Mooie nette kimono

Ik heb het bruidspakket besteld met kimono, kousenband en toiletpas. Gekocht voor mijn zusje die ten huwelijk is gevraagd. Nog niet gegeven maar ik vind de champagne kleurige kimono prachtig en zou deze ook zelf willen!!!

Snelle levering en net zo mooi als op de foto’s!

Een mooie armband die perfect past om de pols van mijn vriend (17). De graveringen waren precies zoals ze moesten zijn en het viel goed in de smaak bij ons beide! Top service!

Super snelle levering!

Super snelle levering en leuk verpakt! 4 uur besteld en de volgende dag om 11 uur al binnen! WOW

snelle & correcte levering

voldeed volledig aan de beschrijving

Snelle levering, mooi ingepakt! Site mag iets gebruiksvriendelijker; langzaam en en onthoudt de ingevulde gegevens niet, waardoor je meerdere malen hetzelfde moet invullen.

Goed service

Snelle levering, mooi product.

Overzichtelijke website, snelle levering, mooi product en veel verschillende opties voor fijne prijzen!

Exact zoals verwacht

Bieropener met tekst besteld als cadeautje. Precies zoals verwacht en gehoopt. Super leuk om weg te geven, het viel ook erg in de smaak.

Super snelle levering en visueel volgens de online hoge verwachting...

Het uitzicht van de armbandjes was compleet zoals ons getoond werd op de site... van bandjes tot verpakking.. echt top. De supersnelle levering (idd dag erna) maakte het helemaal af! Hier 2 super blije klanten!

Snel en perfect

Onlangs de gouden puzzelstuk-sleutelhangers met gravering besteld in de middag en de volgende dag al in de bus, in een mooi doosje. Helemaal perfect!

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Zeer snelle levering, ziet er mooi uit. Alleen in mijn geval: Ik wou ergens anders laten afleveren, dit had ik in bestelling niet aangegeven. Maar je zou dit kunnen aangeven via een mailtje stond er onder. Ik heb DIRECT na bestelling dit mailtje gestuurd. Maar kreeg ook al snel mailtje terug dat mijn verzoek te laat binnen was en het afleveradres niet meer veranderd kon worden. Het gaat bij alles wel heel snel

Super snelle levering

Mooi persoonlijk cadeau

Snelle levering. Mooi product!

Heel mooi afgewerkt, super cadeautje

Aanteraden, ideaal voor geboorte geschenk

Mooi en snel

Ziet eruit als op de site en wordt snel geleverd. Goede kwaliteit sieraden. Erg blij mee!

Heel prettig!

Snelle service, geen aanmerkingen.

mijn favoriete webshop

ik shop alle cadeautjes voor vriendinnen hier!

Artikel zoals voorbeeld en super snelle levering

Uitstekende kwaliteit

Een prachtige herinnering vastgelegd als kado

Super enthousiast waren mijn 2 beste vriendinnen toen ze hun DRKS kado ontvingen. Ze zijn beiden ceremoniemeesters op mijn bruiloft. Prachtig verpakt, en erg mooi gegraveerd. Bedankt, voor het vastleggen.l

Tog met de kerst optijd geleverd

Echt super leuk de kadotjes waren top me moeder en vriend waren super leuk

Snel en mooi!

Wij hebben een dog tag besteld met de naam van onze pup. Het was super mooi gegraveerd en gelijk de volgende dag kon het aan de halsband. :)

Fantastisch!!!

Al zoveel gepersonaliseerde sieraden besteld en nog steeds elke keer dik tevreden ❤️❤️

Ondanks het een gepersonaliseerde item was werd het de volgende dag geleverd. Al met al uitstekend!

Fantastisch van begin tot eind

Hele snelle service, netjes verpakt en super kwaliteit. Een echte aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst