Fantástisch!!

Ik heb een goudkleurige taartschep en een gebaksvorkje laten bedrukken voor mijn bonusmoeder. Ze was er ontzettend blij mee en liet het aan iedereen zien die er was! Prachtig bedrukt, zoals altijd en zó leuk om te geven! Vandaag besteld en morgen al prachtig verpakt in huis. Aan mij hebben jullie een vaste klant!

Gegraveerde armband de volgende dag ontvangen

Super snelle levering en ontzettend mooie armband. Ik heb het cadeau gegeven en zou het graag nog iemand als cadeau willen geven. Ook goed betaalbaar.

Snelle levering en mooie gepersonaliseerde armbanden

Ik was op zoek naar iets persoonlijks en toen vond ik snel mooie armbandjes die ik kon graveren. Ik had veel keuzes, dus kon het zo mooi maken als ik wilde. Was ook heel gebruiksvriendelijk, dus binnen 5 minuten was ik eigenlijk al klaar en kon ik betalen! 2 dagen later had ik ze binnen. Ik ben er erg blij mee en mijn vriendin ook :)

Snel en volgens verwachting

Ik heb een goede ervaring met DRKS. Mijn bestelling kwam erg snel in huis en precies volgens verwachting! Ik ben tevreden

Snel bezorgd

Tevreden over het product

Voor de eerste keer op de website was het perfect

Op de website vindt je rap je weg werkt perfect Snelle service als er iets is

Blij met mijn nieuwe oorbellen

Mooie oorbellen met een leuke korting en een snelle levering

Geweldig!

Heel mooi product mogen ontvangen, mooi gegegraveerd en super mooie kwaliteit. Met de snelle levering een dikke 10!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Koppelarmbandjes besteld. Ze waren snel binnen en zien er erg mooi uit.

Goed!

Mooie pennen, mooie gravering. Snelle levering, ondanks persoonlijke gravering. Zaten alleen los in het doosje, wel op zachte ondergrond. Gelukkig geen beschadiging.

Mijn ervaring is zeer tevreden over de juwelen & sieraden

Mijn ervaring schrijf ik als volgt, Je krijgt wat je bestelt, de juwelen zijn zeer goed van kwaliteit, Alleen de verpakking voor een cadeautje zou iets, meer mogen zijn. De lever tijd valt goed mee.

Direct de volgende dag geleverd, snelle service. Door mijn eigen fout helaas een te grote maat besteld, maar bij een volgende cadeautje bestel ik hier zeker weer, erg tevreden

Alles erop en eraan!

Prachtige armband besteld voor mijn partner met de namen van onze kinderen (waarvan er 1 onderweg is). Afgemaakt met een luxe cadeauverpakking. Snelle levering, gewoon super!

Hele mooie producten en snel geleverd

Twee artikelen besteld, beiden van goede kwaliteit. Met name een speciale armband met het zelf te maken label is super, want met deze optie heb ik mijn bruidsmeisjes verrast en zo gevraagd. Hele leuke dienst is dit die ik nog niet eerder heb gezien.

Heel erg blij mee

Mooie kleine oorbellen gekocht voor mijn bruiloft. Erg snelle service en mooi verpakt. Helemaal blij mee dus!

Leuke juwelen voor een scherpe prijs

Leuke juwelen voor een scherpe prijs. Mooi en persoonlijk verpakt. Ideaal voor huwelijk of origineel cadeau. Snelle verzending!

Super kwaliteit voor een goede prijs

Heel erg tevreden met het product dat ik besteld heb. Ik bestelde een armbandje voor mijn vriend. Deze werd de dag erna al geleverd! Het ziet er allemaal super uit!

Perfect!

Super snelle levering en precies zoals omschreven ziet het er uit. Zou hier zeker vaker bestellen. Super ervaring.

Super makkelijk en snel

Het ontwerpen van de sieraden (met graveren) ging super gemakkelijk. Heel duidelijk hoe en wat je moet doen. De levering echt belachelijk snel! In de middag besteld de volgende dag alles in huis! Heb voor mezelf een prachtige ketting met de naam en geboortedatum van onze pasgeboren zoon. En voor me vriend kon ik op tijd een Valentijncadeau in huis halen ook met de naam en geboortedatum op de armband gegraveerd. Hoe fijn als je net bevallen bent en je volop in je herstelproces zit en je met z’n cadeau kan aankomen.

Heel tevreden

Ik had nog snel een cadeau nodig en bij de meeste is de levering toch 3 dagen wachten of langer en bij jullie was het de dag erachter er al als je voor een bepaald uur besteld dus dit was ideaal heel tevreden van het juweel en service

Mooi product en snelle levering

Product van goede kwaliteit en een snelle levering. Blij mee.

Mooie materialen, super gegraveerd en een goede prijs

Geweldig product

Ik heb een paar keer meerdere producten besteld en vindt het betaalbaar en kreeg steeds ook mooi ingepakt geleverd. Ik heb tot nu toe geen verkleuring gehad ☺️ Heel blij mee. En de service is ook TOP een dikke 10 voor alles.

Ze was blij

Ik had het gegeven en ze was er heel blij mee

Buskesdries 3

6673DP Andelst