Fantastisch!

Het sieraad is ontzettend mooi! Snel bezorgd! Ik kan niet wachten om het als cadeau te geven.

Persoonlijke mooie cadeau

Manchetknopen met persoonlijke opdruk gekocht. Ga ik cadeau doen voor de Kerst. Heel persoonlijk en leuk om te geven.

Super product!

Een mooi en fijn product om te dragen voordat de trouwjurk aan gaat. Ik ben klein (1,60) dus dan is de lengte goed. Anders kan hij wel kort zijn.

Wat een snelle service!! Het is ook super mooi geworden want ben ik er blij mee het perfecte kerst cadeau voor mijn vriend!! Dankjulliewel!!!

Prachtig

Een aanrader en snelle service

Hele goede ervaring.

De armbandjes zijn in het echt nog mooier dan op de site! Heel erg blij mee :)

Leuk te personaliseren assortiment

Leuk om een persoonlijke touch te geven aan je cadeautje. Snelle levering!

Waanzinnig snel en nog mooi ook nog!

Ik was stom verbaasd. Nadat ik 's avonds laat mijn bestelling voor een gegraveerde hondenpenning had op gegeven, kreeg ik de volgende ochtend het pakketje al in de brievenbus. Dat betekent dat er iemand razendsnel gegraveerd heeft! En het zag er nog mooi uit nog.

Precies zoals de beschrijving en foto, mooi!

Voldoet aan beschrijving, foto, en prijs kwaliteit top! Ook snelle levering.

Mooie oorbellen en snel bezorgd!

Snel bezorgd en duidelijke informatie. Mooie artikelen.

Snelle levering en van goede kwaliteit.

Het product kwam in een mooie verpakking aan en het is binnen enkele dagen geleverd. Het product is ook nog een van goede kwaliteit en heel mooi.

Toppppp

Enorm tevreden!!!!

Super blij mee

2e armband die ik nu besteld heb. Gewoon weer net zo snel binnen, net zo mooi, en wederom super blij mee! Leuk cadeau om te geven!

Wauww

Wat een mooie pakketjes heb ik ontvangen. Ik heb voor mijn man en vader een prachtige armband met inscriptie gekocht. Binnen 2 dagen al in huis, en heel mooi verpakt. Ook de persoonlijk boodschap die je kunt toevoegen bij de verpakking is erg leuk!! Zeker tot nog een keer!!!

Helaas

Leuke site goede prijzen. Helaas was mijn bestelling niet naar wens, maar ga in toekomst zeker weer neuzen.

Snelle levering en mooi product!

De bestelling was zeer snel bezorgd. Het product met gravering zag er prima uit!

Prachtige sieraden

Een heel gemakkelijke website met een groot lot aan verschillende dingen .

Zeer mooie sieraden en goede snelle verzending

Supermooie gepersonaliseerde foto ontvangen!

Gewoon top!

Al diverse keren bij DRKS besteld en altijd top service! Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Heel mooi ingepakt, dus het cadeautje kon direct onder de kerstboom!

Mooi product en snel ontvangen!

Ik kocht een gegraveerde bieropener. Ik kreeg het product snel binnen en het ziet er heel goed uit! Ben erg tevreden.

Love love love

Fijn en betrouwbaar.

Mooie en snelle levering.

Mooie sieraden!

Fijne site,snel verzonden en erg leuk om cadeau te doen doordat je een tekst in het doosje kan laten zetten!

Alles was perfect in orde van artikel tot verpaking en aflevering

Wij hebben de ketting voor Papa gekocht met de namen van onze jongens . In het doos stond nog een mooi tekstje . Dag na mijn bestelling was het perfect afgeleverd.

Buskesdries 3

6673DP Andelst