Snel binnen, goede kwaliteit!

Mooie kwaliteit!

Ziet er mooi uit!

Knappe en kwaliteitsvolle producten

De juwelen zaten in mooie doosjes, om voor altijd te bewaren. De sieraden zelf zijn van prima kwaliteit! Ik kan niet wachten om ze te dragen op onze huwelijksdag.

Altijd goede service!

Prachtige sieraden. Makkelijk te bestellen, wordt altijd netjes verpakt en verzonden. Wachten hoeft haast nooit lang wat erg prettig is. Meerdere sieraden voor mijzelf maar ook om cadeau te doen besteld en altijd tevreden!

Snelle levering! En mooi verpakt.

Perfect cadeau materiaal! Iemand heel gelukkig mee gemaakt.

Snelle bezorging maar

Het pakketje was snel bezorgd. Maar er waren in beide doosjes spellingsfouten wat ik slordig vind. Gelukkig ging het niet om een sieraad dat gegraveerd was maar alsnog, blijf ik het slordig vinden. Weet niet of ik in de toekomst weer wat zal bestelling waarbij je een eigen tekst kan invullen.

Erg goede service en erg snel inhuis

Mooi ingepakt goede kwaliteit en het was binnen 24 uur in huis

Mooie armband en snel geleverd.

De armband is snel geleverd en zat in een mooie kado verpakking. Ook de gravering zat mooi op de sluiting.

Te gekke sieraden, zelfs voor mijn hondje. Geweldig!!

Ik kende de bruidsieraden al en ook hun sieraden voor iedere dag zijn fantastisch. Nu zelfs een mooie penning gekocht voor mijn hondje. Heel blij mee. Super team, daar in Nijmegen.

Zeer verzorgde levering. Mooie juweeltjes

Top service!!

Goede kwaliteit en super snelle levering Echt top!!

blije klant

Super blij met de kimono's en sieraden voor de wedding!

Super snelle levering en mooie kwaliteit.

Ze hebben zulke gave spulletjes. Ga er zeker nog het een en ander bestellen. Super snel geleverd en Zoooo netjes verpakt! Ben super blij dat ik deze site hebt ontdekt.

TOP

Maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag al in huis. Armbandjes perfecte kwaliteit, mooi verpakt in een doosje. En het leuke cadeautje als extra maakt het altijd leuk!

Geen opmerkingen

Ik had 1 paar oorbellen besteld. Snel geleverd, zag er net uit zoals op de foto dus voldeed helemaal aan de verwachtingen. Niet goedkoop, maar dat weet je bij het bestellen. Hopelijk is het wel duurzaam!

Zulke mooie sieraden voor een mooie prijs snel geleverd

Super goede service en snelle levering!

Voor de eerste keer hier wat besteld. 3 hangertjes voor de honden met hun naam in gegraveerd. Heel mooi gedaan en ziet er heel luxueus uit. Snelle levering en heel mooi verpakt! Wij zijn fan :-)

Super snelle levering en prachtige sieraden

Ik zocht sieraden voor mijn bruiloft en kwam op deze site terecht. Ik ben zeer tevreden over de prachtige sieraden, snelle levering en betaalbare prijs!

heel goede ervaring

Heel blij met het cadeautje voor mijn dochter, het was heel leuk verpakt en keurig in orde!!

Mooi product!

Mooi gegraveerd

Goede kwaliteit en mooie ketting Leuk gegraveerd Niet gelijk volgende dag gekomen maar wel redelijk snel

Snelle en geweldige service, mooie producten

Ik heb een tiara besteld voor mijn trouwerij en hij was net zo mooi als het plaatje deed vermoeden. De parels zitten met een ijzerdraadje vastgemaakt aan het zilveren frame, maar de draad is niet zichtbaar! Voldoet zeker aan de verwachtingen

Zo als verwacht

Super! Wat ze vertellen is ook waar. De zelfde dag besteld en gemaakt en op de post. Goed service!

Fijne klantenservice

Ik heb super goed advies gekregen! Cadeau is prachtig

Zeer goede kwaliteit en snelle service

Als een anniversary gift twee schroevendraaiers met graveren besteld. Ze kwamen razend snel binnen en de kwaliteit is uitstekend! Ik zal zeker opnieuw bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst