Geweldige kwaliteit en super snelle levering.

We hebben al een aantal armbandjes met de namen van onze kids voor familieleden besteld. Het werd super snel geleverd en de gravures waren ook altijd precies en mooi. Heel blij ermee!

Snel maar eindproduct valt tegen

Mooie sleutelhanger alleen de gravure is zo klein dat er een vergrootglas nodig is terwijl er voldoende ruimte was om het lettertype te vergroten. Een beetje meer esthetisch inzicht had het geheel gelijk maar een hoger niveau getild. Jammer!

Het is snel binnen en niet al te duur me moeder is er heel blij mee

Top! Prachtige armband snelle levering!

Voor de verjaardag van mijn vader een super mooie armband besteld en hierin de letters van zijn kleindochters laten graveren. Super waardevol in deze periode waar wij in zitten.

Ik heb bij hun al drie keer wat besteld , waar ik zeer tevreden over ben,ik weet heel zeker dat het daar niet bij blijft tot de volgende keer .

Geweldige sieraden

Ik heb al meerdere keren besteld, en keer op keer ben ik ontzettend tevreden. Ze hebben ontzettend veel mooie armbandjes, die je ook al gebruikt als vriendinnen armbandjes. Omdat je ze meerdere keren kan bestellen. Echt superleuk! En echt een aanrader, de kleur blijft ook erg mooi. Ook in het water met zwemmen blijft het mooi. Heel blij

Fantastische geen negatief commentaar

Hele goede ervaringen al gehad

Mooie producten

Netjes verpakt en snel geleverd. Top!

toffe cadeaus

mn mamsie is heel blij

Geweldig mooie sieraden met goede service!

Hele mooie sieraden zoals beschreven en vind dat echt belangrijk. Een goede service en snelle levering!

Perfect!

Mooie sieraden, heel fijn en subtiel. Staat prachtig en krijg er veel complimenten over. Zeker een 10 waard!

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten die niet al te duur zijn en toch kwalitatief goed zijn. Snelle bezorging, helemaal top!

Goede service en prachtige oorbellen

Bij het bestellen van mijn oorbellen was het pakketje met de verzending ergens blijven hangen. Ik stuurde naar hen en beantwoorde meteen mijn vraag en maakte er direct werk van. Mijn oorbellen zijn ondertussen aangekomen en ze zijn echt prachtig!

Fijne ervaring

Snelle levering, mooi afgewerkt, goeie kwaliteit. Heel tevreden van.

Snelle levering en degelijke mooie kwaliteit

Zeer tevreden van mijn aankoop. Heel mooi gepersonaliseerd. Een goede en mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Hele mooie geweldige sieraden en snel geleverd

Hele super!

Snelle levering, netjes verpakt en helemaal naar wens. Echt een aanrader!

Goeie kwaliteit en snel bezorgd

Mooie sieraden

Hele mooie sieraden, snel geleverd en enorm leuk dat je, je eigen tekst kan invullen voor in het doosje!

Mooi armbandje, maar te kort

Prachtig armbandje, dat heel mooi was ingepakt. Helaas paste het niet bij mijn moeder. Er ontbrak een extra schakeltje. Ze was er wel heel blij mee.

Super mooie sieraden!

Snelle levering! Mooie sieraden

Te laat ontvangen

Jammer genoeg te laat ontvangen voor het event waar ik heen moest. Cadeauverpakking eerder flauw. Van de kwaliteit van het product zelf kan ik niks zeggen, gezien het een cadeau is. Nota: ik heb geen probleem om langer te wachten op iets. Maar dan dienen er geen beloftes gedaan te worden/ mag er communicatie zijn dat het later zal geleverd worden (dan wat op de website staat).

Goede kwaliteit en snelle levering

Al vaker hier besteld en het is altijd goed, snel in huis

Snelle verzending en super leuk ingepakt. Echt een cadeautje!

Top service!!

Nadat ik vingerafdrukken had doorgeven die niet duidelijk genoeg waren om te kunnen graveren, hebben ze me gecontacteerd en gevraagd om duidelijkere afbeeldingen door te sturen. Waarna ze het pakketje de volgende dag nog hebben opgestuurd. Geweldige service dus!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst