Alles kwam perfect aan zoals verwacht, en ook super snel.

Heel leuke juwelen, goeie kwaliteit en snelle levering, meer moet het niet zijn! Ik ben al een terugkerende klant, mijn kast puilt al uit van jullie juwelendoosjes ;)

prima produkt, super snelle levering

dag 1 besteld, dag 2 op de deurmat, inclusief inscriptie!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en product was naar wens

Helemaal top

Besteld, gravering aangegeven bij bestelling. Dag later al in huis, netjes verpakt en verzorgd. Gravering top (ook al wel eens anders gezien bij andere aanbieder). Al met al, een goede en snelle service! Thanx

Super,very happy with the product

Exactly what I was expecting

Goede kwaliteit, snelle levering

Goeie kwaliteit en mooi bandje. Levering was heel snel en leuk ingepakt

Super snelle levering!

Ik ben heel content met het kettinkje. Super mooi gedaan en de tekst die erin staat is ook heel mooi gedaan. De ketting was ook ideaal van lengte, wat ook heel tof was is de tekst in het doosje dat je zelf kan kiezen wat erin staat. Zeker niet duur en je hebt er echt iets moois voor. De levering was ook super snel. Ik heb hier een positieve ervaring gehad.

Goede ervaring...

Goede en snelle service..

Ontzettend mooie armband voor een top prijs!

We hebben voor mijn schoonvader een armband gekocht, met namen van zijn kleinkinderen. Hij heeft hem nog niet gekregen, dus nog niet gedragen. Maar zo op het oog ziet het er heel leuk, netjes en degelijk uit. Prijs kwaliteit lijkt super. Vooral met de leuke kortingcode waarmee wij de armband hebben besteld. Ook was de armband super snel binnen. Top! Leuk extraatje, is dat het sieradendoosje bedrukt kan worden aan de binnenkant.

Helemaal top

Ik ben onwijs blij met mijn bestelling, het is super mooi. En de namen staan er heel mooi in. Ook is de kwaliteit super goed en gaat niet zomaar stuk en verkleurd niet. De uiterlijk van het pakketje ben ik ook super tevreden over, onwijs leuk dat je een tekst kan zetten in het doosje. Maakt het pakketje nog persoonlijker !

Snelle levering en mooie producten

Ik vind de website makkelijk in gebruik, waardoor ik zonder al te veel moeite kon kiezen wat ik wilde hebben. M’n producten kwamen snel binnen en zijn ontzettend mooi! Mijn cadeau(s) gaan tranentrekkers worden :)

Snel. Correct.

Mijn vriendin heeft meteen dezelfde bestelling geplaatst. Omdat ik zo tevreden was. Super.

snel geleverd/ mooi product

het product is prachtig!! mijn moeder is er erg blij mee! was binnen 2 dagen al binnen

Goed aangekomen zoals ik wou, vlotte levering

Goede producten, blij mee

Snel in huis en mooie producten. Helaas is retourneren nog wel op eigen kosten.

Mooie sieraden

Super mooie sieraden, netjes verpakt en snelle levering.

Snelle levering en mooi sieraad

Mooie kwalitatieve armband. Het lukte mij alleen niet om een eigen ontwerpje toe te voegen. De armband is snel in eens en mooi verpakt.

Snelle levering. Je krijgt wat je beloofd wordt. Mooie kwaliteit. Geen minpunten. Absoluut een aanrader

Een top sleutelhanger!

Ik heb een sleutelhanger besteld met ons gezin met namen en hartje en het was precies zoals ik wowou ik ben jullie echt dankbaar en super ingepakt groetjes selina luth

Zeer tevreden!

Hartelijk bedankt voor de mooie hondenpenning met gravering! Zeer blij mee!

Ik heb 2 armbandjes

Zijn super mooi en kleur gaat niet weg

Super snelle service en prima kwaliteit

19 november en 22 november een armband besteld, gegraveerd en beide super snel geleverd. Geen rare formaat dozen, waar je thuis voor hoeft te blijven. Gewoon normaal brievenbuspakketje. Top service, zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Slechte kwaliteit nog slechtere service

Helaas viel na de 2e keer dat ik mijn oorbellen in had, een steen plots uit m’n oorbel. Hij viel op een houten vloer en was meteen kapot. Echter de service is verre van begripvol. Ze geven een garantie van 6 maanden. Ik heb deze oorbellen gekocht voor m’n bruiloft in 2020, vanwege de Corona is deze 2x verplaatst. En zijn we afgelopen september getrouwd. Eerder dan die dag heb ik m’n oorbellen (uiteraard) niet gedragen. Afgelopen zondag voor een feestje dacht ik, oja ik heb nog mooie oorbellen dus ik doe m’n trouw oorbellen in en een uurtje later valt zo de steen eruit. Dus feitelijk heb ik ze pas 2 maanden geleden voor het eerst gedragen.. maar totaal geen medeleven of begrip vd situatie, oja de coulance was 15% korting, terwijl er online regelmatig 20% korting is. Sorry maar ik vind dit heel slecht, ik had ook best 1 oorbel willen kopen of een andere oplossing als een nieuwe steen maar er werd meteen gezegd, valt buiten de garantie, klaar. Terwijl ze volgends de website alle sieraden met de hand maken.. dus zou je wat meer verwachten qua service en klant vriendelijkheid.

Gewoonweg super tevreden!

Sinds het prille begin van DRKS heb ik regelmatig iets besteld, en na al die jaren stellen ze nooit teleur. De klantenservice reageert zeer snel op vragen m.b.t de bestelling. Het word echt de volgende werkdag geleverd. De bestelde artikelen zijn met zorg en liefde gemaakt en verpakt. Dus kortweg na mijn 1e bestelling 6 jaar geleden ben ik nog steeds super enthousiast over DRKS! Ik beveel DRKS van ook echt aan want ik weet zeker dat je niet teleurgesteld zal zijn.

Buskesdries 3

6673DP Andelst