Geweldig!

Snel besteld en snel geleverd. Geweldig! Kids zijn ook super blij met het resultaat. In een woord geweldig!!

Snelle service, mooie producten

Hele mooie producten, hele snelle bezorging, goedem geinformeerd!

top service

Het was zeer snel hier Alles was zeer mooi afgewerkt

Hele overzichtelijk website, goede service en super snelle verzending en levering! Kortom; geweldig!

Hele goede service

Nu 2 keer een bestelling geplaatst. De eerste keer werd de bestelling meteen verzonden, het was heel snel binnen. De 2e keer was de armband van mijn gekozen set uitverkocht. Hierover ben ik gebeld, de volgende dag was de armband weer binnen en ben ik weer gebeld dat die binnen was. Ik wilde graag een ander setje maar die was in eerste instantie ook uitverkocht. Een half uurtje later was het setje er wel en ben ik gemaild en gebeld. Dit setje was 10 euro duurder, maar omdat ik langer heb moeten wachten heb ik dit cadeau gekregen. Hele goede service!

Ik ben super blij met jullie

Heb bij jullie een vlaai schep laten graveren voor mijn man. Ben er super tevreden mee. En mijn man ook.

Snelle en goede Levering

Voor mijn bruiloft heb ik manchetknopen laten graveren. Dit is zeer netjes gebeurd correct verpakt in een leuk doosje. Kortom goede service topkwaliteit zeker een dikke vette aanrader

Leuk persoonlijk alleen jammer van het drks logo

Super enthousiast manchetknopen voor mijn husband to be besteld met een persoonlijke touch als gravure. Vol enthousiasme open ik het pakket wat super word geleverd, op tijd en keurig verpakt. Alleen jammer van het drks logo dat erbij is gedrukt. Bijna dezelfde afmeting als de gravure.. baal hiervan. Het was zo'n mooi idee nu is zijn het onze initialen + drks en dat ziet er heel raar uit. Zonde van de aankoop.

Betrouwbare mooie snelle betaalbare winkel

Gewoon goed

Top kwaliteit top service

Top service snelle levering zeer goede kwaliteit

Fijne website en snelle service!

Ik ben erg blij met wat ik binnen gekregen heb en met het feit dat het erg snel geleverd is. De website is fijn in gebruik en de kwaliteit van het product is ook niks op aan te merken.

Heel mooi product!

Goede prijs kwaliteit verhouding en een razendsnelle verzending!

Fijne webshop

Ruim aanbod aan producten + eventueel graveerbaar. Snelle leveringen gehad en mooie kwaliteit armband geleverd gekregen!

Mooie sieraden

Mooie, nette sieraden en snelle levering, ook met gravering

Top Service en sieraad.

Snelle levering en mooi sieraad !

Snelle levering, prachtig product

Perfect! en heel snel.

Wat een top service, ik had nogal een grote bestelling geplaats dus verwachte dat de levertijd wat langer zou zijn. Het was de volgende dag al in huis! Daarnaast klopte alles qua teksten en in pakken. Heel blij met de kwaliteit en met de mooie cadeautjes. De rest van de bruiloft zal ik dan ook zeker hier bestellen.

Origineel!

Heb al meerdere dingen besteld bij DRKS voor de bruiloft. Ze hebben een origineel assortiment dat je ook kan personaliseren. Zo hebben we gepersonaliseerde dasspelden voor de getuigen. Ik heb ook kimono’s gekocht voor de ochtend (opmaken en haar) voor mijzelf Bride en voor de andere dames Brides Crew. Erg leuk! Ook een snelle levering. Heel tevreden.

Tevreden

Al best wat besteld bij Drks en altijd heel tevreden over!

Geleverd wat beloofd wordt! Snelle service!!

Geleverd wat beloofd wordt! Snelle service!!

Goede en snelle service, mooie kwaliteit. In ons geval vandaag besteld is morgen in huis, heel fijn!

Goed!

Kimono Bride besteld in de kleur champagne. Erg mooi! Van te voren vragen erover gesteld aan de klantenservice en vriendelijk te woord gestaan. Goede service!

Super top!

Beaucoup trop bien , super vite ! En bon état

Snelle levering, leuke producten, niet al te veel geld.

Leuke producten, misschien niet allerhoogste kwaliteit. Maar prijs-kwaliteitverhouding is best goed.

Buskesdries 3

6673DP Andelst