Prachtige armband

Super snelle levering, Erg mooi gegraveerd en mooie goede armband!

Vlotte bestelling en snelle levering van een mooie gepersonaliseerde armband!

Zeer duidelijk, vlot en handige site om mooie juwelen bij te bestellen!

Manchetknopen besteld en laten graveren. Top resultaat voor een mooie prijs. Ik ga zeker vaker bestellen bij dit bedrijf!

Niet tevreden, zilveren armband is geen zilver

Baby armband gekocht voor mijn dochter. Helaas na een dagje dragen kleurt de armband al zwart. Dit moet niet mogelijk zijn met zilver. Omdat ik het heb laten graveren kan ik het armbandje niet retouren.

Super service

Besteld en een dag later al bezorgd. Armbandjes zien er super mooi uit. Helemaal blij mee

Top service!

Zeer tevreden over de service (duidelijke communicatie, vlotte verzending!) en het mooie gepersonaliseerde product!

Prachtig sieraad en de snelle levering is top

Ik heb zelden zo’n snelle service gehad. Op dinsdagmiddag besteld en woensdagmorgen al in huis. En dat terwijl ik ook iets erin had laten graveren en een persoonlijk kaartje erbij. Prachtig materiaal en product precies zoals op de afbeelding! Voor herhaling vatbaar!

Helaas door een fout van mezelf niet het juiste binnen gekregen.

Ik heb een leren armband besteld, maar datgeen wat ingegraveerd is, is fout geschreven na 1000x checken. Liefst ipv liefste. Helaas is dit de webshop ook niet opgevallen, wat ik best jammer vind! Verder wel een snellere levering en leuk ingepakt.

had zelf verkeerde maat besteld snel een nieuwe besteld andere dag al binnen dag erna geld al terug van de eerste en heel vriendelijk aan de telefoon super bedrijf zeker een aanrader

Wauw

Echt een heel mooie armband! Mooi afgewerkt. Mooi materiaal. Kortom enthousiast!!

Snelle levering, in mooie doosjes, prachtige armbandjes!

Voor mij en mijn dochter 2 gepersonalseerde armbandjes gekocht, super snel geleverd en de eigen tekst in de doosjes vond ik een bijzonder leuk idee en gratis! Kreeg er nog een leuk extra armbandje bij ook, zeer tevreden met de kwaliteit!

Gewoon wauw!

Omdat ik volgend jaar ga trouwen wou ik graag de perfecte juwelen. De set die ik graag wou had geen ketting erbij. Door contact met de klantendienst zijn zij samen met mij op zoek gegaan met een bijpassende ketting. Super tevreden over de service en het zijn prachtige juwelen. Een echte aanrader!

Mooie armband

Een zeer mooie armband alleen vind ik hem groot uitvallen.

Snelle levering en nog nooit problemen gehad

Alles wordt duidelijk aangegeven op de site en er gaat eigenlijk nooit iets mis! De producten zijn van goede kwaliteit.

Super tevreden

Ik heb een hele mooie taartschep met gravering besteld. Super makkelijk te bestellen (alleen jammer dat je geen preview/voorbeeld met je eigen gekozen tekst kan zien). Hele snelle levering en heel erg mooi verpakt. Kan niet anders dan tevreden zijn.

Vriendelijke service

Na een wat slechte ervaring door Post NL heeft DRKS mij opgebeld om hun excuses aan te bieden. Ik zei ook dat zij daar niet kunnen aan doen, staat los van hen. Het was een aangenaam gesprek met ee' zeer vriendelijke dame. Ik heb al juwelen va' DRKS en ben daar zeer tevreden over.

Leuk kwaliteit en snelle levering

Mooi, snel, niet duur en mooi verpakt

TOP

Snel geleverd, mooie kwaliteit.

Ruime keuze, goede prijzen. Prima kwaliteit en snel geleverd!

Mooi, kwaliteit

Mooi, kwaliteit, mooi vormgegeven.

Goede service en mooi materiaal!

Gelijk verliefd op de kimono’s van DRKS voor de belangrijkste dames op mijn bruiloft!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Oorringen waren prachtig! Zelfde avond nog mail dat alles verzonden en klaar was, direct volgende dag in de bus. Super tevreden van de service!

Prachtig resultaat!

Een sierraad voor mijn zus laten maken en deze moest dubbelzijdig gegraveerd worden. Ondanks de hoeveelheid tekst is het echt prachtig geworden! Ze is er super blij mee

Snelle levering, mooie producten

Een aanrader

Gewoon "geweldig"!

Prachtige juwelen aan zeer goede prijs-kwaliteit! Zeer vriendelijke en correcte klantenservice! Mijn gratis juweel werd door het transport stuk geleverd, DRKS heeft me een nieuw paar verzonden! Een échte aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst