Precies zoals het op de site staat

Zo snel geleverd en schitterend verpakt top

Leuk product , snelle levering

Was een geslaagd cadeautje , besteld en volgende dag al met persoonlijke tekst geleverd. Top .

Snel en correct.

Volgens beschrijving. Snel en mooi geleverd.

Levering was snel. Volgens afspraak. Wordt goed op de hoogte gehouden van verzending. Producten zien er mooi uit, netjes gegraveerd. Was leuk ingepakt, mijn man was erg blij met het cadeautje

Snelle levering, mooi product!

Heel tevreden met het product en de levering was heel snel.

Heb nu voor de 5e of 6e keer wat besteld en ieder keer verbaas ik me over de snelheid van de verzending. Over het product en kwaliteit; die zijn gewoon supergoed. Ik adviseer vrienden/familie/ kennissen ook over DRKS. Voor mij niets anders meer dan DRKS om een special cadeau te kopen voor mijn naasten.

Super.

Vlotte afhandeling,heel mooi gegraveerd.

Super! Precies wat ik verwacht had

Het was een speciale bestelling en daarom hoopte ik dat het goed zou gaan. Het was precies zoals ik her aangaf! Super snelle levering en heel mooi verpakt.

Gewoon tevreden ❤

Na enkele dagen ontving ik reeds mijn bestelling. Geen excuses zoals door corona dit of dat... bij jullie lukt het wel op tijd te leveren. Interessant als je op het laatste nippertje nog iets moois nodig hebt. Komt zeker op tijd toe. Veel dank.,

Kwaliteit ok, service iets minder

De juwelen zijn van kwaliteit echt super, ook heel snel geleverd! Ben echt heel blij met het resultaat. Alleen terugsturen… WAUW! Dat dien je zelf te bekostigen. Vanuit België terugsturen kost algauw € 20!!! Dat is gewoon belachelijk! Algoed dat ik maar 1 ding heb moeten terugsturen maar dat doet mij toch niet zo snel meer bestellen. Dan zoek ik toch eerst op andere sites.

Precies op tijd

Ik heb een cadeau besteld voor mijn vriend en het kwam precies op tijd en super netjes en mooi ingepakt. Echt een fijne bedrijf. Helemaal tevreden.

Onwijs mooi!

Echt heel erg bedankt voor de mooie armbanden! Vond het alleen jammer dat je niet als set 1 goud en 1 zilver sieraad kon kiezen. Waardoor ik ze appart moest bestellen. En het daardoor duurder werd.

Goed netjes op tijd geleverd!

Precies gekregen zooals besteld

Super leuk armbandje

Hele snelle levering en het armbandje is precies zo als verwacht

Hele mooie sierraden voor mijn getuigen! Heel erg blij mee!

Snel en mooie kwaliteit

Na lang twijfelen heb ik hier toch mijn trouwsierraden besteld. Ze kwamen in een dag binnen en waren precies zoals ik had verwacht. De kwaliteit is echt heel mooi en zeker zijn geld waard!

Prachtig mooi ingepakt en gegraveerd kado waar het aanstaande bruidspaar zeer blij mee was. Ga zeker nog eens een kado bij DRKS bestellen.

Mooie armbandjes

Heel fijn en toch mega sterk

Wat een geweldige hulp van personeel en heel snelle service !!

Geweldig!! Zeer tevreden en ik kom zeker terug !!

Heel mooi

Super tevreden

Tweede bestelling.

Onlangs weer een bestelling geplaatst. Snel geleverd! Een klein min puntje. De naam op het plaatje stond niet mooi in het midden, en het hartje ver naar rechts. Niet heel erg, maar was wel mooier geweest. Net zoals op het andere plaatje.

Wow!

The cufflinks look amazing! The enscribed jewellery box is a lovely idea. My husband is going to be very happy when he gets them next week :-). Super fast service

Mooie spullen, snelle levering!

Ben erg blij met mijn aankoop, 2 mooie pennen voor de trouwdag van onze zoon en schoondochter met inscriptie! En razendsnel geleverd!

Snelle service en levering!

Binnen 1 dag in huis. Mooie kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst