Goede kwaliteit, snelle levering, zeer tevreden!

Blij mee!

De eerste keer iets besteld en super blij mee. Mooie gepersonaliseerde sleutelhanger. Snel geleverd en heel erg mooi verpakt.

Zo als beloofd word er snel geleverd.

DRKS geeft aan voor een x tijd besteld, volgende dag thuis bezorgd. En deze belofte komen ze ook na.

Zoals gewoonlijk een super snelle levering en een prachtig product, waarmee mijn vrouw heel blij mee is.

Mooie artikelen

Artikelen zien er wederom mooi uit.

product erg klein

Ik vind de sleutelhanger erg mooi maar heel erg klein. Erg jammer.

Niet tevreden

Hele snelle levering van duo ketting man-vrouw! Niet tevreden over mannen armbanden! 1 armband heeft een beschadiging en de andere mannen armband heeft meer schakels dus zijn niet even groot. Ik bestel niet meer bij jullie.

Prachtige armband

Hele mooie armband besteld en echt hij werd heel snel geleverd binnen 2 werkdagen, kerst zat ertussen!

Shine….

Mooie website ,veel keus,snelle levering.. Leuk om te geven en te krijgen!

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling werd conform afspraak verzonden en de kwaliteit van de producten waren erg goed.

SUPER SNEL EN TIPTOP IN ORDE!

Bandje om 17u besteld, de volgende dag al ontvangen! Zo'n snelheid heb ik nog nergens meegemaakt! Ziet er ook super goed uit! Raad het alleen maar aan!

Snel en helemaal volgens verwachting!

Perfect in orde!

De ketting was ONWIJS mooi en mijn vriend is er ook super blij mee!!

Prachtige oorbellen en snelle levering

Super snelle levering en de oorbellen zijn prachtig. Ontzettend leuk dat je een persoonlijk bericht kunt toevoegen.

Super snel in huis

Super snel geleverd! Ben ook heel tevreden met het resultaat! Super bedankt! Ook mijn moeder heb ik kunnen verwennen met een mooi gegraveerd sieraad!

Super blij mee!

Ik ben echt blij

Makkelijk bestellen, snel service, goede prijs, hoge kwaliteit alles is Top!!

Mooi juweeltje

Waardevolle bestelling.

Erg blij met mijn bestelling armbandjes met puzzelstukje vastlegging hechte band als moeder en 3 zussen.

Perfecte service!

Snelle levering!

Mooi eindresultaat, precies hoe ik wou. Snelle service

Mooi en snelle levering

Snelle levering en super leuke dingen en nette werk.

Leveringen snel en hun maakt precies wat ik wil graveren

Ik kan alleen positief schrijven omdat wat ik gedroomd hun gemaakt voor mij en leveringen was ook super snel.

Super fijn en mooi!

Ik kon nergens een mooie armband vinden voor mijn vriendje! Tot ik deze zag . Het is ook heel fijn dat je een gravering in de binnenkant kan doen. Zo ziet niet iedereen het maar weten we het wel beide. Super te gek dus!

Hele fijne ervaring gehad!

Mijn vriend heeft voor kerst een armbandje besteld voor mij. En in het begin twijfelde we een beetje omdat het via internet was besteld. Ook ik heb bij jullie een armband voor hem besteld en was ontzettend leuk en beter dan we het hadden verwacht!

Buskesdries 3

6673DP Andelst