Product kwam snel binnen. Track and trace code is makkelijk te volgen. Echt heel erg aan te raden!

Super mooi armbandje en snelle levering

Ik heb een armbandje besteld voor mijn trouwdag. Sieraden voor een huwelijk vind ik lastig te vinden, maar DRKS heeft prachtige keuzes en mooie personalisatie opties. Heel blij mee!

Super , nu 2 x ketting besteld met graveren , en nog mooier dan verwacht

Zowel voor mijn moeder als voor mezelf nu een ketting besteld met gegraven erbij , kwam erg snel ( je werd op de hoogte gehouden kwa bezorgen dus erg netjes) en zat in een mooi doosje met een tekst in het doosje wat je wilde , ketting is boven verwachting en we dragen het elke dag . Super blij mee en krijgen leuke reacties en verwijzen iedereen naar DKRS , omdat we zelf erg tevreden over zijn.

Top bedrijf

Mooie armbandjes voor mijn dochter en voor mij. Supersnel geleverd X

Super prijs kwaliteit verhouding

Mooie armband, netjes afgewerkt en voor een leuke prijs

Mooie en goede kwaliteit product

Een leuk en erg mooi cadeau om te geven. De kwaliteit van het product is ook erg goed. De levering is ook snel verlopen.

Ronduit fantastisch

Armband besteld om mijn beste vriendin als getuige te vragen of mijn huwelijk. Veel keuze, armband is net zoals de beschrijving. Leuke is dat je zelf je tekst kan kiezen die je op het kaartje kan laten drukken. Nog geen week na mijn bestelling werd het al thuis afgeleverd en mooi ingepakt.

Kwalitatieve graveringen en dat echt super snel.

Ik heb vaker online iets laten graveren maar was er nooit blij mee. Ik heb een armband en sleutelhangers bestellen en wat een top kwaliteit. Super mooi gegraveerd en ook de artikelen zijn echt heel goed en mooi. Super tevreden mee en de persoon die het cadeau kreeg ook. Dikke merci voor de snelle goede service! Een dag na het bestellen al geleverd in België, topwerk!

Snelle levering mooi product

Besteld volgende dag in huis! Top

Precies zoals het er staat

Je krijgt het precies zoals het er staat.

Uitmuntende service, gemakkelijk en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ga er zeer kort over zijn: Geweldig! Lang geleden dat ik zo gemakkelijk iets hebben kunnen bestellen dat snel geleverd wordt (dag erna) en van perfecte kwaliteit is!

Perfect !

Alles was perfect in orde alsook en snelle levering!!

mooi product, helaas armband te groot....als ik de kleine had, was hij te klein...

Snel besteld en snel geleverd. Leuk met gravering erin, mooi product. Helaas maar twee maten. De kleine is te klein dus de grote besteld. Deze helaas te groot. Dus meerdere maten zou fijn zijn

Echt de armband die ik wou ! Love it ❤️

Ik zocht een mooie armband voor mijn trouw op 22-02-2022. En bij DRKS vond ik wat ik zocht ! Deze prachtige armband werd geleverd zoals afgesproken snel geleverd en prachtig gegraveerd. Meer dan 200% tevreden. Dank u DRKS

Mooie producten, snelle levering

Onlangs mooi haarsieraad besteld. Niet het goedkoopst, maar lichtgewicht en mooi. Geen spijt van. Ga het met veel plezier dragen op mijn trouwdag! Al vaker dingen gekocht, alles naar wens en snel geleverd.

Super snel en precies zoals voorbeeld. Erg leuke site, vooral voor leuke cadeautjes.

Zakhorloge's laten graveren voor getuigen van ons huwelijk. Super leuke betaalbare cadeautjes! Snel en leuk geleverd.

Vlugge levering, mooi gegraveerd

Het was echt als een kadootje ingepakt. Een mooie penning. Duidelijk gegraveerd.

zoals het zou moeten zijn

De ketting is precies zoals op de foto alle namen zoals het moet , het enige waar ik nog voor zou zorgen is dat de rondjes met de namen vasthaken aan de ketting zodat ze niet voor elkaar gaan hangen

De bestelling verliep soepel en snel! Heel tevreden met het resultaat.

Super super super!

Super goede service! Ik had een mail gestuurd met een vraag en de volgende dag hebben ze er meteen op gereageerd. Die dag besteld en de volgende dag had ik het al meteen in huis. Gegraveerd enal! In een woord SUPER. Vorig jaar ook iets persoonlijks besteld, en ben er nu nog steeds blij mee!

UITSTEKEND!!

Snelle service en daarnaar voldoen ze echt aan de wensen van de klant!! Vind ze echt geweldig

Ziet er heel erg mooi uit. De gravering in ook netjes. Blij mee!

heel mooi

ik vond het een heel mooi persoonlijk cadeau om te geven! super leuk bedrijf

Superfijne site,duidelijk, betaalbaar en snelle levering

Voor de eerste keer besteld. Heel verrast door de snelle levering en alles netjes en mooi verpakt. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Erg mooie oorbellen voor mijn bruiloft besteld, kreeg ze snel binnen en zien er echt heel mooi uit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst