Super service

Super snelle verzending Super mooie juwelen. Ik ga zeker nog op de site bestellen

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit van producten en levering was snel en ordelijk

eerste keer bestellend bij Dirks en heeft mij heel goed bevallen

mijn ervaring ervaart ik als goede kwaliteit

Echt super, ik heb één keer pas besteld maar echt super tevreden.

Ik heb nog nooit zo snel een leuk pakketje gekregen, echt zo top. Echt tevreden. :)

Geweldig, mooi en kwaliteit

Prachtige hondenpension. Heel mooi en fijn gemaakt en gegraveerd.

Kwaliteit

Wat een mooi en lief armbandje . Super ingepakt en ook in een net doosje met precies de juiste afwerking van mijn toegevoegde tekst. Ik kijk er naar uit om het te geven.

Via de overzichtelijke website van DRKS heb ik een gegraveerde penning besteld voor onze kleine Ollie. Het pakketje was de volgende dag al in huis, mooi verpakt en de kwaliteit van de penning is super goed.

Optijd geleverd, goede kwaliteit en leuke verplakking

Ketting met QR code is echt een succes. Mooie kwaliteit en het scannen werkt goed. Kadoverpakking is mooi en de bestelling was binnen de aangegeven tijd binnen.

Alles verliep goed en het zag er mooi uit en heel netjes verzorgt verpakt!

Armbandjes besteld voor mezelf en mijn dochter, supersnel geleverd en we zijn er erg blij mee!

Mooi en snel geleverd. Kwaliteit is super

Super snelle levering en prachtig ingepakt.

Binnen een dag kreeg ik mijn oorbellen binnen en oh ze zijn nog mooier dan op het plaatje. Mijn oorbellen waren verpakt in een prachtig doosje met een eigen geschreven tekst erin. Dit kon via de website ingevuld worden en dit ziet er prachtig uit. Ik ben zeer tevreden over het product, de snelheid van de levering en de communicatie met de klantenservice. Bij de bestelling kreeg ik namelijk een gratis setje oorbellen, deze waren goudkleurig en dat draag ik niet. Ik heb toen gevraagd of ze eventueel ook een zilveren uitvoering hadden, ik had niets meer gehoord maar bij mijn bestelling zat dus inderdaad een zilveren armband. Niet de oorbellen want die hadden ze niet in het zilver, maar de armband is net zo leuk. Echt wat een super service, dank jullie wel!

Heel erg blij met mijn mooie spullen! 4 producten die allemaal gegraveerd moesten worden waren super snel klaar en verstuurd. Hardstikke mooi in gepakt tegen wat extra betaling. Super tevreden

Perfecte persoonlijke kado voor mijn vriend!

Echt precies wat ik zocht: een stoere armband voor mijn vriend die ik aan de binnenkant kon laten graveren met onze datum voor ons 1 jaar samen zijn! Heel mooi gedaan en wat ook heel leuk was is dat je ook nog een eigen tekstje in het doosje waar het in wordt verpakt kan laten afdrukken! Daarnaast ging de bezorging echt súper snel, wat je niet zou verwachten bij een persoonlijk gemaakt product!!

Fantastische

Ik had een schakelarmband besteld. Deze is netjes de volgende dag aangekomen. Ik wou er een schakel tussenuit halen en belde hen op om me hierover te informeren. Ik ben supergoed en snel geholpen. Supervriendelijke dame ook aan de lijn. Ik ben fan!

Keurig

Ik werd goed op de hoogte gebracht van de bestelling. De bestelling kwam snel aan en was mooi verpakt. Goede kwaliteit ook!

Geweldig cadeau

DRKS daar heb ik een geweldig getuigencadeau gevonden, snel geleverd en schappelijk van prijs, een echte aanrader.

Goede service, heel mooi artikel

Snelle levering, duidelijke website, mooie armband.

Zelfs toen ik verkeerd besteld had,kon ik vlg dag nog veranderen

Prima levering, op tijd en prachtig cadeau als herinnering voor dochter en kleindochter van oma!

Snel, zorgvuldig en prachtige sieraden.

Zeer goede kwaliteit

Heb een zwarte armband besteld,zeer goed van kwaliteit vond alleen de sluiting in het begin wat onhandig om dicht te krijgen maar na een aantal keer ging dit al wel beter

Tip top inorde

Snelle levering en de producten zijn zoals afgebeeld op de foto’s! Hier bestel ik nog eens!

Hele prima

Super winkel

Good service and delivery; great quality of the product I have ordered!

I had a pleasant experience ordering from DRKS, it was the first time, but the quality of the product was very good, it came fast and the packaging was also very nice. I would recommend buying from them!

Super fijne site

Ik heb een armbandje gepersonaliseerd en het is super mooi geworden! Precies hetzelfde als op internet. Erg blij mee

Buskesdries 3

6673DP Andelst