Prachtige producten die ook mooi gegraveerd worden.

Snelle verzending, product komt overeen met de foto's, mooi verpakt in een doosje voorzien van zelfgekozen tekst, ketting is mooi gegraveerd.

Super mooi

Het is snel geleverd en t is supermooi geworden en de prijs is betaalbaar

Mijn vader was zo enthousiast dat hij er emotioneel van werd.

Snelle service, goeie kwaliteit voor een faire prijs! Ik ga zeker nog beroep doen op de site!

Prijs en kwaliteit in verhouding

Ik heb op vele websites gezocht naar een mannenarmband waarin ik initialen kon laten graveren. Uiteindelijk heb ik gekozen voor DRKS, omdat ik de prijzen zeer aantrekkelijk vond. Mijn vriend is super blij met zijn kerst cadeau!

Snelle service, mooi product

Makkelijke website om je bestelling door te geven. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van de status. Ik had mijn bestelling snel binnen, inclusief gravering. Ben tevreden over het product. Mooi verpakt in cadeauverpakking trouwens!

Snel en goed geregeld

Snel en goed geleverd

Geweldig!!!

Super kwaliteit en mooi gegraveerd!!! Thx

M’n vrouw was helemaal blij met haar nieuwe armband Bedankt nog

Prachtige armband

Super blij met de mooie armband met gravering voor een goede prijs.

Super snelle levering en ziet er mooi uit

Ik was vrij laat met bestellen maar zoals beloofd was het de volgende dag in huis en zag er kwalitatief goed uit !!

Mooie armband voor een leuke prijs

Alles netjes op tijd geleverd. Mooie gravering

Helemaal in orde

Helemaal in orde

Uitstekend!

Goede service! En mooi ingepakt

Hele goede service en mooie sieraden!

Mooie juwelen

Mooi juweeltje, kwaliteit ziet er goed uit. Het ideale cadeau voor je dierbaren!

Snel geleverd. Mooie gravering. Duidelijke bestelling verzonden mails etc. Top! Dank je wel

Heel mooi

Heel snel geleverd en mooi

Prettige ervaring

Snel verzonden, goede kwaliteit

Super snel geleverd!

Ik heb mijn bestelling volgens mij rond 16.00 gedaan en kreeg vrij snel al bevestiging dat het artikel op de post ging. En inderdaad 11.00 volgende dag lag hij op de mat. Mooi verpakt en met gepersonaliseerd kaartje. Kon meteen onder de boom. Dat is nog eens snel! En zeker in de drukke decembermaand. Op de afbeelding had ik al gezien dat de gravering wat naar links uitgelijnd kan zijn. Kwestie van smaak denk ik, ik zou het nl centreren, maar mijn partner vind hem fantastisch dus wie ben ik ;)

De shop om je cadeaus te kopen!

Goede website, komen na wat ze beloven, prachtige sieraden en snelle levering. Een aandachtspunt.....ik vind dat inpakken van een cadeau geen 75 cent moet kosten. Hoort bij de service, in de winkel betaal je hier ook niet voor.

Snelle levering, prachtig ingepakt en mooie gravering, meer dan tevreden.

We hadden drie dingen besteld, twee met persoonlijke gravering, de volgende dag is alles geleverd in een mooie verpakking. Echt waar voor je geld.

Mooi en snel!

Ik heb de armband snel ontvangen en de ontvanger is er super blij mee!

Super kwaliteit/ heel mooi

Zeer goede kwaliteit Mooi uitzicht Past perfect

Het pakketje was snel bezorgd. Het was mooi ingepakt met een leuk folietje en de gravering was ook erg mooi. Ik zou er zeker nog een keer iets bestellen.

Top!!!

Het was echt HET cadeau onder de kerstboom

Buskesdries 3

6673DP Andelst