Wat ik had verwacht

Kwam in goede staat aan Al twee complimenten van meiden

Echt super!

Nu al meerdere producten besteld en heel tevreden. Kwaliteit is goed en ziet er mooi uit! Ik ben er blij mee!!

Super mooie sieraden mogen ontvangen

goede kwaliteit en snel binnen

de kwaliteit van het armbandje is zeer goed, gaat niet snel kapot een een leuk cadeautje

happy

Happy Bride hier met mooie sieraden!

I’m so happy with my purchase

Love my necklace from DRKS Wil for sure recommend it

GEWELDIG

Ik heb 2 gouden hartjes gekocht met een karabijn sluiting en inscriptie. Echt geen woorden voor hoe mooi het produkt is! Heel erg bedankt voor uw mooie produkten en snelle service.

Het bestelde is binnen 1 werkdag geleverd en van goede kwaliteit.

Tevreden!

Bestellingen mooi verpakt en dik tevreden!

Helemaal top geregeld

Snelle service, helemaal tevreden

Zeer snelle levering, product is zoals gevraagd. Leuke verpakking.

Groot assortiment en snelle levering

Het assortiment is groot en divers en de levering is snel en het pakketje past in de brievenbus

Het bandje was wat te groot.

Het bandje was te groot maar dat lag niet aan de beschrijving. Heel leuk gedaan en netjes afgewerkt product.

Ik heb bij jullie wel is een armband voor mijn vriend gekocht en het is super snel binnengekomen en het armbandje was ook heel mooi! Super erg bedankt DRKS voor snelle service en het mooie armbandje. Groetjes Rosa Knijf

Top kwaliteit, snelle levering en ziet er ook gewoon perfect uit!

Super snelle levering Hartstikke mooie producten Goede kwaliteit Goede prijs

Mooi en op tijd geleverd

Mooi en op tijd geleverd

Helemaal top

Al verschillende items besteld altijd blij mee!!

Product kon niet kleiner zeker

Naam ketting met drie muntjes belachelijk klein, haast onleesbaar en muntjes blijven niet zitten ondanks dat ik er nog naar gevraagd heb. Maarjah het is een op maat product dus terugnemen of beters aanbieden ho maar

Geweldig!

Wat een super service en wat een gave sleutelhanger met qr code. Het was een cadeau en diegene was helemaal sprakeloos. Ik ben zeer tevreden met jullie! Toppers!

Jammer

Ik ben blij met mijn sieraden. Helaas heb ik de beloofde gratis hartjes oorbellen niet gekregen. Vind ik wel erg jammer voor het bedrag dat ik heb uitgegeven.

De perfecte oorbellen gevonden

Op jullie site heb ik eindelijk de perfecte oorbellen gevonden voor bij mijn prachtige trouwjurk. In het echt zijn ze nog zo veel mooier dan de foto's op de website.

top

fijne snelle levering leuk verpakt en voldoet aan de verwachtingen

Super snelle levering en top kwaliteit.

Snelle correcte service van een mooi product!

Product snel geleverd! Is van mooie kwaliteit, zoals gehoopt! Bedrijf en producten kan ik iedereen aanraden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst