De ketting kwam heel netjes binnen in een doosje en super netjes ingepakt in een cadeau tasje ! Hele mooie nette ketting

Mooie leuke originele artikelen!

Ik ben blij met mijn aankopen, jullie leveren heel snel en zijn betrouwbaar! Het enige waar ik minder tevreden over ben is het spiegeltje (minder goede kwaliteit) of hoe een zin op een artikel word gegraveerd. Het goud is ook heel geel In het algemeen wel heel tevreden en al veel aankopen gedaan!

Maten op de website kloppen niet...

Maten op de website kloppen niet. Armband is veel te groot. Jammer want het is wel mooi materiaal. Maar daar ben je natuurlijk niets mee als je je het niet kunt dragen. Aanbevelen? Ja, maar neem een maat kleiner dan de website voorstelt

Is nog niet geleverd. Dinsdag besteld. Beloofd de volgende dag te leveren!!

Niet goed

Prachtig, snel en correct

Mooi materiaal, zoals afgebeeld. Snelle levering en correcte prijs- kwaliteit

Het kado is super ontvangen Ze was er super blij mee

Goede en snelle service. Het armbandje netjes ontvangen. Super blij mee!

Mooie taartschep

Besteld en snel en heel mooi verpakt geleverd, het materiaal van de taartschep is buiten verwachting, gegraveerd voor nog geen 20,- dat wordt leuk geven! Dank u wel, voor herhaling vatbaar.

Om blij van te worden

Shoppen bij deze site is een ervaring op zich. Je krijgt wat je ziet. Cadeautjes worden heel mooi ingepakt . Ik ben al met al super blij

Mooi juweeltje van degelijke kwaliteit

Snel aangekomen en goed verpakt. Degelijke kwaliteit en komt overeen met de foto's.

Personalisatie echt top en een snelle levering

In mijn zoektocht naar een mooi sieraad kwam ik bij DRKS terecht. Zij hebben meerdere ringen die je eenvoudig kunt personaliseren, precies wat ik zocht. Het bestelproces is eenvoudig en de levering, zoals beloofd, erg snel.

Top, snel en kwaliteit

Super geregeld. Snelle support, goede kwaliteit.

Super blij met mijn armband blijft heel mooi krijg er geen uitslag van top

Erg goed uit mooie kwaliteit

Gekocht voor mij partner de verjaardag kado geven

GEWELDIG

Super snelle levering , ziet er prachtig uit!

Superleuk persoonlijk kado

Armbandje besteld met 5 hartjes met persoonlijke namen, woordjes. Mooie kwaliteit, snelle levering, mooi verpakt

Snelle service, mooie juweeltje ❤️

Snelle service, mooie juweeltjes, zal er zeker nog bestellen. Heel content van

Heel rap geleverd, de armband is gewoon heel mooi en mooi afgewerkt Zeker een aanrader

Super leuk kado

Ik heb een armband voor mijn dochter besteld. Mooi gegraveerd, mooi ingepakt, mooie prijs! Echt een super leuk en mooi kado.

Betere service bestaat niet

Via de mail wordt je goed up to date gehouden, je hebt je pakketje de volgende dag al in huis. En mocht het niet goed zijn kun je makkelijk contact leggen en wordt je geholpen, er wordt naar je geluisterd. Ik koop hier altijd mijn sieraden, heb het ook hier gekocht voor mijn bruiloft. Bedankt

Supersnelle levering en mooi verpakt!

Vorige week heb ik bij DRKS een goudkleurig naamplaatje voor de pup van mijn dochter besteld. Al een half uur na bestelling ontving ik bericht dat het pakketje verzonden was! De volgende dag inderdaad in huis. Mooi verpakt in een sieradendoosje dat weer in een klein kartonnen verzenddoosje zat. Het gouden naamplaatje in de vorm van een botje, zag er ook heel mooi uit. Wel wat kleine cijfertjes, maar ik had er dan ook twee telefoonnummers en twee namen op laten zetten. Het was bedoeld als cadeautje dus heel leuk om zo te geven. Volgende keer bestel ik hier zeker weer! .

Prachtige kwaliteit en persoonlijke touch

Ik heb mijn sieraden voor mijn bruiloft gekocht bij DRKS. Prachtige sets en een mooie kwaliteit. De persoonlijke boodschap welke je (gratis) in het doosje kan laten zetten, maakt het nóg specialer. Ook een gepersonaliseerde kado voor mijn verloofde uitgekozen, deze krijgt hij op de ochtend van onze bruiloft… Mijn dag kan nu al niet meer stuk!

Goede Service

Wij hadden online besteld en gekozen voor verzenden. Bleek dat wij in de buurt wonen en mochten wij alsnog ophalen omdat wij het snel nodig hadden. De verzendkosten werden spontaan terug gestort. Vriendelijke mensen!

Prachtig cadeau!

Een hamer met inscriptie besteld voor de verjaardag van 'papa'. Het ziet er prachtig uit en de kleine vond het enorm leuk om dit cadeau te geven! Hier bestellen we zéker nog een keer!

Geweldig en betrouwbaar bedrijf

Alles ging naar wens. Prima communicatie en de boeddha behang is van zeer hoge kwaliteit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst