2x armbanden besteld en beide keren super tevreden!

Heel tevreden

Armband besteld. Heel tevreden over de service

Vlotte levering en een zeer vriendelijke klantenservice

Bij iedere bestelling die ik tot nu toe heb gedaan kreeg ik ook ieder keer een zeer attent bedankbriefje , dat maak je niet veel meer mee. Ook is alles steeds keurig netjes verpakt, dus ik ben uitermate tevreden en daarom krijgt DRKS van mij de hoogste score

Een super mooi product!

Echt een aanrader! Mooi en betaalbaar!

Afwerking kan beter.

De kleur was prachtig, alleen laat de afwerking te wensen over. Zaten onafgeknipte draadjes aan. Tevens had ik betaald om het in te pakken als cadeau, maar dat kun je beter zelf doen. Zat ingepropt in een doosje waardoor het helemaal gekreukt was. Tevens zat het daarin nog in het fabrieksplasticje, wat een erg goedkope indruk maakt. Je kunt het beter zelf even uitpakken, bijknippen, strijken en zelf inpakken. De wijnopener was superleuk! Bruidje was blij!

Geweldig!

Voor de bruiloft hebben we gepersonaliseerde manchetknopen besteld, en een armbandje voor onze dochter. Toen de bestelling binnen kwam vonden we het zo mooi. We zijn erg benieuwd wat onze kleine meid van haar cadeautje vind! Vooral de test op de sieraden doosjes zijn super leuk! Ze is 7, en kan lezen, waardoor het cadeautje nog leuker word.

Heel goede service, heel blij met wat ik kocht.

Ik ben heel tevreden, de service is zoals het vermeldt staat. Ik kreeg mooie kwaliteit.

Snelle levering en prachtige kwaliteit

Sleutel hanger top kwaliteit. Erg mooi cado

Heb de vrouwtje zo gelukkig gemaakt en ze verdient het. Zo super mooie juwelen en goede kwaliteit keep it up!!!!

Prachtig

Wat een prachtige Moederdag cadeau om te krijgen.

Uitstekende kwaliteit en levering

Super snel ontvangen en precies zoals verwacht. Super mooi en goede kwaliteit!

DRKS heeft een heel leuk assortiment voor jong en ouden voor man en vrouw en alles er tussenin. Ik heb een aankoop gedaan die zeer snel en netjes is bezorgd. En er zijn leuke dingetjes om cadeau te doen. Kortom. Helemaal top.

Ik heb het binnen 1 dag gekregen en was zeer tevreden over kwaliteit

Dit bedrijf komt afspraken na en levert goede kwaliteit! Super tevreden!

Fijne hulp klantenservice en mooi kettinkje

Vooraf heel goed geholpen door dames van de klantenservice zodat ik de beste keuze kon maken. Veel waardering voor deze klantenservice en veel complimenten voor hangertje van omgeving. Aanrader!

Fantastische blikvangers

Ik heb lang moeten zoeken naar de juiste oorbellen voor mijn grote dag. Veel juweliers en sites bezocht, en zo'n 5x wat besteld/gekocht en opnieuw geretourneerd omdat het toch niet matchte met de rest van de look. Deze oorbellen zijn echt schitterend! Mooie lengte goed geslepen steentjes waardoor het echt mooi schittert. Kortom, fantastische blikvangers!

Prachtig

Zo ongelofelijk blij met mijn cadeautje .

Buskesdries 3

6673DP Andelst