Snelle service en goed prijs kwaliteit verhouding

We hebben een een set armbanden voor "hem en haar" met gravure. Het ziet er goed uit, mooi uitgelijnd vanaf het midden en gedaan waar ik om vroeg. Het verbaasde me positief dat ik het de volgende dag al in huis had. Supersnel! De armbanden zelf zijn comfortabel om te dragen voor ons. Het satijn voelt zacht aan en na het douchen hebben we niet het gevoel een nat bandje om de arm te hebben, ook verkleurt het niet. We zijn erg tevreden:))

Zeer mooi en verfijnd

Het was zeer snel geleverd en het product was zeer mooi afgewerkt en zeer duidelijk gegraveerd

F

Super snel geleverd, mooi gegraveerd . Volgens verwachting.

Voor valentijn heb ik een gegraveerde leer armband gekocht voor mijn man. Het cadeau is op tijd binnen en hij was super blij mee :) ik wil jullie bedanken voor de snelle levering en de hoge kwaliteit :)

Mooi product en super nelle levering

Nadat ik zelf verast ben met een armband van DRKS heb ik mijn vriendin uit dezelfde collectie er ook 1 cadeau gedaan. Bestellen was super simpel evenals het gemakkelijk afrekenen. Dankzij het ruime assortiment en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils. En als kers op de taart de snelle levering, 1,5 dag later was het al binnen.... Geweldig toch?

Geweldig mooi gemaakt

Ik heb een ketting besteld voor mij vriend. Prachtig bezorgd en super mooi gemaakt.

Goede en snelle levering

Mooie ketting precies zoals op de site word aangegeven.

Perfecte service

De artikelen werden de dag erna reeds geleverd. Mooie kwaliteit. Perfecte service

Helemaal geweldig!

Hier een mooie gegraveerde armband voor mijn vriend besteld. Snelle service, hele goede kwaliteit en mooie uitstraling!

Snelle levering, goede producten

Onze aankoop is snel aangekomen en wij zijn zeer te vreden.

Bestelling geplaatst voor een zilveren zakhorloge. Het bestellen zelf ging super easy, duidelijk wat er te kiezen valt en ook graveren was mogelijk. Nadat de bestelling was geplaatst werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer ik het zou ontvangen. Ik heb een super goede ervaring gehad!

Fantastisch!

Snelle levering Super mooi zoals verwacht

Moeder dochter kado

Ik heb een order geplaatst voor valentijn, dit kadoo was bedoeld voor mijn vrouw en onze dochter. De order geplaatst verder netjes en snel een bevestiging gehad via de mail, Echter kwam ik er achter dat het bestelde artikel ( een moeder en dochter armbandje ) voor onze dochter toch te klein zou zijn kwa omtrek. Gebeld met de klantenservice het probleem uitgelegd en er werd meteen adequaat gehandeld en dus alsnog de order tegen gehouden en meteen opgelost door de betreffende medewerker. Dit was natuurlijk een super service en meteen een goede 1e ervaring met dit bedrijf. Ik zou dus vanuit mijn ervaring dit bedrijf zeker aanraden aan vrienden etc. . Super vriendelijk, en netjes geholpen dus wat mij betreft zeker een 5 sterren rating waard Tot de volgende bestelling zou ik zeggen

Mooie sleutelhangers, maar veel te kleine letter gravering

Mooie sleutelhangers, maar veel te kleine letter gravering, bijna niet te lezen

Snelle service en mooi afgewerkt

Sleutelhanger besteld voor valentijnsdag. Volgende dag binnen en mooie kwaliteit.

Mooie manchetknoppen

Tekst goed verdeelt over het plaatje. Mooi en persoonlijk ingepakt. Bedankt

Fantastische kwaliteit en snel geleverd

Toen ik een armband zocht voor mijn vriend en ons 6 jarige jubileum kwam ik snel terecht bij DRKS. Al snel zag ik een prachtige zwart gevlochten heren armband waarin ik ook nog een mooie tekst kon laten graven. Het was er super snel en de kwaliteit is super. Mijn vriend is er super blij mee! Voor onze trouwdag zag ik ook een aantal leuke accessoires, dus ik ga zeker nog meer bestellen!

Perfect!

Perfect afgeleverd zoals aangegeven en top kwaliteit!

Besteld en de volgende dag al in huis. Precies zoals beschreven en mooi verpakt.

Ziet er heel mooi uit !

Extra mooi detail op onze trouwdag!

heel tevreden over kwaliteit en service

goeie kwaliteit en hele snelle levering!

Mooie producten, snelle levering

Was erg tevreden, snelle levering en mooi ingepakt.

Dik tevreden met mijn aankoop en bezorging was ook netjes

duidelijke info, mooi product, netjes geleverd

Mooi product en snelle levering

Blij met mn armbanden met inscriptie, tegen goede prijs, en snelle levering!

Mooi sierraad voor weinig

Goeie kwaliteit van het product Snelle levering!

Buskesdries 3

6673DP Andelst