Ik ben heel tevreden met mijn ketting. Ik raad zeker iedereen aan om jullie juwelen bij DRKS te kopen❤️

Top service!

Alle producten die ik tot nog toe bestelde zijn van prima kwaliteit voor een betaalbare prijs. De verzending gaat erg vlot. Ik kreeg ook al geregeld een extra geschenkje of korting wat altijd mooi meegenomen is.

Mooi product

De armband is mooi maar gravure mag wel iets duidelijker wel ook snel geleverd

Heb al 3 paar sneakers gekocht + goede service

Fijne schoenen! ✨

Snelle en goede levering

Kreeg binnen 2 dagen me levering en is heel aangekomen dus ik ben tevreden

Service!

Ik had een vraag over de kleur van een product en kreeg hier snel antwoord op. Ook was de bestelling snel binnen!

Ontzettend mooie penningen

Echt super mooie penningen ontvangen voor mijn hondjes. Maat is fijn voor zowel kleine als grotere hond.

Kwalitatief hoogwaardig product, gepersonaliseerd en snel geleverd

Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van mijn bestelling. De gepersonaliseerde gravure is erg mooi. Bovendien erg snel geleverd. Binnen 48 uur had ik de order in huis. Alles positief kan niet anders zeggen.

Top! Mooi product, supersnelle levering.

Mooie ketting voor mijn man. Hij is er heel blij mee.

Snelle service!

Super snelle levering super product Goede service helpen snel

Prachtige penning

Penning kwam binnen precies zoals ik hem wou hebben, bonus was dat we een hartje aan de text konden toevoegen. Helemaal tevreden mee

Super snel en super goed!

Rond 17:00 uur besteld. Volgende dag al bij de lunch in huis. Wat super!

Snelle levering, niet te duur en mooie producten.

100% top

Ik bestel al meer dan vijf jaar. Echt toppers.

Snelle levering .erg mooie kwaliteit

Snelle goeie service

Je geld waard mooie ketting en wordt snel geleverd netjes naar wens

Snel en netjes

Service snel mooi verpakt mooi sieraad

Duidelijke, makkelijke, overzichtelijke webshop. Goede kwaliteit, scherp geprijsd, snel bezorgd!!

Slecht bedrijf bij problemen

Hebben Kimono met Bride besteld voor dochter die gaat trouwen. Keurig verpakt maar bij openmaken bleek een gat naast de stikstels. Teruggestuurd voor een nieuwe maar moeten zelf de Porto kosten betalen terwijl er gewoon iets fouts geleverd is. En de verrassing voor onze dochter werd getemperd. Na reclameren werd aangegeven u had eerst contact moeten opnemen …. Hadden een tweede willen bestellen voor de schoondochter maar hier niet meer… gewoon geen service

Erg mooi en snelle levering.

Prima kwaliteit, netjes verzorgd en snel geleverd.

Supersnelle service en perfect uitgevoerd!

Ik heb een gegraveerd juweel besteld voor mijn man zijn verjaardag. Tot mijn grote verbazing kreeg ik enkele uren na de bestelling reeds een mailtje dat het klaar was voor verzending. Volgende dag zat het in de brievenbus. Het is exact wat ik ervan verwacht had dus zeker een aanrader!

Vlot om te bestellen en betalen, snelle levering en zoals op hun afbeeldingen.

Klant vriendelijk

Erg tevreden over de geleverde producten. De site is overzichtelijk en begrijpbaar. Dat wat je koopt krijg je ook en het is met veel zorg ingepakt en op de post gedaan.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goeie ervaring met de site

Buskesdries 3

6673DP Andelst