Topservice en - afwerking!

1e X dat ik iets bestel en 200% tevreden!

Prima service. Ene dag besteld volgende geleverd

Super tevreden

Prachtige gepersonaliseerde manchetten besteld voor mijn Man, Hij was er zo blij mee.

Onwijs mooi en netjes gedaan!

Keurig gedaan! Kreeg alleen de ketting waar je de foto in kon doen heel moeilijk open… maar uiteindelijk open gekregen en onwijs blij mee

Mooi product, wel kleinder dan verwacht

Enorme snelle levering, heel mooie steentjes aan de armband. Alleen is de armband een stuk smaller dan de foto doet blijken. Voor iemand met smalle polsen geen probleem , maar kan me voorstellen dat die bij sommige mensen echt snoert. Verder wel tevreden

Slecht maatadvies op de website.

Ik heb gewoon besteld volgens de maat die aangegeven staat. Cadeau gegeven. Vervolgens is het gewoon veel te groot en is het dus een flop cadeau. Bedankt.........

Mooie armband maar tekst erg klein.

Mooie kwaliteit leren armband maar ik vind de letters erg klein helaas.

Niet tevreden

Ketting voor mijn man besteld. Voelt heel licht en plastic aan. Je kunt niet ruilen omdat er een letter staat en er is geen contact mogelijk want krijg continu de voicemail

Leuk origineel product

Gegraveerde pennen besteld in de kerstperiode, na 1 dag reeds bezorgd, heel snelle service!

Snelle verzending en erg mooie armbandjes.

Ik had armbandjes besteld om mijn zusje en beste vriendin als getuige te vragen. Dit heb ik ingevuld en stond netjes in het doosje met het armbandje. En wat waren ze er blij mee. Nu wil ik me eigen bruidsieraden ook nog graag bestellen.

Snelle bestelling en levering

Mooi en op tijd geleverd in een doosje.

Ketting werd tijdig geleverd . Het zat mooi verpakt in een doosje en zag eruit zoals ik het wou.

Erg jammer

Ik had dit cadeau gedaan aan mijn oma en na een uur was het hangertje al eraf gevallen en niet meer kunnen vinden. Erg jammer

Hele mooie armband

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Tevreden over mijn bestelde oorbellen. Voor een mooie prijs een goede kwaliteit. Snelle levering.

Duidelijke communicatie, sneller levering en mooie producten!

De hele service is in één woord top. Gewoon kwaliteit producten voor een schappelijke prijs, binnen 1 dag binnen!

Mooi ingepakt en de volgende dag gelijk geleverd

Heel blij mee!!!

Het werd zeer snel geleverd en het ziet er mooi uit. De tekst in de doosjes maakt het bijzonder!!!!

Super service.

Snelle levering Snelle service Super producten

Everything good

I bought a leather bracelet. It is beautiful and solid. The engraver is good.

Super mooi, fantastisch afwerkt en snelle levering!

Super mooi, fantastisch afgewerkt en snelle levering!

Onwijs leuke en mooie sieraden. Heb een armband voor me vriend besteld en was snel geleverd en door het doosje en de gravering super persoonlijk en leuk. Ik ben meer als tevreden!

Geweldig. Vandaag besteld en volgende dag al in huis. Mooi verpakt en mooi juweel

Buskesdries 3

6673DP Andelst