Prachtig

Een prachtige armband voor mijn vriend besteld. Mega snelle levering en een mooi sierraad.

Super fijn

Bestellen ging heel makkelijk en het werd erg snel bezorgd.

Keurig en snel geleverd. Netjes verpakt en precies als voorbeeld.

Prachtige armbandjes en mooi verpakt!

Snelle levering en mooie verpakking

Heel snelle verzending en mooie kwaliteit ! Dikke merci.

Al meerdere keren wat besteld , zeer tevreden. Mooie kwaliteit Mooi gegraveerd en snelle levering.

Geweldig!!

Heb al vaker kettinkjes en armbandjes besteld en bevalt altijd goed. Ze zien er leuk uit en worden leuk verpakt!

Geweldig mooi

Goede snelle levering. Heel mooi erg blij mee

Netjes en betrouwbaar

Heb alles netjes in doosjes binnengekregen en het ziet er allemaal heel goed uit

Snel en bezorgd en top kwaliteit

Denk dat ik met dit cadeau voor m’n vriendin wel een leuke avond ga hebben! Thanx hiervoor

Prima en snelle service. Goed kwaliteit

Prima en snelle service. Goed kwaliteit

perfect en snel

besteld en dag later in huis, foutje in tekst en dat werd keurig aangepast. top service

Hele snelle levering en super mooie juweeltjes ontvangen met een goede kwaliteit.

fantastische sieraden, geweldige service en snel verzonden.

Ik heb vorige week 5 sieraden besteld, ik wou ze ook graag laten graveren! Ik heb gekozen voor sieraden met betekenis voor mezelf, m’n moeder en dochter! Ik kon in het doosje gratis een persoonlijke tekst toevoegen, fantastisch. Ik heb eind van de middag besteld & ik had het de volgende ochtend in huis

Fantastische vrijheid in vormgeving voor het perfecte cadeau!

Op de website kon ik al snel een design vonden wat ik leuk vond. En als hele fijne touch kon ik iets op mijn armband graveren. De tekst werd persoonlijk en de armband is daardoor onbetaalbaar in waarde voor mij. Al was hij spotgoedkoop! De armband draag ik nog steeds elke dag.

Snelle levering . Mooi verpakt . Tekstje mooi gedrukt

Heel tevreden over zowel de snelle levering als de verzorging van het pakketje . Netjes ingepakt , juiste tekst erbij ! Top

Snelle service, prachtig artikel

Een prachtige sleutelhanger voor mijn vriend besteld! Super tevreden mee en exact zoals ik verwacht had! Mooi ingepakt, ideaal om meteen als cadeau te geven☺️

Snel in huis en mooie producten!

Ook mijn tweede bestelling (een haarpin)was een dag later al binnen en past perfect bij de oorbellen die ik eerder kocht.

Altijd groot fan!

Super blij met de mooie items! Het is altijd een feestje om te shoppen bij DRKS! En een mega snelle levering, zo fijn.

Snelle, goede service

Werd heel snel geleverd in een mooi verpakt doosje voor de bruid. Top!

Mooie spullen voor redelijke prijs. En snel geleverd

Geweldig!

2 gepersonaliseerde armbanden besteld, snel geleverde en ziet er heel mooi uit.

Ze doen wat ze zeggen

Snelle levering en ziet er echt mooi uit ben erg tevreden.

Super snel en goed geregeld

Duidelijke info makkelijk te bestellen en goed te zien en te controleren wat je besteld.

Mooi afgewerkt en hele snelle levering! Zondag kompas besteld (met gravering in) Dinsdag geleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst