Geweldig!

Het gaat heel makkelijk. Je zoet een sieraad uit, geeft de maat of bijzonderheden op, vult je gegevens in en betaalt. Voila! De volgende dag het sieraad in huis! Geweldig!

De kwaliteit is uitmuntend

Een mooi persoonlijke heren armband besteld, Keurig verpakt, snel geleverd

Snel en perfect

Precies hoe ik het bedoelde is het binnengekomen, wauw! Ik raad het je zeker aan!!!

Goede en snelle service

Leuke, originele cadeaus met een persoonlijke touch!

Mooi snelle levering mooi ingepakt

Besteld als verrassing dochter snel geleverd en mooi ingepakt. Ziet er mooi uit. Blije dochter die volgend jaar de bruid is

Zeer tevreden, toppertje!

SUBLIEM

VLOT zoals het hoort Alles dik inorde !!!!n

Topservice

Zeer snelle en correcte service en bovendien zeer mooi cuffs.

Mooie kwaliteit, snelle levering, mooie gravering

Ik had en mooie leren armband besteld met gravering. De levering is snel en duidelijk. Het resultaat was ook erg leuk!

S avonds besteld en de volgende dag al in huis. Ketting voor mijn man besteld en het is precies wat je op de foto ziet mooie degelijke kwaliteit.

De eerste maal besteld bij DRKS, herenarmband met gravure, en sleutelhanger met gravure Alles perfect op afgesproken tijd geleverd en op vraag hebben ze er ook een mooi kado'tje van gemaakt Alles was van mooie kwaliteit, Ik kende jullie niet maar jullie hebben er nu een zeer tevreden klant bij Bedankt

Origineel, persoonlijk, vernieuwend, voor elke gelegenheid een uniek cadeau!

Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Ik ga mijn omgeving zeker aanbevelen, eens een kijkje te nemen op de site.

Heb 2 producten besteld en alles is top aangekomen. Mooi ingepakt en het product is ook heel mooi. Mijn vriend is er helemaal blij mee !

super top!

Had mijn armbandje besteld en kreeg het 2 dagen later al binnen! Super goeie kwaliteit!

Mooi gedrukt , hele snelle levertijd Jammer dat de lengte groter is dan wat ik heb besteld.

Snel en goede service!

De bestelling is snel en goed geleverd zoals verwacht. Top!

Perfect!

Met 1 dag geleverd!

Mooi, fijn en de volgende dag geleverd!

We zijn zeer tevreden!

Super blij met mijn bestelling, snelle levering en mooi ingepakt. Precies zoals verwacht!

Super mooie spullen.

Super snel en hele mooie spullen.

Prachtig cadeau

Prachtig cadeau voor onze dochter die haar 3e dochter kreeg. Mooie ketting voor mooie prijs. Snelle levering en erg mooi verpakt. Als dit geen mooi cadeau is.....

Heel mooi en snel geleverd.

Ik wilde nog snel een huwelijkscadeautje. Gegoocheld en kwam bij DRKS uit. Bestelling ingegeven en een paar dagen later had ik het in huis en kon ik het weer twee dagen later cadeau geven. Ook de ontvangers waren heel enthousiast.

Goed. Snelle levering

Goed, snelle levering maar wel piep-piep-pirp kleine lettertjes. Jammer dat er niet even over gebeld is met wat ooties dan had ik het anders gedaan.

Snelle levering, mooie kwaliteit.

De armbandjes werden snel geleverd in een mooie verpakking. De armbandjes zien er heel mooi uit.

Heel blij met de dingen die ik altijd bestel bij jullie top werk geleverd !

Buskesdries 3

6673DP Andelst