Echt super kwaliteit en snelle service!!!

Ik had al gemaild hoe blij ik ben met de armbandjes! Maar ik wil nogmaals aangeven dat ik jullie service super vind en de kwaliteit is ook erg goed! Daarbij vind ik de communicatie vanuit jullie klantenservice erg persoonlijk en vriendelijk! Nogmaals bedankt!!!

GEWELDIG

Super product, helemaal blij!!

Mooi armbandje en Snelle levering

Het armbandje met gravering ziet er goed uit en is in lengte verstelbaar. Leuk dat je aan beide kanten van het hart kan laten graveren. Zodoende is dit armbandje voor iedereen groot genoeg. Goed product!

Zeer verrast!

Eén dan na mijn bestelling kwam het pakketje al in huis. De manchetknopen die gegrafeerd zijn, zijn nog mooier dan verwacht en super snel in huis! De manchetknopen zijn subtiel en ik zal iedereen het product aanraden. Origineel en persoonlijk cadeau, super snel in huis en mooier dan verwacht!

heel goed

Zeer goed zoals omschreven ook ontvangen. Super snel ontvangen, fantastisch.

Goede snelle levering en erg mooi product

Super goede levering en mooi product.. erg netjes en mooi ingepakt in cadeau papier..

Super snelle levering, en mooi Product

Had een gegraveerde armband besteld voor mijn vriend, hij is super mooi geworden en een goeie kwaliteit en had hem heel snel in huis!

Top gewoon

Super snelle levering. En mooi af gewerkt

GEWELDIG!!

Super tevreden! Nog mooier dan verwacht. Ik heb iemand blij gemaakt & jullie mij!

Amazing

Ik heb mijn vriendin echt blij gemaakt! Want ik had ooit zo eentje gekocht 5 jaar geleden en ze is die vorig jaar kwijtgeraakt dus ik heb haar kunnen verassen dit jaar met dezelfde armband

Uitstekend!

Ik had een gegraveerde mannenarmband besteld. Echt super mooi en goede kwaliteit! 1 nadeel is het verzenden, het werd bezorgt met de briefpost dus ik wist niet precies wanneer het pakketje zou komen. Maar verder echt top! :)

Zeer snelle levering en prachtig verpakt. Absoluut een aanrader

Mooie kwaliteit, prachtig graveer werk en super snel het pakket in huis

Mooie kwaliteit, prachtig graveer werk en super snel het pakket in huis

uitstekend!

heel tevreden over de bestelling wat ik heb ontvangen , het graveren was goed geen fouten , goed leesbare tekst , supersnelle levering! en heel mooi verpakt!

Snelle en vlotte levering!

Prijs kwaliteit top!

Zie hieronder

Snel goede prijs en mooi ingepakt

Boven verwachting mooi!

Vandaag besteld morgen in huis inclusief gravering! Zo luidde de actie, en ik was behoorlijk sceptisch. Dat zou toch te mooi om waar te zijn dacht ik. Maar nee, de volgende dag werd netjes verpakt een fantastisch mooie sleutelhanger mét gravering bezorgd. Ik ga dus binnenkort zeker een sieraad bestellen! Een absolute aanrader!

Goede ervaring

De ketting was net zoals ik verwacht had

Ik dacht uniek te zijn om een mooie tekst te schrijven met een bepaalde lettertype van Google resulteerde tot een bericht vol met vraagtekens. Gelukkig ben ik al snel gebeld door een van de medewerkers en is het toch gelukt en heb ik mijn unieke cadeautje kunnen afleveren :)

Suuuuper mooie kwaliteit en aflevering van mijn bestelling.

Suuuuper mooie kwaliteit en aflevering van mijn bestelling.

Geweldig mooie sieraden

Al meerdere keren sieraden besteld. Snel bezorgd en de sieraden zien er prachtig uit. Ze verkleuren niet. Echt een aanrader om hier mooie betaalbare sieraden te bestellen.

Geweldig! :)

Een cadeau is altijd zoveel specialer als het iets persoonlijk is. De lach die ik van mijn geliefde mocht ontvangen was onbetaalbaar. Hierbij komen dan nog de voordelen dat het enorm snelle service is, je dus nooit lang op je bestelling moet wachten. En dat het een goede kwaliteit voor een lage aankoopprijs. Ik heb zelf een armband die ik al 1jaar iedere dag aanheb, zonder verkleuring etc.. Binnenkort bestel ik er heel wat bij! :)

Heel mooi

Mooie gegraveerde armband. Leuk als cadeau te geven!

Hele mooie oorbellen

Hele mooie oorbellen. Vanaf het moment dat ik ze binnen heb gelijk in gedaan. En niet meer uit gedaan. Al meerdere complimenten erover gehad. 1 min puntje. Ze zijn kleiner dan op de foto. Op de foto ogen ze groter. Maar ze blijven erg mooi.

Buskesdries 3

6673DP Andelst