Prachtige oorbellen, ben er blij mee

Artikel geleverd zoals aangegeven

Snelle levering Artikel zoals aangegeven

Super tevreden!

Heel mooi en fijne gravering. Mooi verpakt en stevig ingepakt voor verzending. Super!

UITSTEKEND

Mooi product

Mooie ketting

2 leuke armbandjes besteld met de namen op van de kinderen ze in heel erg mooi. Binnen ga ik ook nog een mooie ketting bestellen bij jullie. Je moet ook niet lang wachten tot je krijgt meteen de volgende dag in huis echt super!

Alles was snel geleverd

Keurig geleverd binnen 24 uur!

Jammer is dat je niet weet hoe groot het lettertype is. Misschien kunnen jullie de bestelsite aanpassen met een geschat printvoorbeeld waarop je het bestelde ongeveer kunt zien in verhouding met waarop je het laat graveren. Nu staat er bijvoorbeeld S.O.S. gegraveerd nog kleiner als een krantenletter, schiet helaas zo zijn doel voorbij, want dat is niet voor iedereen zomaar leesbaar.

Top kwaliteit voor een mooie prijs

Vandaag besteld morgen in huis... dat is echt zo!! Meerdere dingen besteld en in alle gevallen de volgende dag in huis... top service dus!

heel goed

het was een super lejk doosje waar het in aan kwam, daarnaast is het goeie kwaliteit en waren er geen beschadigingen, snelle lever tijd!

Snel servies

Prima servies

Duidelijke site snel bezorgd en mooi verpakt.

Goed product, snelle levering, super!

Werkt helaas niet als Corona toegangsbewijs. Verder erg tevreden met het ontvangen product. Goede ervaring.

Geweldig fantastisch

Een halsketting besteld voor mijn vriend. Laten graveren, precies zoals op de foto en heel mooi gegraveerd. Ik kijk er naar uit om het af te geven met kerst!

Geweldig!

Ik heb nu al twee keer een armband laten graveren en elke keer was het fantastisch! Mijn vriend en vader zijn er ontzettend blij mee! Ook de levering was ontzettend snel. Al met al, ik ben echt super tevreden en als ik nog een kado wil die ik wil laten graveren, zal ik zeker terugkomen!

Helemaal geweldig!

Dankzij DRKS hoef ik niet meer te denken wat ik zou moeten kopen voor een vriend/vriendin, zus of mama. Mega assortiment met de snelste levering! Deze keer heb ik mijn beste vriendin, die ik al 15 jaar ken, mega gelukkig een waardevolle cadeau kunnen geven met de namen van haar dochters op! Bedankt voor jullie geweldige assortiment & levering!

Leuke artikelen & snelle bezorging!

Leuke artikelen & snelle bezorging!

TOP service met prachtige produkten!!!

Juweeltjes zijn nog mooier in het echt!!! Voor de feestdagen ga ik scoren met mijn gepersonaliseerde cadeautjes !!!!

Gerweldig

Ene dag besteld met gravure (2 kanten) de volgende dag op de post en een dag later ontvangen. Geweldige service.. Eindelijk een bedrijf dat snel en accuraat werkt,. Product is mooi en stylish precies zoals op de foto. Ik ben zeer tevreden

Supper blij ermee

Het ziet er heel mooi uit de letters zijn mooi afgewerkt

Onbedrukt

Ik heb een bride badjas besteld, alleen heb ik de badjas binnen gekregen zonder een bedrukking erop.

alles top, heel mooi armbandje gekregen

hele makkelijke website, super snel binnen gekregen en alles ziet er top uit! heel erg blij mee

Perfect gepersonaliseerd cadeautje om te geven

Super snelle levering, mooie kwaliteit leer en heel leuk verpakt!

mijn vriendin is er zó blij mee!

Goede kwaliteit!

Topproducten en prima service

Hele mooie ketting laten maken en de namen zijn er mooi in gegraveerd..

Buskesdries 3

6673DP Andelst