Super snel geleverd en enorm mooi resultaat!

Goede kwaliteit en was erg snel geleverd. Erg tevreden.

Goede prijs, mooi product en binnen twee dagen geleverd

Prima site met leuke producten

Geweldig!

Mooie sieraden ontvangen en snelle service

Snelle en goede levering

Mooie accessoires

Snelle levering,mooi verpakt en super mooi afgewerkt!

Leuke verpakking mooi product

Snelle levering. Bij het opendoen van het pakketje is een mooi ingepakt doosje zichtbaar. Het product ziet er mooi uit, mijn vriendin was erg blij met het sieraad.

Super mooie snelle levering

Ben super te vreden super mooie juwelen en levering is zeker op tijd bedankt

Zeer mooi armbandje

Snelle levering en zeer mooi armbandje.

Heel leuk en super snel

Ik had een armband besteld om vijf uur smiddags op vrijdag en zaterdag lag hij gegraveerd en wel al in de bus. Echt helemaal top

mooi product en prachtig verpakt, een feestje!

Ik heb een pup geadopteerd uit Portugal en wilde een wat mooiere penning. Levering perfect op tijd 1 dag na bestelling, super mooie, rijke verpakking waardoor het lijkt alsof je een cadeautje ontvangt! Dikke 10! Ik heb al een mooie ketting met hanger gezien, dat wordt mijn volgende bestelling! :)

SUPER: mooie armband met fijne, duidelijke tekst en heel snel geleverd!!!

Ik ken DRKS nu bijna 2 jaar! Dit is het 3de product dat ik bij jullie bestel. Heel tevreden over alles:)

Goed bedrijf meerdere dingen van besteld en allemaal super!

Armband en ketting van gekocht en laten graveren. Ziet er erg mooi uit! Raad dit zeker aan

Heel erg mooi en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden met de ketting. Hij verkleurd niet en er is mooi in gegraveerd. De levering was erg snel!

Ik heb een mooie gegraveerde armband gekocht voor mijn vriend voor valentijn. Deze is redelijk snel en super netjes verpakt met bijbehorende tekst toegekomen. Zeer tevreden van deze bestelling! Super verzorgd en zeer mooi!

Snel verzonden!

Ik had oorbellen in een cadeaudoosje besteld met een verrassingstekstje erin voor de ontvanger. Ik ben super tevreden, enige minpuntje vond ik dat de oorbellen los in het doosje lagen waardoor deze niet zo mooi tot hun recht kwamen als je het doosje open maakt. Ze liggen heel slordig en bedekken het tekstje. Het was mooier geweest als er een manier was om de oorbellen vast te zetten zodat deze tegelijkertijd met het tekstje zichtbaar zijn. Ik ga ze binnenkort cadeau doen, zal een mooie verrassing zijn :)

Mooi en snel

De armband was erg mooi gravering was super en super snel verstuurd.

Heel mooie armband gekocht met initialen! Super blij mee!

Bestelling 's avonds geplaatst. Volgende dag begin van de ochtend al bericht dat het opgestuurd werd. Super! Armband is ook heel mooi, mooie kwaliteit kralen! Ben benieuwd naar z'n reactie. Ook leuk dat je het doosje gratis kan graveren.

Love voor drks

Zulke lieve mensen daar!

Snelle levering, mooie spullen

ik had binnen een paar dagen een gepersonaliseerd cadeau in huis, mooi ingepakt en al. blij mee!

Geweldig!

Voor ons aanstaande zoontje een armbandje gekocht en voor de ander het zelfde armbandje maar dan met zijn naam. De kwaliteit is top! En ik kreeg er ook nog een mooi geschenk bij! Wij gaan zeker vaker bestellen!

In 1 woord: uitstekend!

Normaal schrijf ik niet snel een review, maar DRKS heeft meer dan aan mijn verwachtingen voldaan. * Makkelijk bestellen * Bizar snelle en netjes verpakte levering * Precies als omschreven/verwacht Zou dan ook iedereen, die opzoek is naar een persoonlijk geschenk, DRKS aanbevelen.

Geweldig producten en ontzettend mooi gegraveerd,

Snelle levering en de spullen zijn van mooie kwaliteit Elke keer weer super blij met mijn bestelling:)

Buskesdries 3

6673DP Andelst