Harteloos ****bedrijf

Beschadigde armband binnen gekregen met hele persoonlijke tekst erop. Fotos gemaakt en gemaild. Tot 4 keer toe verschillende smoesjes gekregen waarom zij het NORMAAL vinden om beschadigde producten te leveren. Geen enkele vorm van compensatie of begrip. Grote krassen en beschadigd slotje op de armband. Heel onbeschoft aan de telefoon. Wij zijn er immens verdrietig en boos om. Nooit meer DRKS!!!!

Snelle gepersonaliseerde levering

Witte kimono ziet er leuk uit, make-up tasje is van stof, parel armbandje is best ruim ( kun je event zelf opnieuw rijgen; elastiek) leuk persoonlijk bedeltje eraan en kaartje in het doosje! Snelle levering, ik ga nog wel meer bestellen als t op voorraad is❤️

Hier wil ik vaker iets uitzoeken

Mijn eerste bestelling was een subtiele ketting met zwarte druppel. Deze werd mooi verpakt en snel geleverd. Communicatie aangenaam en duidelijk. Niet de hoge prijzen en kwaliteit van een juwelier, maar omdat alles goed betaalbaar is, kun je meer of vaker iets aanschaffen.

Super snelle levering

Dezelfde dag nog verzonden. Super mooie armband en mooi en duidelijk gegraveerd en goede kwaliteit!

Mooie bestelling en snelle levering!

Heel blij met de hondenpenning voor onze pup. Mooi materiaal, en mooi gegraveerd! Heel blij met de snelle levering!

Goede service en kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Mooi kado!

Snelle levering, goede service, en erg mooie sieraden!

Snel geleverd, mooi sieraad, en mooi ingegrafeerd. Ben er heel blij mee

In 1 woord TOP!

Supergoeie kwaliteit, mooi gegraveerd en een topcadeau voor dit bedrag. Zeker een aanrader !!

super

was tip op tijd geleverd de armbanden zijn heel mooi niks op aan te merken

Goede kwaliteit!

Hele mooie kwaliteit armband. Stevig en ook netjes gegraveerd. Super snelle verzenden. In twee woorden; zeer tevreden

Very good service, fast delivery

Many thanks for the very nice bracelet!

Prima alles goed geregeld

Helemaal top pakket werd op tijd afgeleverd dik tevreden

Oog voor detail!

Wat een topservice! Ook de kwaliteit van de gravure is piekfijn! Deze manchetknopen maken onze outfit van ons huwelijk helemaal perfect !

Ik heb nu al 2x hier bestelt en erg blij.

Super gaaf en snelle levering

Armband voor mijn vriend gekocht met graveren. Ziet er mooi en netjes uit! Zou zeker niet weer iets kopen!

Super snelle en professionele bestelling

Ik heb een armband met gravering besteld. De volgende dag was het al onderweg! Super nette letters en een super mooie verpakking. Heel blij mee!

Héél tevreden over mijn aankoop

Ik ben zeker tevreden over zowel de duidelijkheid over het bestelde artikel persoonlijk vind ik prijs kwaliteit dik in orde en snelle correcte service

Supper leuk en keurig verzorgd en op tijd supper

1 woord prima

Mooi product en mooie gravering

Mooie manier om iets waardevols en persoonlijks te geven aan iemand. Of het nou voor Valentijnsdag, Moederdag of vanwege het verlies van een naaste is. Zorg wel dat je van tevoren weet wat de maat moet zijn van je sieraad. Want wanneer gegraveerd kun je het niet meer retourneren.

leuk, sterk armbandje

Leuke armband, goeie kwaliteit en netjes gegraveerd. Doosje was helaas wel vrij klein waardoor het armbandje er een beetje in gepropt lijkt.

Snel gemakkelijk en mooie product!!

Product werdt snel geleverd en mooi uitgewerkt.

volgens afspraak en heel snel

De ene dag besteld , twee dagen later geleverd. Ziet en geweldig uit. Het is een cadeau, wat op 22-2-2022 wordt gegeven, dus ik hoop dat de ontvanger er ook blij mee is.

Erg fijn!

Snel, vriendelijk en vakkundig!

Super snel geleverd en enorm mooi resultaat!

Goede kwaliteit en was erg snel geleverd. Erg tevreden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst