Top product en super snel geleverd!

Op de dag dat ik voor mijn dochter een "Bride" kimono wilde bestellen was de website bijzonder traag, het lukte niet te bestellen. DRKS was telefonisch wel goed bereikbaar en ze hadden inderdaad een technisch probleem waar hard aan werd gewerkt om het op te lossen. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Een paar uur later lukte de bestelling wel en ik had het ook de volgende dag al in huis, echt top! En de kimono (Kimono "Bride" Champagne) was echt prachtig, van mooie kwaliteit en scheen niet door, echt super! Bedankt DRKS!

Goed product, mooi afgewerkt, gunstig geprijsd en vlotte levering.

Goed product, mooi afgewerkt, gunstig geprijsd en vlotte levering.

Snelle, fijne service

Na lang twijfelen heb ik dan toch de bride kimono gekocht! En ik was opslag verliefd. Hij is prachtig, super goede kwaliteit en past echt bij onze bruiloft! Super snelle levering. Dit gaat mijn dag en de foto’s nog perfecter maken!

Fantastische kwaliteit

Na het kopen voor een cadeau voor mn vader was ik helemaal verkocht. De persoonlijke tekstjes die je in doosjes kan laten zetten is heel tof en heel persoonlijk en het graveren in de juwelen is prachtig afgewerkt

Mooie taartschep voor onze grote dag

Wauw!

Graving ziet er goed uit, armband prima kwaliteit.

Mooie producten en snelle levering!

De producten waren precies wat ik verwachtte en een hele snelle levering!

Prachtige kimono's en snelle service

Ik heb 7 kimono's besteld en ze zijn prachtig. Geweldige stof en kleuren en ook het graveerwerk op mijn trouwband is super.

Een mooi bruidskimono besteld Een dag later werd dit al geleverd Super blij mee zit perfect de kleur die ik wou Nu kan ik van s morgens stralen op onze trouwdag

Mannen Ketting met naam

Ik heb een ketting besteld voor mijn vriend met de naam van ons dochtertje. De dag later zat dit al netjes in de bus. Hij is er heel tevreden van!

Geweldig!

Een gegraveerde sleutelhanger besteld. De dag erna kwam het pakketje al binnen. Mooi doosje als verpakking en de sleutelhanger zelf van topkwaliteit, evenals de gravure. Helemaal tevreden!!

fantastich

HELE SNELLE SERVICES

Ketting besteld voor de genoorte van mn nichtje voor nijn zus. Prachtig! Snelle levering ook.

Armband mooi, ketting wat minder

Tevreden over de bestelde armband en levering maar de ketting is toch een beetje tegen gevallen in het echt qua kwaliteit. Zeer tevreden over levertijd en bezorging.

slechte levering

pakje nog niet ontvangen, normaal op 7 augustus moest het geleverd zijn. 12 augustus nog niet geleverd

TOP SERVICE EN KWALITEIT

In 1 woord; GEWELDIG

Leuke cadeautjes die je kan laten graveren en mooi ingepakt!

Leuke site als je opzoek bent naar een persoonlijk cadeau! Vooral als je iets wilt laten graveren. Alles was snel in huis en precies zoals verwacht. Hiernaast kan je het heel leuk laten inpakken, waardoor het extra leuk is om te geven! Zeker een aanrader.

uitgebreide keuze

Bij elk product staan veel foto's dus is handig om de juwelen op verschillende modellen te zien of in verschillende combinaties.

Supper!

Super mooie armbandjes! Ik en mijn vriendin zijn erg tevreden met de aankopen die de op drks hebben gedaan. Ik raad dit zeker aan!

Snelle levering van een prachtig product

Mijn gegraveerde ketting was snel in huis en precies wat ik ervan verwacht had. De afbeeldingen op de website kloppen precies, en DRKS levert zoals beloofd.

Uitstekend en correct

Heel vlot en correct verlopen. Een topper

Mooi armbandje!

Mooi armbandje binnen gekregen net gravering. Leuk ingepakt met luxe uitstraling. Armbandje kwam wel te laat doordat het in het sorteercentrum bij de post fout is gegaan. Maar zeker tevreden over het armbandje.

Thom

Mama was blij met haar presentje

Best ever

Alles was 10

Super blij

Mooie kimono voor mijn grote dag

Buskesdries 3

6673DP Andelst