Alles zo mooi ingepakt en ook altijd heel snel in huis compliment

Super netjes snel verstuurd mooie kwaliteit

Ik ben zeer tevreden mooie kwaliteit netjes en snel verstuurd leuk om weg te geven of zelf te houden ik ben fan!!

Prachtige producten met mooie gravering en snelle levering

Top gewoon. Meer kan ik niet zeggen. Gepersonaliseerde juwelen gegraveerd de volgende dag in huis. Sneller kan gewoon niet ❤️

Betaalbare sieraden met een persoonlijke boodschap

Mooie sieraden met voldoende keuze waarbij een persoonlijke boodschap toegevoegd kan worden

Zelfs in deze drukke tijd op tijd mijn Kadootje. En wat is ie mooi! Dank jullie wel.

Toppie

Mooie ketting top tevreden

Snel mooie persoonlijke cadeau's

Zeer snel werden de gepersonaliseerde cadeaus geleverd. Ze hadden het netjes ingepakt en gemerkt dus was ook duidelijk voor wie het was. Ga hier zeer zeker vaker bestellen!

Zeer goede ervaring

Supersnel geleverd en mooi ingepakt

Super mooie kwaliteit en snel bezorgd

Ik had een gegraveerde heren armband besteld. Super netjes gedaan en een hele mooi armband. Mijn partners was er wederom heel blij mee. Was al de 2e armband

Supersnelle levering Prachtig ingepakt En heel slim dmv een etiketje wist ik welke maat er in get cadeautje zat en voor wie het was Echt top Supertevreden En binnen 2 dagen in huis Pakjes hangen in de boom Echt superleuk Hele fijne dagen gewenst Jacqie

Super mooi een echte aanrader

Heel fijn precies zoals je het gevraagd hebt Raad het iedereen aan Super kwaliteit Dank je

Super mooie kwaliteit, snelle levering!

Gegraveerde armbandjes besteld en de kwaliteit was 100 keer beter dan ik verwacht had. Ik ben er erg blij mee.

Super mooie en kwalitatieve sieraden

Een ketting met gravering en oorbellen besteld. De kwaliteit is super goed, de levering snel. Ik ben er heel blij mee!

Snel geleverd, prachtig product.

De gepersonaliseerde sleutelhangers werden binnen 1 dag al geleverd. Het was alleen al een feestje om de bestelling open te maken. Het ziet er kwalitatief sterk en luxe uit! Ga hier zeker nog een keer bestellen. Bedankt!

erge fijne levering

heb iets besteld en bevalt helemaal!!! snelle bezorging en goede service

Snel en mooi!

Snelle levering en goede kwaliteit. Heel blij mee!

Snelle levering en producten die zijn super mooi en van goede kwaliteit TOP BEDRIJF

TOP BEDRIJF MET SNELLE LEVERING

Hele goeie bediening, als er iets niet juist is mailen ze om je mening te vragen of te zeggen dat zou mooier zijn als het zo is echt top!

echt heel mooi

ik kreeg het binnen en het was echt heel mooi ingepakt het armbandje zelf was ook echt van goede kwaliteit zeker m’n geld waard!!

Snelle service snelle levering mooi product

Uitstekend!

Uitstekende service, snel binnen en hele mooie en sterke honden naam bedels.

Topservice

Super snelle levering en mooie afwerking

Top product

Gemakkelijk te bestellen voor n top product Voor mijn kleinzoon die er kei blij mee is

Niets op aan te merken

Netjes gegraveerd en een snelle levering.

Jullie zijn een mooi bedrijf. Vind het goed verpakt en de kado verpakking is geweldig mooi

Buskesdries 3

6673DP Andelst