prachtig! zelfs mooier dan op foto

had voor mn man gekocht voor onze 10 jarige huwelijk! hij vind het prachtig en uniek! had onze kids de namen in gezet en nog extra tekst. hij was in shock! 10x me bedankt

Ze zijn fantastisch en uniek

Écht leuke en uniek. Het duurde wel een maand voor wij ze ontvingen. Maar goed, het was het wachten waard!

De kers op de (bruids) taart.

Ik heb een armbandje met bijpassende oorbellen besteld. Ze zijn verfijnd en een plaatje om te zien. Mooi ingepakt en snel verstuurd…..

Super snelle service en mooi verpakt!

Ik heb voor mijn bruiloft een prachtig setje besteld met ketting, armband en oorbellen en ze waren heel snel en keurig verpakt verzonden ! Het stond prachtig bij mijn jurk !!

Wauww!!

Blij verrast met het resultaat! Had er niet zoveel van verwacht maar wauuw!

Helemaal top

Super fijn het cadeau voor moederdag

Heel mooi

Een armband besteld voor mijn moeder voor moederdag. Een hele mooie armband van goede kwaliteit. Mijn moeder is er super blij mee! Ik ben zeker van plan vaker te bestellen.

Mijn ervaring in een zijn

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Snel en klantvriendelijk

Had per abuis iets verkeerd gedaan bij een bestelling. Direct telefonisch contact en werd snel geregeld. Dus website makkelijk maar ook contact met medewerker vlot en snel. Erg fijn in deze digitale wereld.

Super snelle levering en mooi product ook nog !

Ik was op zoek naar een cadeaUtje voor mijn zoon maar wist niet wat ik moest kopen en hij zat op de bank en verteld ezijn vriend dat hij neen lerenarmband wou gaan kopen. Ik snel zoeken op internet naar zo een armbandje en kwam deze tegen, kon mooi ook nog met tekst erop. Snel besteld. Ik dach , het duurt ongeveer 2@3 wwrkdagen. Maar het was er de volgende dag al tot mijn grote verbazing, is hij de volgende dag al geleverd. Hoe snel dat gegaan is. Hij was er Super blij mee. Dank jullie wel Mooi product en super snelle levering Ik bestel gauw weer iets bij jullie

Mooie unieke producten met een super snelle levering

Veel keuze voor elke gelegenheid en wordt razendsnel geleverd. Echt iets bijzonders in handen!

Was perfect als was in de foto.

Super mooi en was ook op tijd. Besteel vandaag, morgen bij uw thuis.

Ik zocht een mooie armband voor mijn jarige oma. Die was lastig te vinden, tot ik deze armband vond. Leuk geprijsd en ze vind de armband geweldig, ze draagt het met trots!

Heel tevreden en snelle service!

Voor ons kleine meid hebben we een armbandje met naam en oorbelletjes besteld. We vonden hier veel keuze en de keuze was ook snel gemaakt. Ook waren we aan de late kant met cadeautje kopen, maar het was geen probleem met de snelle service die we gekregen hebben! Kortom: heel tevreden!

Prachrige sieraden&Snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering, leuke gepersonaliseerde verpakkingen en top producten. Ik ben ontzettend tevreden en bezoek zeker de website nogmaals als ik opzoek ben naar mooie cadeaus

Ik vindt zo mooi precies wat ik verwacht

Blij en tevreden

Snelle levering en product ziet er mooi uit

Leuk dat het product gepersonaliseerd is! Mooi presentje voor onze huwelijksdag.

Uitstekend!

Heel goed geholpen bij de bestelling. Bedankt hiervoor!

top

Heel mooi en netjes afgewerkt. de gegraveerde tekst ook heel mooi en erg duidelijk. Mijn getuigen zijn er enorm blij mee, en ik natuurlijk ook!

Snel en goed geleverd

Vrijdag besteld zondag werd het al verstuurd. Mooi ingepakt en mooi product. Zeer tevreden

TOP

Mooie aflevering en super vlug! SUPER tevreden

Alles was echt ok en snel.. top

Duidelijke site met mooie spulletjes

Veel keuze en super makkelijk om het kado te personaliseren. Het kwam in een mooi doosje binnen en het product was mooi ingepakt. De pakbon was door twee personen getekend. Heel professioneel.

Supersnel en supergoed

gepersonaliseerde bestelling werd supersnel en keurig geleverd.

Veel kleiner dan gedacht

Het is enig. Sleutelhanger voor moederdag gekocht met de namen van mijn tweeling. Zeer snelle service. Volgende dag al bezorgd. Het is alleen 3x zo klein als gedacht ;-).

Buskesdries 3

6673DP Andelst