Snelle levering en netjes verpakt

Super snelle levering!

Ik heb mijn bestelling geplaatst op vrijdag en deze werd tot mijn grote verbazing al de VOLGENDE dag geleverd. Dit dan nog op een zaterdag! Ik heb nog nooit meegemaakt dat een pakketje in het weekend geleverd wordt. Echt super! De kwaliteit is super en mooi verpakt!

Schitterende hondenpenning in het goud!

Ik ben tevreden over mijn aankoop. Het was ook verpakt in een mooi doosje, zeer verrast! Het voelde ook echt als een kadootje bij het openmaken van het pakketje. Mijn hondje moest even wennen want de penning is best groot.

Heel blij!

Gegraveerde dasspeld

Heel blij met de gepersonaliseerde dasspeld. Erg mooi en snelle levertijd. Een aanrader.

Fantastische service & goed product

Ik had op korte termijn twee cadeautjes nodig dus zocht ik eerst telefonisch contact. Ik sprak een vriendelijke dame die aangaf dat alles wat vandaag nog besteld werd voor 17:30u ook vandaag nog verzonden zou worden. Dit zou ook voor gepersonaliseerde producten gelden. En inderdaad, ik bestelde einde van de middag en de volgende dag ik ze cadeautjes in huis. Tussendoor had ik ook nog iets via de mail gevraagd en ook hierop ontving ik snel een reactie. Echt top service! En ook de kwaliteit van het product is goed.

Professionele winkel!

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke foto’s van de producten zoals ze daadwerkelijk zijn. Ze worden super snel geleverd in een Mooie / luxe verpakking. Een feestje om uit te pakken!

Super mooie gravering

Super snelle, goede service, artikel was perfect zoals ik me had voorgesteld!

Heel leuk artikel, perfect zoals voorgesteld. Een super snelle, goede service. Leuk kopen.

Prachtige juwelen en uitstekende service

De juwelen voor onze trouw en de gegraveerde pen zijn gewoonweg prachtig!... en wat een snelle service! Dank je wel DRKS!

Top site

De producten zijn snel binnen en super mooi afgewerkt. Ik ga zeker vaker bestellen

Snel bezorgd mooi product

Spiegeltjes voor onze getuigen besteld, snelle levering en het product is heel mooi. Wij zijn er blij mee.

Geweldige producten en een top levering!

Echt onwijs leuke en goede producten, word erg netjes ingepakt en snel verzonden, netjes met email en alles werkt top! Vind het leuk zelf de tekst in te vullen een aanwinst voor het product, maakt het cadeautje geven aan iemand of krijgen des te leuker!! Echt een aanrader voor iedereen

Het is erg prachtig.

Ik heb een armband als cadeau gekocht voor me vader, het was een erg bijzonder en mooi armbandje. We zijn er erg tevreden mee, en me vader is er super blij mee. Heel erg bedankt voor het mooie cadeau dat ik aan me vader kon geven.

Snel en tot in de puntjes in orde! Wij zijn tevreden! Een aanrader !

Prachtig

Snelle levering! En heel mooi resultaat. Kwalitatiefvol juweel !

Mooi persoonlijk sieraad. Perfecte levering en een mooie verpakking! Hier ga ik zeker nog meer bestellen!

Grandioos!!!

Een geweldig mooi product en zeer snel geleverd!! Helemaal TOP!!

Wat ik zocht op de site was makkelijk te vinden, uitleg over grootje en graveren heel duidelijk omschreven. Levering binnen 24 uur. Gewoon geweldig

Zeer goed!

Besteld en de volgende dag al geleverd. Geweldig! Als ik bij het graveren ook het lettertype en/of grootte kon kiezen dan gaf ik 5 sterren. Zeer tevreden klant en ik bestel zeker nog bij DRKS. Mvg, Stephanie

Super leuke artikelen en snelle levering

Prijs / kwaliteit is erg goed, snelle levering en hele leuke artikelen. Met name om cadeau te doen. Super!

Supersnelle levering.

Bestelling zoals verwacht. Heel snel geleverd, volgende dag al in huis.

Super snelle en goede service & levering!

Volgende dag al in de brievenbus, behulpzame klantenservice en mooie producten. Super blij mee

Wat ik had verwacht

Kwam in goede staat aan Al twee complimenten van meiden

Echt super!

Nu al meerdere producten besteld en heel tevreden. Kwaliteit is goed en ziet er mooi uit! Ik ben er blij mee!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst