Fantastisch!

Enorm snelle levering en prachtige hondenpenning ontvangen. Tekst is netjes gegraveerd. Onze hond loopt er stijlvol bij!

Super service, top producten

Ooit mijn trouw oorbellen hier gekocht en zijn nog steeds prachtig. Nu voor Vaderdag een armbandje besteld en ook deze is onwijs mooi en van goede kwaliteit. Snelle service en top kwaliteit

Een cadeau voor iedereen

Elk jaar geven de meiden hun eigen geknutselde cadeau aan papa voor vaderdag en hebben ze een gepersonaliseerd cadeau van DRKS. Het is altijd mooi ingepakt en papa is er altijd blij mee.

De oorbellen waren in het echt alleen nog maar mooier om te zien.

Snel, mooi en zoals omschreven en foto's

Snel geleverd, mooie gravure op maat.

Mooie gravure op het product, aangepast naar de hoeveelheid tekst en beschikbare ruimte en heel snel geleverd!

Top product top service

Mooie armband. Goede sluiting. Snelle service.

Geweldige service

Ik had het pakje besteld en de dag later in huis en exact zoals op de foto! Ik zou zeker aanraden om hier te bestellen!!

Super snelle levering en mooi ingepakt. Zeker de moeite waard.

Snelle levering en precies zoals er staat

Snel geleverd en precies zo geleverd als hoe het erbij staat. Het is een prima prijs.

Super snelle service!

18 uur besteld, volgende dag 10 uur viel het cadeau op de mat! En de armband is super mooi met 3 namen erop van de kinderen.

Papa was enorm verrast

Prachtige vaderdag armband, goede maat

Topervaring

Weer heule mooie dingen ontvangen

Goed product

Erg leuk om te personaliseren en als speciaal cadeautje. Goeie prijs kwaliteit verhouding en heel snel geleverd

Fijn,snel, makkelijk

Binnen enkele minuten was mijn bestelling geplaatst en binnen anderhalve dag binnen. Netjes ingepakt. Je kon ene bericht meegeven aan het cadeautje en die staat in de doos. Dacht dat het een kaartje zou zijn. Het is voor vaderdag dus nog even wachten met geven!

Geweldige winkel

Heb hier meerdere artikelen besteld (bride ochtendjas en een gegraveerde armband) en beide zijn super mooi en heb ik binnen 2 dagen ontvangen. Betrouwbare webshop en zou hier zeker vaker bestellen.

Waanzinnigen kado"s

Mooie sieraden, betaalbare kwaliteit, die ook nog persoonlijk gemaakt kunnen worden. Prima idee om iemand een zeer persoonlijk kado te geven. In een heel mooi doosje met tekst! Kan ook nog naar iemand verzonden worden, ideaal in deze tijd ! Zeker een aanrader !!

Super product + service

Ik heb een penning voor onze hond besteld, deze was helemaal zoals verwacht. Ik ben er heel blij mee! Wat een plaatje! Hij werd overigens ook al dezelfde dag verzonden, supersnel dus!

Schitterend persoonlijk sieraad voor een heel schappelijke prijs!

Makkelijke site, prachtig sieraad dat schitterend gegraveerd is, snelle service.

Geweldige kwaliteit

Ik vind de kwaliteit heel hoog, het zat in een mooi doosje en de verpakking was mooi. Precies zoals ik gehoopt had

Unieke juwelen

Jullie leveren zeer snel.

5 sterren is te weinig! Super service.

Gemakkelijk bestellen, vlug geleverd, heel mooi ook de gravering. Mooie prijzen... Doe zo verder. Kan alleen maar aanbevelen. Dank u.

Prachtige ervaring

Ik raad jullie iedereen aan ! Top service

Hele snelle nette service

Hele goede snelle, nette service

Super. Nog mooier als we hadden gedacht.

We waren op zoek naar een origineel cadeau voor een van onze getuigen voor ons huwelijk. We vonden hem bij jullie. We konden er ook nog wat mooie teksten op laten zetten. Precies zoals gehoopt kregen we het cadeau binnen. Zo mooi gedaan echt geweldig. Super snel ook nog binnen 2 dagen hadden we het al binnen. Super service.

Buskesdries 3

6673DP Andelst