Zeer goed!

Leuke sleutelhanger voor me vader besteld met de kleinkinderen hun namen. Hij is er erg blij mee.

Geweldig!

Geweldig snelle levering! En een heel mooie armband.. vaste blije klant!

Uitstekende levering & product!

Voor de verjaardag van mijn moeder een handtas spiegeltje gekocht en laten graveren. Erg goede en snelle service. Ik zou hier zeker nog eens wat aanschaffen!

Jullie zijn tof!

Goede kwaliteit & snellere service

Mooie armband en snel gegraveerd en geleverd op de door mij aangegeven dag!

Geweldig!

heb dit enorm prettig ervaren. Was makkelijk te bestellen, snel geleverd & het was precies zoals ik het wilde hebben.

Snelle verzending! Volgende dag in huis. Het herenarmbandje ziet er mooi uit en goede kwaliteit! Ook de gravering super netjes. En er is veel keuze ook in andere sieraden ga zeker nog eens door de webshop

Snelle en goeie service

Voor Vaderdag leren armband met gegraveerde sluiting besteld. Super snelle levering en mooi ingepakt. Was een groot succes. Zeker een aanrader.

Duidelijk,snel en goede kwaliteit

Super tof cadeau

De borrelplank voor Vaderdag besteld en wat een top cadeau! Origineel en persoonlijk! :)

Goed verzorgd!

Snel verzonden, mooie kelnersmessen, maar het belangrijkste: prachtig ingepakte kadootjes ingepakt in vloeipapier waardoor je toch een beetje dat luxe gevoel krijgt wat bij online shoppen meestal ontbreekt. Echt heel fijn!

Super snel en goede kwaliteit.

Ik heb een armband met gravering besteld dinsdag avond, donderdag ochtend was hij al in huis. Mooie gravering en precies zoals ik hem wilde en had verwacht!

Zeer snelle levering en vriendelijk te woord gestaan

Supersnelle service!

Mooie producten, snelle levering, duidelijke communicatie. Heel tevreden!

Hele blije papa

Zeer mooie armband besteld. Makkelijk te verkleinen. En een hele blije papa op vaderdag

Uitstekende service!

Via een kennis naar jullie site verwezen. Besteld en volgende dag geleverd! Super!

Zoals afgesproken

Op het laatste moment voor Vaderdag een armband besteld. Op tijd geleverd, en ziet eruit als op site. Degelijk!

Uitstekende prijs/kwaliteit!

Ik heb recent mijn eerste bestelling bij DRKS geplaatst en dat gaat zeker niet mijn laatste zijn. Ik kocht oorbellen, en was blij verrast met de snelle levering, de nette verpakking en het feit dat het product echt precies hetzelfde is als op de foto! De prijs is ook nog eens super betaalbaar en de gratis verzending had ik dan ook totaal niet verwacht, maar was een welkome verrassing. Al met al heel tevreden dus!

Mooi en snel geleverd

Erg tevreden!

Mooie sleutelhanger

Mooie sleutelhanger besteld voor Vaderdag gegraveerd. Mooi verpakt ook, top!

meer dan geweldig

wij zijn nooit eerder bij u als cliënt geweest maar hebben inmiddels twee artikelen besteld prijs verzending en de verpakking is een tien

Snelle levering, mooi product!

Mooie armband besteld voor Vaderdag. Super snelle levering en mooie kwaliteit. We hebben er gelijk nog eentje besteld :)

Zeer tevreden!

Voor de tweede keer bij jullie besteld en het was weer leuk om het cadeautje te kunnen geven. Gravering was mooi gedaan en kwaliteit goed!

Mooiste bruidssieraden

Ik ben zo blij met mijn bruidssieraden

Pakket nog steeds niet geleverd gekregen.

Geen idee, heb het pakket nog steeds niet geleverd gekregen terwijl ik elke dag een mailtje krijg met dat de bezorger onderweg is en het al lang op de post is gedaan. Kunnen jullie niets aan doen waarschijnlijk , maar vind het wel raar dat je dan al om een beoordeling vraagt terwijl er niets te beoordelen valt. Het pakket was voor een speciale gelegenheid maar goed die is nu al voorbij, helaas.

Buskesdries 3

6673DP Andelst