Geweldige service, mooi product

Vandaag bestellen, morgen netjes verpakt in de bus!!!

Geweldig!

Heel mooi geworden en mijn vriend is er enorm blij mee.

In 1 woord Top!

In 1 woord Top! Mijn vriendin was super blij met dit originele cadeau (gegraveerde pen) Super snelle levering en dit alles tijdens de drukke kerstdagen. Top bedankt!

Vlotte levering, mooie kwaliteit!

De bestelling werd snel geleverd in een mooi doosje. De gravure was helemaal juist en mooi verdeeld over de hanger. Heel tevreden.

Snel bezorgd, mooi product

Het ging zo snel dat ik me afvroeg of het product wel gegraveerd zou zijn. Maar ja hoor! Maandag besteld, woensdag in huis. Top service en goede kwaliteit.

Super blij

Ben blij met mijn aankoop en snelle levering De kids zijn ook heel erg blij met de moeder dochter aankoop, zou zeker nog een keer bestellen

Origineel en mooie prijs kwaliteit

Mooi en origineel sieraad, snelle levering en prachtig verpakt...

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Binnen 2 dagen mijn bestelling in huis! Leuk verpakt als cadeautje als ik had aangevraagd. Ik ga deze site onthouden!

Ik heb heel snel en met hoge kwaliteit bestelde product gekregen. Ik ben heel blij met dit. Er was een teks volgens mijn wensen opgeschreeft op een briefje en ook op een zelf produkt. Toppie!

Top geregeld

Alleen het motto vanaf besteld morgen in huis ging niet helemaal op.. Zondags besteld, woensdag in huis.. Maar goed het is verpakt in een mooi doosje waar je een tekst in kunt laten zetten. Dit was een kado voor mijn moeder en ze is er zeer blij mee

Mooi artikel

Correcte verwerking van de verzending, mooi gepresenteerd.

Mooie kwaliteit

Prachtig gepersonaliseerd Valentijns cadeau gekocht. Mooie kwaliteit. Echt heel blij mee

Perfect cadeau

Was al steeds opzoek naar een mooi stoer cadeau voor mijn partner. Het optie van het persoonlijk maken vond ik hiervoor helemaal geweldig!

Geweldig!

Ik kocht een heren armband voor mijn vriend met gravering omdat we 1 jaar samen zijn. Zeer snelle services. En prijs kwaliteit! Ook zeer mooi afgewerkt! We zijn er heel blij mee!

Bestelling snel ontvangen en van goede kwaliteit! Ik ga zeker nog een x bestellen en zal ook mensen aanraden om hier te bestellen.

Heel professioneel!

Binnen 2 dagen de gepersonaliseerde gouden hanger in huis. Ontzettend mooi gegraveerd, de voor- én achterkant! Onwijs bedankt!

Snel geleverd, 1tip; verschillende lettertype en grootte zou beter zijn

Eerlijk en betrouwbaar

Mooie sieraden voor een betaalbare prijs

Ik ben super blij met de aankoop van een zegelring. Netjes gegraveerd, een mooi verlovingskado voor mijn vriend en netjes ingepakt.

Besteld en binnen een paar dagen in huis, suoer gaaf zelf je tekst kiezen en zelfs op het kaartje erbj. Mooi verpakt heel erg blij ermee. Mooi verpakt echt super

super goede kwaliteit en fijne prijzen

heel fijn hoe de site in elkaar zit en de producten zijn goed. Goed bestelbaar en fijn dat we veel kunnen personaliseren. Heel blij met alles :)

Perfect!

Makkelijk aan te vragen, snel geleverd en goede communicatie.

Net optijd geleverd! Super blij mee. Mijn beste vriendin heeft haar grote liefde verloren en ik heb dit gegeven aan haar als steun.

Leuke producten, heel netjes verpakt en snelle levering.

Product met opdruk voldoet aan verwachting. Is netjes verpakt en werd snel geleverd.

Mooie nette kimono

Ik heb het bruidspakket besteld met kimono, kousenband en toiletpas. Gekocht voor mijn zusje die ten huwelijk is gevraagd. Nog niet gegeven maar ik vind de champagne kleurige kimono prachtig en zou deze ook zelf willen!!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst