Goede kwaliteit, snelle verzending

Prima bedrijf!

Heel goede kwaliteit en snelle levering

Goede service mooie armband mooie gravering,mooi ingepakt

Prachtige halsketting

Zeer tevreden van het resultaat van de gravure in de hanger van de halsketting, een aanrader!

Leuke en mooie producten, supersnel in huis!

Leuke en mooie producten, supersnel in huis!

Helemaal geweldig! Super mooi en snel binnen! Zelf met gravering! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Stijlvol

Goede, snelle service. De penning voor mijn hond Harry ziet er heel stijlvol uit. Ik ben er blij mee!

Top! Snelle service! Hele mooie armband

Volgende dag in huis

Gewoon super ervaring

Toppers. Super service.

Altijd mooi resultaat en vlotte service

Heel mooie juwelen van goede kwaliteit. Gravering super mooi en snelle levering ! Altijd heel tevreden van DRKS!

Snel en correcte service

1ste x besteld ,mooi afgeleverd, en zoals op de foto

Super. Hele snelle en correcte levering

Had nog een vraag. Deze werd snel beantwoord.

Beste service en beste kwaliteit

Heel erg goed

Goede kwaliteit en snelle verzending

Zeer tevreden. Product was van goede kwaliteit en werd zeer snel verzonden

Geweldig en snel

Zeker goed voor verdere bestellingen

Snel geleverd en mooi product

Fijne service, mooi product en leuk ingepakt inclusief persoonlijk berichtje

Mooi sieraad

Het sieraad werd heel mooi ingepakt en is van degelijke kwaliteit.

tof aanbid aan aangename eerlijke prijzen

eerste keer dat ik iets bestelde dus toch wat zenuwachtig

Goede kwaliteit, nette gravering en snelle levering!

DRKS levert een kwalitatief goede armband af in een mooie verpakking met gepersonaliseerde tekst. Verder is de gravering in de armband mooi en duidelijk. De gepersonaliseerde armband werd snel geleverd.

Tranen in mijn ogen van geluk

Via instagram gevraagd of ik verticaal een tekst kon laten graveren, omdat ik het de volgende dag al nodig had en niet optijd een reactie kreeg, heb ik de ketting alsnog besteld en via opmerkingen aangegeven dat ik de naam graag verticaal wou hebben. Nadat ik had besteld kreeg ik via insta een berichtje dat het nog niet mogelijk was, dus ik was ontzettend benieuwd hoe de ketting binnen zou komen. Toen het eenmaal binnen was stonden de tranen in mijn ogen, zo mooi "Oma" verticaal gegraveerd. ♡

Je krijgt wat je ziet

Snelle en goede levering

Betrouwbaar en erg snel!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen. Netjes en chique verpakt..Mijn man was heel blij met zijn cadeautje..

Mooi

Mooie armband netjes gegraveerd

Snelle levering Mooie ketting

Geweldig!

Ik was lang aan het nadenken over een cadeau voor mijn vriend en toen kwam ik op de website van DRKS. De armband met eigen initialen trok mij meteen! Zo fijn dat je ook gratis een briefje in het doosje kan doen, dat zorgt er echt voor dat het een persoonlijk cadeau wordt! Mijn vriend was echt super blij met de armband. Verder werd de armband super snel geleverd. Ik had dinsdag om 17:00 besteld en binnen 5 minuten kreeg ik te horen dat mijn armband verzonden was. Hij was de volgende ochtend al binnen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst